Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΕΞΟΔΟΥ 2013 ΑΠΟ ΤΗ "ΔΙΕΞΟΔΟ"

Με μια καθαρά εικαστική έκθεση, με τον τίτλο «Τέχνης έξοδοι στη “Διέξοδο’’», και υπό την αιγίδα του Δήμου της Ιερής Πόλης, ξεκινούν στο Μεσολόγγι, από το σπίτι του Αρχηγού της Φρουράς Θανάση Ραζηκότσικα, οι φετινές ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στις 8.30 το βράδυ, ο Δήμαρχος Πάνος Κατσούλης θα κηρύξει την έναρξη των Γιορτών εγκαινιάζοντας την έκθεση σύγχρονων έργων καλλιτεχνικής δημιουργίας, που προέρχονται από φοιτητές και καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για μια προσέγγιση του μεγάλου ιστορικού γεγονότος με την νεανική εικαστική ματιά είκοσι φοιτητών μαζί με τους οποίους εκθέτουν αντίστοιχες δημιουργίες των και οι καθηγητές τους Μανώλης Γιανναδάκης του Εργαστηρίου Χαρακτικής, Γιώργος Κατσάγγελος του Εργαστηρίου Φωτογραφίας και Γιώργος Τσακίρης του Εργαστηρίου Ζωγραφικής.

Δημιουργίες χαρακτικών, ζωγραφικών και φωτογραφικών έργων ως επίσης κατασκευές και video art αποτελούν το εικαστικό σύνολο που θα εκτεθεί για διάστημα ενάμιση μήνα στους χώρους της «Διεξόδου». Ένα σύνολο σαράντα μεγάλων και μικρών διαστάσεων πρωτοποριακών, για Ιστορικό Μουσείο, έργων νέων καλλιτεχνών που, χωρίς να έχουν σχέση με τον τόπο, ευαισθητοποιήθηκαν από την ασύλληπτη για ανθρώπινο νου απόφαση της Εξόδου, της ηθελημένης δηλαδή συναπόφασης πορείας προς τον θάνατο.
"Παρά την δεδομένη ελευθερία έκφρασης του κάθε καλλιτέχνη, τα έργα δεν αποσπώνται από το κυρίαρχο ιστορικό γεγονός και νόημα της Εξόδου", όπως οι ίδιοι οι καλλιτέχνες σημειώνουν στο εισαγωγικό κείμενο της έκθεσης, αλλά θέτουν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ζητήματα επαναφοράς της μνήμης. Στρέφουν το βλέμμα τους στο παρελθόν στοχεύοντας στο μέλλον. Δημιουργούν προσωπικές μυθοπλασίες που, ενώ έχουν καταγωγή στα ιστορικά γεγονότα, εκφράζουν σύγχρονες αγωνίες και αναζητήσεις.
Οι σπουδαστές της Σχολής Καλών Τεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση προέρχονται από το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι οι: Χαρούλα Αμοιρίδου, Κυριάκος Αποστολίδης, Μπορισλάβα Γεωργιτσέλι, Μαρία Δημητροπούλου, Έλενα Ζέππου, Εύα Κωνσταντινίδου, Λία Κατόπη, Νικόλαος Λαμπρινός, Ζώης Λουμάκης, Φίλη Ολσέφσκι, Δημοσθένης Μπογιατζής, Ελένη Νικολακοπούλου, Σοφία-Μαρία Ξενάκη, Ελένη Παπαδοπούλου, Ελένη Π. Παπαδοπούλου, Νίκος Σέττας, Άννυ Σοφιανοπούλου, Άρτεμις Τσακίρη, Βαγγέλης Τσιβάς και Ελένη Χατζηαθανασίου.
Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο, ενώ για οργανωμένες ομάδες επισκεπτών ή για εκπαιδευτικές ξεναγήσεις σχολείων η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη επιμελήτρια (26310 51260 και 6976 643610).Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στο ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Μεσολογγίου

