Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

 

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021

Ξυλοδαρμός στο ιερό ραδιομέγαρο ;;; Διαψεύδει ο παραιτηθείς αντ' αυτού δήμαρχος . Επιβεβαιώνει τον παραιτηθέντα, η χουντοφυλλάδα του Μεσολογγίου.





Σε ρίνγκ μετέτρεψε το γραφείο του, για ακόμη μια φορά, ο ας τον πούμε δήμαρχος του ιερού ραδιομεγάρου,  όταν τον επισκέφθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Μπαρμπετάκης για να του ζητήσει άδεια, ώστε να λάβει μέρος σε σεμινάριο. 

Ο αναμάρτητος δήμαρχος, ζήτησε γη και ύδωρ από τον πρόεδρο των εργαζομένων, ως αντάλλαγμα για την άδεια που ήταν υποχρεωμένος έτσι κι' αλλιώς,  να δώσει στον εργαζόμενο.

Μεταξύ άλλων του ζήτησε να πουλήσει τον αγώνα του Σωματείου τους, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε (από την αναβλητικότητα του δημάρχου), με τη συλλογή των σκουπιδιών του δήμου, δίνοντας παρόν και σύμφωνη γνώμη, σε όποια γελοιότητα εκστομίσει ο δήμαρχος του ραδιομεγάρου.
...

Ο εργαζόμενος του δήμου βεβαίως και αρνήθηκε, πράγμα που εκτίναξε τη λίμπιντο του Λύρου, μιας και δεν είχε φάει ακόμη το ταψί με το κανταΐφι που του είχε ετοιμάσει, από τις πρώτες πρωινές ώρες,  η γκαρσόνα της δημοτικής αρχής. 

Εκεί πάνω στην έξαρση, ο Λύρος θυμήθηκε ότι υπάρχει και καρέκλα εντός του γραφείου η οποία χρειάζεται αναβάθμιση σε f - 16 viper  την οποία και εκτόξευσε  εκτόξευσε προς τον εργαζόμενο. 

Τα βλαχομπινελίκια του δημάρχου, ο οποίος όλως τυχαίως  θυμήθηκε την καταγωγή του και τις δημοκρατικές του ρίζες, από τότε στον πόλεμο κατά της χούντας και των χουντικών... δεν ήταν το τέλος αλλά η αρχή του επεισοδίου.

Ορμάει με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στον εργαζόμενο προτάσσοντας τις ατσάλινες γροθιές του, αφού είχε κάνει πρώτα,  κρακ στα δάχτυλά του. 

Όχι δεν έγινε αυτό που νομίζεται... εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο χαλβάς ο κραβαρίτικος και νομικός σύμβουλος του Λύρου, ο οποίος θέλοντας να συγκρατήσει τον Μοχάμεντ Άλι Λύρο, έφαγε τις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία γροθιές του.

Κάτσε ρε δήμαρχε, του λέει αιμόφυρτος ο χαλβάς ο κραβαρίτικος, δεν υπάρχει πρόβλημα ... θα του δώσουμε μια πλαστή άδεια του παιδιού και μετά θα τον καταγγείλουμε για χρήση πλαστών εγγράφων.

Κάπως έτσι ηρέμησε ο Λύρος και η Μελαχρή για να λήξει το θέμα, τον τάισε με την ντελίσιους λιχουδιά του γλυκού που του είχε ετοιμάσει.

Είστε για κλάματα κύριοι, το διαλύσατε το μαγαζί.

Παραιτηθείτε τώρα πριν σας μαζέψουν όλους μαζί, εσάς και το παραδικαστικό που νομίζεται ότι σας καλύπτει... 

Υ.Γ

Εσύ κύριε χαλβά κραβαρίτικε,  άλλη δουλειά δεν ξέρεις να κάνεις; 

Σε λίγο καιρό θα πάρεις ντοκτορά ως σάκος του μποξ, αλλά μπορεί να μην έχεις και άδικο, ότι είσαι άξιος κάνεις.

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: