Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018


                                                                                                                   Μεσολόγγι τη  25/6/2018
                             Αξιότιμοι Κύριοι  του Συνήγορο του Πολίτη.

 Κε Νικολόπουλε απευθύνομαι σε σας  που υπογράφετε την επιστολή που μου στείλατε με ημερομηνία 18/6/2018 και με αριθ. Πρωτ.193598/26527/2018
Σε επαινετική  επιστολή μου που σας έστειλα στις  29 Οκτώβριου 2014 σχετικά με την υπόθεση μου και πολλών άλλων συμπατριωτών μου για το ίδιο θέμα που τότε υπογράφει ο κος Ιωάννου αντί τώρα εσείς. .  Δηλαδή την αυθαίρετη και αντισυνταγματική όπως αναφαίρετε στην τότε επιστολή σας. διακοπή του ΕΚΑΣ από το 2011. Για την συνεπείαν σας και σύντομη απάντηση και φυσικά και  τις ενέργειες σας τις οποίες μου αναφαίρετο στην  απαντητική σας επιστολή
              Επίσης αναφέρατε τότε ότι συντάξατε και άλλη επιστολή την όποια στείλατε προς το  ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και προς τον υπουργό  εργασίας κοινωνικής ασφάλισης κα κοινωνικής αλληλεγγύης   και ανάλογα θα ενημερωθούμε.  Με την σημερινή σας επιστολή βλέπω την πλήρη αναξιοπιστία της Ελεεινής  υποτελή υπόδουλης ανθελληνικής Κυβέρνησης. Είναι πασιφανές η έλλειψη ήθους ευαισθησίας και ευθύνης και η απαξίωση προς τους θεσμούς πόσο μάλλον στους απλούς  Πολίτες μιας απαντήσεως από τις 20 Ιουνίου του  2013 που στείλατε την επιστολή . Και όπως γράφετε λόγου της  μεγάλης και ανεύθυνης σιωπής βγάζετε μόνη σας το συμπέρασμα της μη αποδοχής των προτάσεων σας και ως εκ τούτου βάζετε την υπόθεση μου καθώς υποθέτω και πολλών συμπατριωτών μου στο αρχείο.
              Τέλος με ευχαριστείτε που απευθύνθηκα στην υπηρεσία σας και ότι παραμένετε  στην διάθεση μου  για ότι άλλο θέμα χρηστώ την βοήθεια σας. Να Σας ευχαριστήσω και εγώ εκ μέρους μου όπως το έκανα και στην πρώτη μου επιστολή  στις 29 Οκτώβριου του 2014. Άλλα  ποια  βοήθεια μπορεί να πρόσφερε  όταν 4 χρόνια σας απαξιώνουν να απαντήσουν και σας κατάστησαν διακοσμητική υπηρεσία;. Έχω την εντύπωση πως δεν σας μένει τίποτε άλλο από την κατάργηση του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ για να μην περιπαίζετε Εμέσα  τον Πολίτη  με την χρονοβόρα και ανύπαρκτη μεσολαβητική σας βοήθεια  .
              7 χρόνια αξιότιμη Κύριοι πέρασαν για να με πληροφορήσετε ότι η υπόθεση μου μπαίνει στο αρχείο. Όταν άρχισε η οδύσσεια μου   ήμουν 77 με κλονισμένη υγεία και συνεχίζει είμαι 84 και οι ανάλγητες  και   ανερμάτιστες κρατικές υπηρεσίες κωφεύουν στα προβλήματα των Πολιτών.  Κατάντησαν μια Χωρά που όμοια της δεν έχει ο Πλανήτης τις προσφορές της , τον Πολιτισμό,  την Πνευματικής γνώση , Ιστορία ,   Α υπόδουλη ,  υποτελή αφαιρώντας την Κυριαρχία της  αξιοπρέπεια και ευτελισμό του Λάου της. ΟΝΕΙΔΟΣ για τους Πεφωτισμένους της Χώρας να επιτρέπουν  και  συνηγορώντας  στις ανομίες και την αντισυνταγματική λειτουργία . Είναι ΟΝΕΙΔΟΣ από τον πρώτο άρχον της Χώρας τον θεματοφύλακα Συντάγματος και Δημοκρατίας   να συνηγορεί στην αντιδημοκρατική λειτουργία του Πολιτεύματος  στο ξεπούλημα της Χώρας και την καταστολή του ΛΑΟΥ.
                                                       Μετα τιμής
                                                       Χρήστος Ντίνος