Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

 

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Κλύσματα με ... Ρινίσματα !!!

Γράφει και επιτελείται  ο  Johan Klinsmann

Johan Klinsmann  παραδόξως γνωρίζει απταίστως ελληνικά και είναι σαφέστατος!!

 Οι πληροφορίες σας, θα παρουσιάζονται κατά τον καλύτερο τρόπο…


Έχασες την δεδηλωμένη Λύρο!!  όσο για το μυαλό, μην ανησυχείς, δεν χάνεις κάτι που δεν έχεις… Μια παραίτηση,  για λόγους υγείας, είναι ότι πρέπει!  Σταματάς με τον καλύτερο τρόπο το καραγκιοζιλίκι…

===========================

Μόλις εξεδιώχθη ο Πανούλης το στέλεχος από το ΜΙΤκα, όλα στο νοσοκομείο πάνε στραβά…

 ============================

Η θέμιδα έχει εσχάτος κέφια!!!  έρχεται παράβαση καθήκοντος για το Λύρο οσονούπω…

==============================

Σύντροφον Σπίρτζη!!  η δημοκρατία βρίσκεται όχι απλός σε καραντίνα, είναι διασωληνωμένη  στην Κούβα στην Κορέα στη Ρωσία την Πολωνία την Ουγγαρία και αλλού και ειδικά όπου υπάρχουν κυρίως εξουσιομανείς …

Στην ημερίδα ξέχασες να μας πεις, για το <τρίγωνο> μπανιέρα - Κατσιφάρα –Σπίρτζη,  όσον αφορά το δίαυλο του λιμένα Μεσολογγίου και ειδικά στην υποτείνουσα αυτού του τριγώνου, δηλαδή στο κόστος και τον τρόπο εκτέλεσης του έργου.

============================

 Στην Πλαγιά σηκώνονται βίλες!!! Βγάζεις μια φυλλάδα παριστάνεις το δημοσιογράφο, λοιδορείς τους αντιφρονούντες και κονόμας… από το  δημοτικό ταμείο εννοείται!! Κατορθώνεις να είσαι και με το μπανιέρα και με τον εξηγιαντή Λύρο.

===========================

Ερωτάται ο Κωνσταντάρας, ο Θέρμιος…  ρε δημάρχαρα η αξιολογική σου δυνατότητα εξαντλείται στην υπεράσπιση του υπαλλήλου σου, στην άχρηστηΤΕΔΚ νυν ΠΕΔ;  

===========================

Με το έλλειμμα των 60.000 € plus , στο πνευματικό κέντρο τι γίνεται ρε Λύρο, θα το κάνεις κι αυτό γαργάρα;

==========================

Στη κρεατομηχανή κυρία Λ… ,  όσοι απέτυχαν στις εξετάσεις; 

Να δώσουμε,  ένα πτυχίο σε όλους και μετά να τους διορίσουμε στο κρατικό παχνί;

Μη ξεχνάμε την τεράστια επιτυχία μαθητή της περιοχής μας που πέρασε σε σχολή με 0,6 !!

Ευτυχώς δηλαδή που ο άνθρωπος έγραψε καθαρά το όνομά του πάνω στη κόλλα και το Υπουργείο κατάφερε να τον βρει!!

Μήπως να του βγάζαμε και μια απευθείας σύνταξη, για να μην κουραστεί, να καταθέσει ξανά λευκή κόλλα με το όνομά του μόνο,  ο άξιος κατ' εσάς κ. Λ...; 

Θα ‘πρεπε να απολυθείς πάραυτα, με τις βλακείες που λες στους μαθητές σου.     

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

 

ετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Αποχώρηση ΒΌΜΒΑ Από το Λιμενικό Ταμείο


Πλήρης κατάρρευση της Δημοτικής Αρχής Λύρου.Παραίτηση υπέβαλε και η αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Σαρδελή Παπαγιαννοπούλου Πόπη

Η παντελής έλλειψη εφαρμογής ενός προγραμματισμού, ο οποίος θα προωθούσε το κοινό όφελος όλων των δημοτών και του τόπου γενικότερα δεν υφίσταται πλέον.

Η απραξία και ο μη σχεδιασμός για την ανάπτυξη του θαλάσσιου μετώπου και του λιμανιού γενικότερα φαίνεται να οδήγησαν και την αντιπρόεδρο του λιμενικού ταμείου σε παραίτηση.

Η μη τήρηση των απαιτούμενων διαδικασιών για την ορθή λειτουργία των θεσμών δεν υπάρχει, έτσι ώστε να διασφαλίζονται οι δημοκρατικές αξίες.

...

Η εμφανής απουσία ουσιαστικής επικοινωνίας και η έλλειψη εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής αρχής είναι πλέον γεγονός.

Δυστυχώς ο ρόλος των δημοτικών συμβούλων κατάντησε να είναι κυριολεκτικά “διακοσμητικός”. Το Δημοτικό Συμβούλιο από κυρίαρχο όργανο του Δήμου στη λήψη των αποφάσεων έχει καταντήσει, με τις επιλογές του Δημάρχου, όργανο με μόνη αρμοδιότητα να γνωμοδοτεί στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Αλλά και όταν αποφασίζει και οι αποφάσεις του δεν είναι αρεστές στον Δήμαρχο και πάλι τοποθετούνται στα συρτάρια των αχρήστων.
Η κυριαρχία της αλαζονείας και το” ψέμα” στον λόγο του Δημάρχου που πολλές φορές σπιλώνει ανθρώπους, αποτελεί νοοτροπία και πρακτική συνυφασμένη με τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Υποβαθμίζονται οι ανάγκες και τα προβλήματα των τοπικών διαμερισμάτων από τη Δημοτική Αρχή και η χρησιμοποίηση από τον Δήμαρχο των “Κοινοταρχών”για την εξυπηρέτηση δικών του συμφερόντων.


Όλα αυτά έχουν επιφέρει προβλήματα στην λειτουργία της Δημοτικής μηχανής και παραιτήσεις άξιων συνεργατών της.

Πλέον πρέπει να το καταλάβουν εκεί στο ραδιομέγαρο ό,τι είναι ακατάλληλοι να διοικήσουν το Δήμο και πρέπει άμεσα να αποχωρήσουν.Την απραξία σε όλα τα επίπεδα την βιώνουν καθημερινά οι πολίτες.

https://messolonghivoice.gr/

 

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Νύχτα το πήρατε το δίπλωμα κ. Αθανασίου και κ. Παπουτσάκη ;

Δεν ξέρουμε εάν ήταν νύχτα ή καταμεσήμερο, τη στιγμή που έπαιρνε το δίπλωμα στη νομική ο κ. Αθανασίου με τον Παπουτσάκη, σίγουρα όμως διεκδικεί με βαθμό άριστα και το δίπλωμα του ηθοποιού, με εξαίρετες περγαμηνές, στη επαγγελματική του πορεία μέχρι τώρα.

Μετά το σάλο που δικαίως δημιουργήθηκε, από την πλαστογραφία των δυο νομικών συμβούλων του δημάρχου του ραδιομεγάρου (δημαρχείο δε το λες), τα δυο συνεταιράκια Αθανασίου και Παπουτσάκης, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία προσκομίζουν βεβαιώσεις από την εισαγγελία, ότι δεν διώκονται για κανένα κακούργημα και δη για πλαστογραφία.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στο δίδυμο των δικηγόρων της εγκληματικής αυτής πράξης ότι, επειδή είναι δικηγόροι στο επάγγελμα, άρα και εξαρτήματα της δικαιοσύνης, όταν διώκονται για κάποια παράβαση και μάλιστα για κακούργημα, αρμόδια εισαγγελική αρχή είναι αυτή των Εφετών.
...
Δεν ακολουθεί ένας παραβάτης δικηγόρος, το δρόμο που ακολουθούν οι κοινοί πολίτες, όπως όλοι εμείς, αλλά κατευθείαν παραπέμπεται στο Εφετείο.
Από εκεί είχατε την υποχρέωση να ζητήσετε βεβαίωση αθωότητας κ. Αθανασίου και όχι από το Πρωτοδικείο (όπως προσκομίσατε σε δημόσια θέα)   ή από οποιαδήποτε άλλη εισαγγελία. 
Η μια βεβαίωση μάλιστα το γράφει ξεκάθαρα, δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε, εάν υπάρχει δίωξη, από άλλη εισαγγελική αρχή ή άλλο δικαστήριο της χώρας. 


Δεν το πράξατε όμως, γιατί ξέρατε ότι κανείς δεν θα σας έδινε μια τέτοια βεβαίωση, μιας και η υπόθεση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο Αγρίνιο και στη Πάτρα.
Στο Μεσολόγγι, ακόμη κάποιοι σας καλύπτουν και το κρατικοδίαιτο  κομματικό πέπλο προστασίας έχει πάρει φωτιά. 

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, η αλήθεια είναι ότι απευθυνθήκατε στην Εισαγγελία Εφετών Δυτ. Στερεάς Ελλάδας , προσπαθώντας να εκμαιεύσετε βεβαίωση, που θα ήταν γενικόλογη, αλλά δυστυχώς για εσάς είδατε τη πόρτα της εξόδου, ως απαράδεκτος. 

Προσπαθήσατε μάλιστα να πείσετε  δυο δικηγόρους του Αγρινίου, να σας στηρίξουν στην βλακώδη προσπάθειά σας να βγείτε λάδι από την πλαστογραφία, αλλά και εκεί φάγατε πόρτα και μάλιστα με εκκωφαντικό θόρυβο.

Πόσο βουβαμάρα ακόμη θα επιτύχετε από τον δικηγορικό σύλλογο του Μεσολογγίου και από τα τοπικά ΜΜΕ, δεν το ξέρουμε, αλλά και δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.
Οι κακές γλώσσες λένε, ότι υπάρχει κίνηση από την εισαγγελία, για καταμερισμό ευθηνών στους υπεύθυνους αυτής της βουβαμάρας, ξέρετε εσείς κάτι; 
Πέρα από τα άχρηστα έγγραφα που επιδείξατε κ. Αθανασίου και κ. Παπουτσάκη (που πας εσύ ωρέ έρμο και καημένο;) με αυτή σας την δημόσια ανακοίνωση, παραδέχεστε ουσιαστικά την από κοινού τέλεση της εγκληματικής πράξης, μιας και είναι στην ίδια κόλλα χαρτιού, φέρει ακριβώς τις ίδιες βεβαιώσεις και συνυπογράφετε και οι δυο μαζί. 

Επίσης αναφέρεστε μόνο στο ένα σκέλος που είναι αυτό της δίωξης για πλαστογραφία και όχι για την παρουσία σας στο δικαστήριο του δημητρίου στο Αγρίνιο, όπου δικάζεται  για κακουργηματικές πράξεις, περίπου σαν τις δικές σας. 

Ελπίζουμε να μην ξεχάσατε ότι είστε ακόμη νομικοί σύμβουλοι του Λύρου και διαπράξατε το έγκλημα της πλαστογραφίας για να δικαιώσετε τον τέως   δήμαρχο και καταδικασμένο για υπεξαίρεση, καραπάνο. 

Όλα αυτά γιατί δεν τα αναφέρατε στην ανακοίνωσή σας, μήπως γιατί ήταν εντολή του ίδιου του δημάρχου; 
Μήπως γιατί τα βρήκαν οι δυο αυτοί κύριοι;
Μήπως γιατί ο καραπάνος σας κρατάει στο χέρι; 
Ή μήπως γιατί το μπαξίσι από την υπόθεση θα ξεπερνούσε τα 40 χιλιάρικα; 

Εμείς οι αδαείς, δεν βεβαιώνουμε, απλά ρωτάμε.

Όσο για την προσφυγή σας στη δικαιοσύνη εναντίον μας, καλό θα ήταν αυτές τις κραβαρίτικες κουτοπονηριές, να τις λέτε στο Λύρο και όχι δημόσια. 
Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών να βγούνε όλα στον αέρα και σίγουρα όχι από εμάς. 
Η έλλειψη άμεσης απάντησης στις δήθεν βεβαιώσεις σας, ήταν απλά η επιλογή μας, ώστε να σας αφήσαμε να εκτεθείτε δημόσια και νομικά απέναντι στους συναδέλφους σας και την δικαιοσύνη. 
 Εσείς όμως, αντί να αποφύγετε την δημόσια αντιπαράθεση, την προκαλείτε με άσχημες συνέπειες για την εξέλιξη της υπόθεσή σας, προσδοκώντας ότι θα γίνεται πιστευτοί, έστω από κάποια κρίσιμη μάζα δημοτών  στην κοινωνία του Μεσολογγίου. 

Καλό θα ήταν, από εδώ και πέρα να πράξετε το γνωστό σύνθημα της διαφήμισης : Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.
Θα πείτε βέβαια ότι, για να μασήσετε  πήγατε, αλλά δεν σας βγήκε.
Άλλο αυτό!!!

Θα ήταν ποτέ δυνατόν, να σας έδινε ο καραπάνος με τον δημητρίου, οι λήσταρχοι του δημόσιου ταμείου, χρήματα χωρίς συνέπειες; 
Τόσο αφελείς είστε; 

Όσο για σένα δήμαρχε, να χαίρεσαι τα παντελόνια που φοράς.

Παραιτήσου πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, θα είναι μεγάλων διαστάσεων και τότε δεν θα σε γλιτώνει, ούτε η μεγαλοψυχία των ανθρώπων που αδίκησες δια των δυο χαραμοφάηδων που εκτρέφεις στο ραδιομέγαρο. 

Μ.Ε.Π