Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021


 Ακόμη ένα ψέμα, ακόμη μια απάτη από το όργανο παραπληροφόρησης της εκάστοτε δημοτικής αρχής, τη γνωστή φυλλάδα του Μεσολογγίου ΑΙΧΜΗ.


Όπως μας είχε πληροφορήσει το εντεταλμένο όργανο ΑΙΧΜΗ και μάλιστα με ρυθμό και στυλ, απευθείας μετάδοσης ποδοσφαιρικού αγώνα, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού, είχε καλέσει την αστυνομία, ώστε να απομακρύνει ένα αδέσποτο σκύλο, που ήταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Κατόπιν μας πληροφόρησε ότι ο σκύλος αυτός δάγκωσε τον αστυνομικό, ο οποίος πήγε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Με την αφορμή αυτή, μαζεύτηκε κόσμος και κοσμάκης στο Σχολείο, ώστε να βοηθήσει τον αιμόφυρτο αστυνομικό, όπου εκτός των άλλων από το φόβο του είχε βγάλει και τη χρυσή.
...

Αγανακτισμένοι άπαντες, κατέθεσαν μηνύσεις ενάντια στη δημοτική αρχή, με πρώτη και καλύτερη την διευθύντρια του σχολείου.
Ακολούθησε το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και ποιος ξέρει ποιος άλλος (δεν επιβεβαιώθηκε, εάν ο ίδιος ο δήμος, δε μήνυσε τον εαυτό του), ενάντια στη δημοτική αρχή που δεν μαζεύει τα αδέσποτα.

Στο τέλος η ΑΙΧΜΗ μας παρουσιάζει μια εικόνα, πως οι κακοί μπάτσοι, οδηγούν τον ηρωικό αντιδήμαρχο Καραπάνο στο αυτόφωρο.

Χθες επιβεβαιώσαμε ότι δάγκωμα σκύλου σε αστυνομικό, ουδέποτε υπήρξε.

Σήμερα επιβεβαιώσαμε ότι, ουδέποτε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κατέθεσε μήνυση ενάντια στη δημοτική αρχή και μάλιστα για ένα περιστατικό που δεν έλαβε χώρα. 

Το γκεμπελικό σενάριο του Στέλλιου,  να προκαλέσει μια Νύχτα των Κρυστάλλων, αποκαλύπτεται, συμπαρασέρνοντας τον Καραπάνο τον Μασαούτη και την Ματζή, με ολέθρια για αυτούς αποτελέσματα.

Το γεγονός όμως ότι το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, πήρε μέρος σε αυτό το σενάριο, σε αυτή τη φανταστική ναζιστική πλεκτάνη, προκαλεί φόβο και αβεβαιότητα για το αύριο που ξημερώνει στο τόπο μας.

Ίσως να τους τιμά ότι συμπαραστάθηκαν στον συνάδελφο αστυνομικό, που σήμερα είναι αντιδήμαρχος στο ραδιομέγαρο, αλλά δεν τιμά καθόλου τη στολή τους και τον όρκο που έδωσαν. 

Με τέτοια ευθιξία, θα 'πρεπε να κόβουν καθημερινά πρόστιμα, στα φορτηγά που περνάνε τα Γεφύρια και υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο βάρος.
Θα 'πρεπε να μηνύουν τη δημοτική αρχή για τον φωτισμό, όταν ολόκληρα τετράγωνα, είναι βυθισμένα στο σκοτάδι.
Θα 'πρεπε να συλλαμβάνουν τους υπεύθυνους για τις λακκούβες και τις ατέλειες στη άσφαλτο, που έχουν προκαλέσει ακόμη και θανατηφόρα ατυχήματα.
Θα ΄πρεπε το ίδιο το αστυνομικό τμήμα να κινήσει τις διαδικασίες για παραπομπή της ΔΕΥΑΜ για την μη λειτουργεία του Βιολογικού Καθαρισμού.

Ας μη κοροϊδευόμαστε όμως, ακόμη και αλήθεια να είναι το δάγκωμα το σκύλου, αποδεικνύει ότι το αστυνομικό τμήμα, λειτούργησε - αντέδρασε σα να ήταν, προσωπική υπόθεση, μιας και ένας δικός τους έβγαλε τη χρυσή και ένας άλλος, διώκεται για κακουργηματική πράξη.

Η υπόθεση είναι δύσκολη και ελλοχεύει κοινωνικούς και θεσμικούς  κινδύνους, μιας και η ίδια η δημοτική αρχή πρωτοστατεί στην εφαρμογή φασιστικών σεναρίων, η αστυνομία εκτελεί το σενάριο και η φυλλάδα ΑΙΧΜΗ, αναπαράγει σε ζωντανή μετάδοση, φανταστικά γεγονότα, ώστε να προκαλέσει την κοινωνική αντίδραση. 


Εάν όλα αυτά ισχύουν το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι, να βγει επιτέλους ο ίδιος ο δήμαρχος και να ζητήσει συγνώμη, να αποπέμψει με συνοπτικές διαδικασίες τους ραδιούργους, αλλά και τους ηλιθίους συμβούλους του,  που ακολούθησαν πιστά, το σενάριο του αντ΄ αυτού δημάρχου Στέλλιου. 

Όσο για το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, μάλλον αυτό αγγίζει τα καθήκοντα του Εισαγγελέα Μεσολογγίου, από τον οποίο περιμένουμε να αντιδράσει άμεσα.



                                                         
Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου