Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

 

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Προφυλακιστέα κρίθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη της εγκληματικής Οργάνωσης Υψηλών Προσώπων με έδρα το δήμο μας.


Από ώρα σε ώρα επίκειται η επίσημη ανακοίνωση και δημοσίευση των αρμοδίων αρχών αναφορικά με τις εξελίξεις σχετικά με την ρυπαρή και σκανδαλώδη υπόθεση των εμπλεκομένων για τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσηςαπάτης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά συρροή, παράβασης καθήκοντος από πρόσωπα ιδιαίτερης εμπιστοσύνης, απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της υπεξαγωγής εγγράφων, συκοφαντικής δυσφήμισης, ψευδούς καταμήνυσης ,και παρέμβασης στην Δικαιοσύνη.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, φιλοξενούν  (πρώην ανώτατο πολιτικό στέλεχος), το οποίο συμμετείχε και αυτό στην εγκληματική οργάνωση των Υψηλών Προσώπων με έδρα το ιερό Ραδιομέγαρο του Μεσολογγίου.

Οι παραιτήσεις σε κυβερνητικό επίπεδο, δεν είναι μόνο όσες ακούστηκαν, είναι πολύ περισσότερες, διότι αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους στην συγκάλυψη ή τη συμμετοχή  τους, σε αυτή την εγκληματική οργάνωση.

...

Το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσηςμιας και ο ρόλος του πρώην επόπτη αλιείας, απέδειξε ότι χρησιμοποίησε το κόμμα μέσα από κουμπαριές και αδελφοποιήσεις με ντόπιους παράγοντες, ώστε να επιτύχει τους προσωπικούς αλλά και τους κοινούς στόχους των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχε.  

Αύριο ακούγετε ότι θα είναι και η τελευταία παράσταση, (στην ελεύθερη σκηνή…)  που θα δώσουν τα εμπλεκόμενα Αυτοδιοικητικά στελέχη, (πρώην και νυν Δήμαρχος), όπως και τα εμπλεκόμενα νομικά πρόσωπα (δικηγόροι της περιοχής μας) ,  μιας και θα πρέπει να δώσουν το παρόν στα τοπικά αστυνομικά τμήματα, ώστε να κρατηθούν.

 

Σήμερα υπήρξε πρωινή σύναξη στο δικαστικό μέγαρο του  Αγρινίου, όπου αποδόθηκαν οριστικά στο κάθε λαμόγιο της εγκληματικής οργάνωσης,  οι κατηγορίες και επιδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα.

Έτσι ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την κάθαρση και τον ερχομό στην επιφάνεια όλων των «κατορθωμάτων» των   επιφανών συμπολιτών.

 

Οι πρόσκαιρες και ατάραχες εμφανίσεις των αξιότιμων λαμογιών της συμμορίας, οφείλεται στην απόγνωση που τους έχει κυριεύσει μιας και βρίσκονται έξω, με παροχή άδειας(υπό αυστηρή επιτήρηση), για να τελειώσουν (όπως είπαν)  επείγουσες εκκρεμότητες.

 

 Οι πιέσεις που ασκούνται από και προς όλα τα επίπεδα, είναι τεράστιες, αλλά ελπίζουμε και ευχόμαστε επιτέλους να λειτουργήσουν οι θεσμοί αυτού του κράτους, μπας και απαλλαγούμε από το σαράκι που κατασπάραξε την δυναμική και το μέλλον των ανθρώπων της περιοχής μας.


Μ.Ε.Π  

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

 

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Η Εγκληματική Οργάνωση Υψηλών Προσώπων με έδρα το ιερό Ραδιομέγαρο, σφιχταγκαλιάζει θανατηφόρα και κεντρικά στελέχη της σημερινής πολιτικής πλειοψηφίας. Απρόσμενες Εξελίξεις ...
Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και οι επισταμένες έρευνες των αρμοδίων αρχών στην σκανδαλώδη υπόθεση των εμπλεκομένων για τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων, (απάτης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά συρροή, παράβασης καθήκοντος από πρόσωπα ιδιαίτερης εμπιστοσύνης, απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της υπεξαγωγής εγγράφων, συκοφαντικής δυσφήμισης, ψευδούς καταμήνυσης), και παρέμβασης στην Δικαιοσύνη, γεγονός που έχει καθυστερήσει την επίσημη δημοσίευση των ενεργειών, των συλλήψεων και των παραπομπών 

Ενώ επίκειται η κράτηση και των λοιπών σημαινόντων νομικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων – παρά την αγωνιώδη προσπάθεια διαστρέβλωσης εκ μέρους τους της πραγματικότητας.

Οι νεότερες εξελίξεις δεν είναι απλά καταιγιστικές, είναι μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του κυβερνόντος κόμματος.

...

 Ασφαλέστατες νεότερες πληροφορίες παραπέμπουν σε εμπλοκή στην σκανδαλώδη αυτή υπόθεση, κεντρικών στελεχών της πλειοψηφούσας πολιτικής σκηνής .

Το προσεχές διήμερο θα είναι συγκλονιστικό.

Από αύριο το βουβαλομάζωμα θα είναι όχι απλά αναγκαίο αλλά επιτακτικό… και θα περιλαμβάνει όσους επικαλέστηκαν ειλημμένες υποχρεώσεις λόγο αυτοδιοικητικής θέσης, δικηγόρους και δήθεν νοσούντες.

Οπότε αγαπητέ Υπουργέ μας, καλό θα ήταν να διαχωρίσεις από τώρα τη θέση σου, διότι τα μπλόκα δεν θα είναι από αύριο  το μοναδικό σου πρόβλημα.

Όσο για το ρεμάλι της Λιμνοθάλασσας ας ετοιμάσουν τις απολογίες τους όσοι τον υιοθέτησαν  και τον ανέδειξαν ακόμη και ως μεταρρυθμιστή της Αλιείας όχι μόνο στο τόπο μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.  

 

Μ.Ε.Π