Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

 

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Δικαιώθηκε η πρώην δημοτική αρχή του καραπάνου για το νερό ύδρευσης του Αιτωλικού ή χουντοφυλλάδα του Μεσολογγίου παραπληροφορεί, γιατί φοβάται για το μέλλον του αφεντικού της;

Όταν η χειραγώγηση και ο φασισμός παίρνουν σάρκα και οστά, τότε μπορούμε να δώσουμε και όνομα σε αυτό έκτρωμα της πολιτικής ζωής της περιοχής μας 


ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ... ΑΙΧΜΗ 

 Διαβάσαμε με έκπληξη ένα από τα άρθρα της φυλλάδας του Μεσολογγίου, όπου αναφέρονταν σε δίκη που έλαβε μέρος τις προηγούμενες μέρες, όπου δικάζονταν η πρώην δημοτική αρχή του καραπάνου και των υπόλοιπων παρατρεχάμενων.

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν από το γκεμπελίστικο όργανο του Λύρου, που διοικείτε από τον αντ' αυτού δήμαρχο Στέλλιο, ότι σε αυτή τη δίκη αθωώθηκε ο καραπάνος και όλη η δημοτική αρχή.

Το κατηγορητήριο όπως γράφει ο αντ΄ αυτού δήμαρχος Στέλλιος, ήταν λέει, για την ύδρευση του Αιτωλικού, όπου μάλιστα, ο κεντρικός μηνυτής που ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου των Αλιέων στο Αιτωλικό, δεν παραβρέθηκε.
...
Αποτέλεσμα όλης αυτής της στιχομυθίας, ήταν η εξαγωγή βαρυσήμαντων συμπερασμάτων, όπου:

1) Ο πρώην δήμαρχος τη γλίτωσε και απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ολόλευκος σαν περιστερά σε ίστρο.

2) Το νερό του Αιτωλικού είναι καθαρόάρα μη χολοσκάτε με διώξεις εναντίον της ΔΕΥΑΜ 

3) Ότι ακόμη και ο πρόεδρος των αλιέων, ουσιαστικά πρόδωσε την υπόθεση και την αγανάκτηση των δημοτών του Αιτωλικού, ΄μιας και δεν παραβρέθηκε στη δίκη.

Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να ονομαστεί ενημέρωση, αλλά χειραγώγηση, μια μέθοδο που ακολούθησε πιστά ο Χίτλερ για να κερδίσει την εξουσία και μετουσίωσε σε πραγματικότητα ο συνεργάτης του ο Γκέμπελς, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Διαβάστε το άρθρο της Αιχμής (εάν δεν τη βρείτε σε εμφανές μέρος, προτείνουμε να επισκεφτείτε το γνωστό μέρος, όπου ο Στέλλιος αφοδεύει ιδέες, από το υλικό του μυαλού του) 

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Μεσολογγίου, για την μήνυση που είχε καταθέσει ο Πρόεδρος των Αλιέων του Αιτωλικού Θεόδωρος Μπότας, κατά του πρώην Δημάρχου Νίκου Καραπάνου και του τότε δημοτικού συμβουλίου για το πρόβλημα που είχε προκύψει με το νερό.

Ο κ. Μπότας μήνυσε την τότε Δημοτική Αρχή, για παράβαση καθήκοντος υποστηρίζοντας  πως δεν έπραξε τα δέοντα όταν προέκυψε η μεγάλη βλάβη στο δίκτυο που κατέστησε το νερό ακατάλληλο ακόμη και για οικιακές εργασίες και για μπάνιο. Έτσι λοιπόν σύσσωμο το τότε συμβούλιο κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου μετά από δυο αναβολές που είχε ζητήσει η πλευρά του μηνυτή.

Από την διαδικασία απουσίαζαν κάποιοι από τους κατηγορούμενους όμως το εντυπωσιακό ήταν ότι απουσίαζε και ο ίδιος ο μηνυτής!!!

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι, αφενός τυπικά δεν ήταν υπεύθυνος ο Δήμος αλλά η ΔΕΥΑΜ και αφετέρου αμέσως μόλις εκδηλώθηκε το πρόβλημα πάρθηκαν  μέτρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως ήταν η προμήθεια εμφιαλωμένου νερού και η διανομή με βυτιοφόρο και στην συνέχεια δρομολογήθηκε η οριστική λύση.

Κατόπιν όλων αυτών η Έδρα έκρινε αθώους τους κατηγορούμενους.


Μετά από όλα αυτά διαβάζουμε και την ανακοίνωση του Συλλόγου των Αλιέων του Αιτωλικού, όπου πληροφορούμαστε ότι : 

1) Ουδέποτε έλαβε κλήση για το συγκεκριμένο δικαστήριο ο κ. Μπότας, άρα δεν θα μπορούσε και να παραβρίσκεται.

2) Ουδέποτε ο κ. Μπότας μήνυσε την πρώην δημοτική αρχή για παράβαση καθήκοντος, αυτό το έκανε η ίδια η εισαγγελέας, όταν πληροφορήθηκε, μετά από την καταγγελία του Συλλόγου των ψαράδων και μετά την απολογία του τότε δημάρχου καραπάνου, την πραγματικότητα που βίωναν οι δημότες του Αιτωλικού εκείνη τη περίοδο.

Ο Μπότας ήταν μάρτυρας κατηγορίας και τίποτε περισσότερο. 

3) Σε καμιά περίπτωση δεν εκδικάζονταν το θέμα της ποιότητας του νερού, σε αυτή τη δίκη, παρά μόνο η παράβαση καθήκοντος που υπέπεσε η πρώην δημοτική αρχή, όταν δεν εκτέλεσε την εντολή της εισαγγελίας που ήταν, δώστε καθαρό νερό στους δημότες, εδώ και τώρα. 

4) Όσο για αυτή καθ' αυτή τη διαδικασία, διαβάζουμε ότι δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα, ούτε από την έδρα, ούτε από τους δικηγόρους, ούτε από τη γραμματεία των δικαστηρίων.

5) Μαθαίνουμε επίσης ότι ο Σύλλογος των Αλιέων έχει κάνει κατάσχεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ιερού δήμου, ύψους 500.000 ευρώ, ακριβώς για την υπόθεση του νερού, απόρροια των αποφάσεων των μηνύσεων και των προσωρινών μέτρων που έχει κάνει ο Σύλλογος των ψαράδων, εναντίον της ΔΕΥΑΜ. 

Ξέρετε εσείς κάτι τέτοιο κ. Στέλλιο και δεν μας το λέτε; 

Μήπως θα είναι η σταγόνα για να σας στείλει ακόμη και ο Λύρος, πίσω  στην τρωκτική σας φωλιά; 

Μήπως σας είναι δύσκολο εκεί στο ραδιομέγαρο, να χωνέψετε ότι η δίκη θα ξαναγίνει, μιας και δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες; 

Τι άλλο θα βρείτε, για να στηρίξετε τον συνεργάτη του Λύρου και πρώην δήμαρχο καραπάνο; 

Τους νομικούς συμβούλους σας τους στείλατε στον Άδη, με τη πλαστογραφία που έκαναν, υπερασπιζόμενοι τον καραπάνο και τον δημητρίου. 

Τι άλλο μπορεί να ανακαλύψει η κουραδομηχανή σας!!! 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου των Αλιέων του Αιτωλικού.


Απάντηση σε δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Αιχμή. Κακός σύμβουλος η παραπληροφόρηση, ακόμη και αν αυτό προέρχεται από άγνοια

Αξιότιμοι Κύριοι,

    Η έγκυρη και έντιμη δημοσιογραφία, η δημοσιογραφική δεοντολογία και γενικά το δημοσιογραφικό λειτούργημα (γιατί περί λειτουργήματος πρόκειται) απαιτούν την διήθηση και επισταμένη διύλιση των ειδήσεων και γεγονότων, ώστε να γίνει σωστή εκφορά των ειδήσεων αυτών στο ευρύ κοινό.

   Δυστυχώς όμως, στο έγκυρο ηλεκτρονικό σας έντυπο με την επικεφαλίδα (ΑΙΧΜΗ), της 23/9.2021, δημοσιεύσατε άρθρο σχετικά με την δίκη του πρώην Δ.Σ. του Δήμου Ι,Π. Μεσολογγίου υπό τον κ. Νικ. Καραπάνο, αναφορικά με το φλέγον θέμα της υδροδότησης του Αιτωλικού, χωρίς όμως να αποδώσετε πιστά και με απόλυτη ακρίβεια τα τεκταινόμενα.

   Αναφέρατε δηλαδή κατ’ αρχήν ότι στην δίκη του πρώην Δ.Σ. του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου, που διεξήχθη την 24/9/2021 στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημ/κείου Μεσολογγίου, δεν εμφανίσθηκε ο μηνυτής – πρόεδρος του εγκαλούντος συλλόγου των αλιέων Θεόδωρος Μπότας, χωρίς όμως να αναφέρετε ή έστω να διερωτηθείτε τον λόγο της απουσίας του βασικού αυτού μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος δεν ήταν δυνατόν να αυτομολήσει και να απεμπολήσει τις ελπίδες των συμπολιτών του για τιμωρία των υπευθύνων για μη συμμόρφωση τους στις επιταγές του Δικαστηρίου για την λήψη μέτρων για κατάλληλο νερό στο Αιτωλικό. Θα έπρεπε λοιπόν να ανατρέξετε στην δικογραφία και να πληροφορήσετε το κοινό σας ότι μετά από δύο αναβολές της δίκης λόγω της πανδημίας, δεν έγινε ορθή κλήτευση του μηνυτή. Εδώ βέβαια τίθεται και το ερώτημα γιατί η αντίδικος πλευρά, ενώ γνώριζε τους μετέχοντες και τον Πληρεξ. Δικηγόρο μας, δεν μερίμνησε – δεοντολογικά - για την ειδοποίηση τους. Σε κάθε δε περίπτωση, το Δικαστήριο, ουδέποτε χωρεί στην εκδίκαση τόσο σοβαρής υπόθεσης – εάν δεν υφίσταται πρόβλημα παραγραφής -  χωρίς την παρουσία του μηνυτού, ασχέτως αν αυτός απουσιάζει δικαιολογημένα ή όχι. Ήδη βέβαια έχει εγερθεί αίτηση εφέσεως ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτ. Στερεάς Ελλάδος.

     Επίσης αναφέρατε με πηχυαίους τίτλους ότι η πρώην δημοτική αρχή αθωώθηκε για το θέμα του νερού, αφήνοντας στο αναγνωστικό κοινό σας την εντύπωση ότι το νερό ήταν κατάλληλο γι’ αυτό και αθωώθηκαν. Πλην όμως, θα έπρεπε να αναγνώσετε με μεγαλύτερη προσοχή το κατηγορητήριο ώστε να διαπιστώσετε ότι η κατηγορία ήταν «παράβαση καθήκοντος» ερειδόμενη στην μη συμμόρφωση του πρώην δημάρχου και των περί αυτών στην χορηγηθείσα το έτος 2016 προσωρινή διαταγή του πρωτοδικείου Μεσολογγίου και όχι στην καταλληλότητα του νερού. Το πρώην λοιπόν Δ.Σ. αθωώθηκε (εσφαλμένα βέβαια για εμάς) λόγω ελλείψεως δόλου ως προς την εκτέλεση της προσωρινής διαταγής και όχι λόγω καταλληλότητας του νερού.

Απόφαση για την οποία πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα ανατραπεί κατά την εκδίκαση της έφεσης, μιας και τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι ακλόνητα 

                                     Μεσολόγγι 24 Σεπτεμβρίου 2021

                                                             Για τον Σύλλογο Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Α. ΤΣΙΝΤΖΟΣ                                                      Θ. ΜΠΟΤΑΣ


Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο καθένας μπορεί να βγάζει τα συμπεράσματά του.

Δυστυχώς η επιλογή να πατήσουμε το φίδι του φασισμού στο κεφάλι, ώστε να μην μπορεί να εκκολάψει άλλους Στέλλιους - καραπάνους - Λύρους, φαντάζει μονόδρομος.


Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

 

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Τι τρέχει με τον ΧΥΤΑ; Γιατί όλες οι πληγές του Φαραώ, κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτό σημείο;

Όταν μια διοικούσα αρχή δεν θέλει να απαντήσει σε κάποιο ερώτημα, στρέφει το ενδιαφέρον του διαλόγου, είτε σε τραμπουκισμούς, είτε στα κακώς κείμενα, των συναφών υποθέσεων, είτε επιβάλει την εξουσία της με μέτρα καταστολής.
 Αρκεί... να μην δοθεί απάντηση στο πρόβλημα που ζητά λύση.

Τελευταία μάθαμε ότι ο πρόεδρος του Αγ. Θωμά, κακώς ήταν παρών την ώρα της πυρκαγιάς, όπου...  τραβούσε και φωτογραφίες,  μιας και απαγορεύονταν η είσοδος σε αυτή τη περιοχή. Μάθαμε επίσης ότι ο αντιδήμαρχος Καραπάνος, παρότι συνελήφθη από την αστυνομία, το ίδιο βράδυ παραβρέθηκε ακόμη και σε πανηγύρι , επίσης μας πληροφόρησαν,  ότι οι δυο πλαστογράφοι δικηγόροι και νομικοί σύμβουλοι του Λύρου, θα καταθέσουν μήνυση εναντίον του blog etolikomep, για πολλοστή φορά και για το ίδιο θέμα.

Επίσης μάθαμε από τη φυλλάδα του Μεσολογγίου ότι, είμαστε μυθοπλάστες και σκαρώνουμε ευφάνταστα σενάρια, στοχοποιώντας μάλιστα,  όποιον δεν μας κάνει πλέον χάρες και ρουσφέτια. 

Και για όποιους δεν το ξέρουν, όλα αυτά τα λέει ο Στέλλιος του Γραφείου Τύπου του δήμου μας και πρώην αφεντικό της ΑΙΧΜΗΣ. 

Έλεος, πόσο Λύρος μπορείς ακόμη... να γίνεις;;;;;;;;

Τον πυρήνα όμως και την ουσία των ερωτημάτων, κανείς δεν αγγίζει, γιατί μάλλον οι απαντήσεις καίνε και καίνε όλους αυτούς που μας πλασαρίστηκαν ως τίμιοι αγωνιστές, πατριώτες και τιμωροί των κακών, όπως ο πρώην δήμαρχος... μπανιέρας. 
...

Ακριβώς έτσι έχει και η ιστορία με τον πρόεδρο του Αγ. Θωμά και την σύλληψη του αντιδημάρχου Καραπάνου.

Την προηγούμενη μέρα της σύλληψης Καραπάνου, ο πρόεδρος του Αγ. Θωμά κ. Πασπαλιάρης, πήγε στο ραδιομέγαρο (δημαρχείο δεν το λες), έχοντας στα χέρια του φωτογραφίες και βίντεο, από την εναπόθεση σκουπιδιών, από τη σκουπιδιάρα του δήμου, στο κατεστραμμένο κύτταρο του ΧΥΤΑ του δήμου μας.

Η συζήτηση ήταν ομαλή, αλλά τα ερωτήματα... καυτή πατάτα, στα χέρια του Λύρου, που έπρεπε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μιας και οι ευθύνες άγγιζαν όσους συμμετέχουν στη δημοτική αρχή.

Τα Ερωτήματα 

Θα πρέπει να θυμηθούμε ότι το πρώτο μέτρο που ψήφισε η σημερινή δημοτική αρχή και μάλιστα στην αρχή της θητείας της, ήταν η αύξηση των δημοτικών τελών, επειδή... λόγο των ατασθαλιών του πρώην δημάρχου, είχε απαγορευθεί η χρήση του ΧΥΤΑ, οπότε τα σκουπίδια θα πήγαιναν στην Ναύπακτο.
Έτσι λοιπόν, κρίθηκε αναγκαία η αύξηση των τελών. 
Η τελευταία πυρκαγιά, έκανε ακόμη χειρότερη την κατάσταση, ακόμη και αν ισχύει αυτό που κυκλοφορεί ευρέως, ότι δηλ. οι πυρκαγιές μπαίνουν από την ίδια τη δημοτική αρχή για να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών, και έτσι να συνεχίσει να λειτουργεί, ο ΧΥΤΑ.

Εάν λοιπόν, η σκουπιδιάρα δεν πήγαινε στη Ναύπακτο όλο αυτά τα χρόνια, που πήγαν τα χρήματα που πληρώσαμε για τα παραπάνω χιλιόμετρα; 
Ποιος νέος μπανιέρας, τα ενθυλάκωσε; 

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, γιατί δεν πήραν χαμπάρι το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελούνταν τόσους μήνες, τόσα χρόνια; 

Το Επεισόδιο

Εκεί λοιπόν που η κατάσταση οδηγούνταν σε απάνεμα λιμάνια, κάνει την εμφάνισή του, το όπλο του αποπροσανατολισμού και της απαξίωσης στις δύσκολες καταστάσεις, που είναι ο τραμπουκισμός και συγκεκριμένα... ο τραμπουκισμός του υπόδικου αντιδημάρχου Καραπάνου, ο οποίος εντελώς τυχαία, τυγχάνει να είναι και αστυνομικός. 

Ορμάει μέσα στο γραφείο του δημάρχου, όπου γίνονταν η συζήτηση με τον πρόεδρο και επιδεικνύοντας τις γροθιές του, τις οποίες πληρώνουμε όλοι εμείς ως φορολογούμενοι, προσπάθησε να χτυπήσει στο πρόσωπο τον πρόεδρο του Αγ. Θωμά.
Εκεί όμως υπήρχε ο δικηγόρος του Λύρου, ο Αθανασίου, όπου μάλλον επειδή έχει πολύ καλές σχέσεις τελευταία με το επώνυμο Καραπάνος, προσπάθησε να μπει ανάμεσα στου δυο άνδρες. 
Τις ψυλοάρπαξε βέβαια, όπως ο Βέγγος στις ταινίες, αλλά το επεισόδιο, μετά από τους απαραίτητους υπότιτλους, ακατάλληλους για νοήμονες ανθρώπους και με αμφότερες απειλές για μηνύσεις, έληξε. 

Η Μήνυση 

Μετά το πέρας του επεισοδίου, αυτός που προχώρησε σε μηνύσεις, ήταν ο πρόεδρος του Αγ. Θωμά, μιας και είχε το απόλυτο δίκιο με το μέρος του.

Η εισαγγελία, μετά την μηνυτήρια αναφορά, διέταξε την σύλληψη ώστε να περάσει την αυτόφωρη διαδικασία, ο Καραπάνος. 

Αυτό ως γνωστό, δεν θα γίνονταν ποτέ από τους συναδέλφους αστυνομικούς του αντιδημάρχου, μιας και είναι γνωστό ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. 

Αμ έλα που ο πρόεδρος ήταν πεισματωμένος και για κακή τύχη του αντιδημάρχου την επόμενη μέρα, υπήρχε δημοτικό συμβούλιο, όπου θα ΄πρεπε να παραβρεθεί, μιας και είναι το τελευταίο δεκανίκι του δημάρχου, απέναντι στις ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων!!! 

Η Σύλληψη 

Πράγματι μετά από τις επίπονες και επίμονες προσπάθειες του προέδρου, η αστυνομία κύκλωσε το ραδιομέγαρο και πρόσθεσε ακόμη μια ομάδα αστυνομικών από τη πίσω πόρτα, γιατί είναι θεσμός της σημερινής δημοτικής αρχής, να το σκάει από πίσω, όταν είναι εγκλωβισμένη. 

Η εισαγγελία τον πέρασε με την αυτόφωρη διαδικασία, ως όφειλε και ορίσθηκε η ημερομηνία εκδίκασης των αδικημάτων, όπου και αφέθηκε ελεύθερος, για να πάει στα πανηγύρια, για να απαθανατίζεται φωτογραφούμενος, διαλύοντας έτσι κάθε κουτσομπολιό, ότι μπήκε στη ψειρού για το ΣαββατοΚύριακο.


Η Αντεπίθεση των Τραμπούκων.

Στην αντεπίθεση πέρασαν και μάλιστα από την επόμενη ώρα το τσούρμο της δημοτικής αρχής με τη φυλλάδα του Μεσολογγίου, να ορύεται για τον υπερβάλλον ζήλο που έδειξαν οι αστυνομικοί, με τη σύλληψη του Καραπάνου.
Μα αφού ξέρουμε ότι κανένα ένταλμα σύλληψης για αυτόφωρο δεν εκτελείται, εσείς γιατί το εκτελέσατε κύριοι του αστυνομικού τμήματος του Μεσολογγίου... Τέτοια κουλά, έγραφε το μιντιακό όργανο του Λύρου που λέγεται και ΑΙΧΜΗ.

Ο δε Κραπάνος, θυμήθηκε την απαγόρευση κυκλοφορίας, που είχε επιβληθεί ώστε να μην πετά κάποιος τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ και την απαγόρευση λήψης φωτογραφιών που υπάρχει σε κάθε σημείο δημοσίου ενδιαφέροντος . 

Αυτή ήταν η απάντηση στο ερώτημα, γιατί τα σκουπίδια του δήμου, πήγαιναν στο ΧΥΤΑ του δήμου Μεσολογγίου και όχι της Ναυπάκτου. 

Ποιος έπαιρνε και πόσα είναι τα χρήματα που περίσσευαν από την κομπίνα που στήθηκε με τον ΧΥΤΑ κύριε Καραπάνο; 

Γιατί δεν καταγγείλατε από τη πρώτη στιγμή και δεν φέρατε στο δημοτικό συμβούλιο τα τιμολόγια που επικαλείστε, ως απάντηση σε αυτόν που σας κάνει δημόσια κριτική; 
 ( F.B : Συντάκτης Nikos Karapanos 
έχε υπ'οψιν σου ότι κάποιος έκοβε τιμολόγια για τις γιορτές εξόδου16.000 €, 12.000€ μπορεί μια χρονιά να έφτασε πάνω από 20.000€),
αλλά τα θυμηθήκατε την τελευταία στιγμή που καθίσατε στο σκαμνί του κατηγορουμένου; 

Γιατί τα σπάσατε με τη Μελαχρή, η οποία παρέλαβε σχεδόν μηδενικό χρέος στην υπηρεσία της και σήμερα έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον προμηθευτές; 

Γιατί ακόμη και σήμερα υπάρχει μόνο μια σκουπιδιάρα για όλο το δήμο και επιβιώνετε μόνο επειδή δεχθήκατε τη συνδρομή του δήμου Αγρινίου με ένα όχημα; 

Τι παίζεται με την προμήθεια των οχημάτων ΜΑΝ, και την αποκλειστική προμήθεια της κυρίας Τούμπα η οποία εκπροσωπεί τον όμιλο και έχει επισκεφθεί το Μεσολόγγι ινκόγκνιτο αρκετές φορές, για κατ΄ιδίαν συζητήσεις; 

Εάν ο πρώην δήμαρχος κύριοι της δημοτικής αρχής πάει πρόσω ολοταχώς για φυλακή, εσείς προετοιμαστείτε για ακόμη χειρότερες εξελίξεις.

Ανοίξτε το πουγκί σας και μετρήστε, ίσως να φτάσουν για τις μισές αποζημιώσεις που θα κληθείτε να καταβάλετε. 

Πολύ το σκουπίδι που μαζεύτηκε στο ραδιομέγαρο και απ' ότι φαίνεται έχει πολύ χρήμα για ενθυλάκωση. 

Υ.Γ

Μετά από ενημέρωση που δεχθήκαμε από αναγνώστες μας, τα τιμολόγια για τις γιορτές εξόδου που επικαλείται ο Καραπάνος, δεν έχουν σχέση με τον πρόεδρο του Αγ. Θωμά, αλλά με κάποιον που έκανε αρνητικό σχόλιο στη δημοσίευση του Καραπάνου στο F.B.

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να αφήσουμε υπόνοια για τον πρόεδρο, ότι είναι του ίδιου φυράματος, άρα και ότι τον κρατάνε στο χέρι κάποιοι τραμπουκοαναθρεμένοι της δημοτικής αρχής. 
Η ΓΕΚΙΑ