Με αφίσα του ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Μεσολογγίου έτσι όπως αυτή κυκλοφόρησε κατά την προεκλογική περίοδο του 2010 απαντούν τα μέλη του συνδυασμού που έχουν διαφοροποιηθεί από τον επικεφαλής της κίνησης, Βασίλη Μπρούμα.
Μάλιστα την αφίσα την συνοδεύει και το παρακάτω σχόλιο:
"Η συντονιστική Επιτροπή του Μετώπου για να μη θεωρηθεί συνένοχος, σας ερωτά:
"Τις Δημοτικές παραστάσεις τις πήρατε ή τις καταθέσατε υπέρ του Δήμου ως είχατε δεσμευτεί από την προγραμματική διακήρυξη.
Περιμένουμε την απάντησή σας."
                  ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
                 –Διευρυμένου Δήμου Μεσολογγίου
 
«Λαέ μου ευκολόπιστε και πάντα προδομένε» Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ
Μία μεγάλη συγνώμη από τους Δημότες μας για τις πολιτικές
συμπεριφορές του μέχρι τώρα Δημοτικού μας συμβούλου
κ. Βασίλη Μπρούμα
 
            Σε σχέση με τα δρώμενα στο «Μέτωπο Ελευθέρων Δημοτών» και τα δημοσιεύματα σε καθημερινή, σχεδόν, βάση του κ. Μπρούμα, είμαστε υπο-χρεωμένοι να θέσουμε πολιτικά ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων, αλλά και δείχνουν τη διαφορά πολιτικής θέσης μας και φυσικά της κουλτούρας μας για την κοινωνία και τη δημοκρατία. Κατ’αρχήν εμείς, όταν μιλάμε για Δημο-κρατία έχουμε κατά νου την Εργατική Δημοκρατία, τη δημοκρατία της συμμετοχής του λαού, έτσι όπως περιγράφεται στην Κομμούνα του Παρισιού και τα εργατικά συμβούλια του Τορίνου. Εχουμε κατά νου την ανατροπή, την κατάργηση της εκμετάλλευσης και τη χειραφέτηση των εργαζόμενων μαζών. Είμα-στε σε αντίθετη κατεύθυνση από την ελιτίστικη άποψη της πεφωτισμένης διαχείρισης των δημοσίων πραγμάτων.
            Να θυμίσουμε ίσως πρώτα, ότι «Δημοκρατία είναι όταν αναγνωρίζουμε στον άλλο πού διαφωνεί μαζί μας, να  καταθέτει τα επιχειρήματά του, να μπορεί να γίνει πλειοψηφία η πρότασή του, δικαίωμα που διατηρούμε για τον εαυτό μας».
            Τα ερωτήματα που ανακύπτουν και χρήζουν απαντήσεων είναι:
            1) Μπορεί και έχει το δικαίωμα κάποιος να άρει την εμπιστοσύνη στο Δημοτικό Σύμβουλο που με την ψήφο του αναδείχτηκε στο Δήμο, όταν πι-στεύει ότι αυτός βρίσκεται σε δυσαρμονία με το πρόγραμμα του Συνδυασμού; Εμείς πιστεύουμε ότι ο κ. Μπρούμας εγκατέλειψε τις θέσεις του Συνδυασμού μας, λειτουργεί ατομικά, ελιτιστικά κι ακόμα υπάρχει ηθικό ζήτημα ότι δεν ενημερώθηκε το μέτωπο για το ότι έχει επιλέξει να είναι μέλος κόμματος.
            Σημειώνουμε ότι αυτό που εδώ αναφέρουμε είναι την απόκρυψη της κομματικής του ένταξης από το «Μέτωπο» και όχι η ένταξή του.
            Μπορεί να άρει την εμπιστοσύνη ή όχι όταν όχι μόνο ατομικά αλλά κυρίως ύστερα από Γενική Συνέλευση, η οποία συγκλήθηκε 22/3 ύστερα από συνεννόηση της Γραμματείας του «Μετώπου» με τον επικεφαλής του «Μετώπου» κ. Μπρούμα (αυτό έγινε αρχές Μαρτίου με συμμετοχή των: Ντίνου Χρήστου, Κοτσόργιου Τάκη, Φιλιππόπουλου Νικήτα, Μπρούμα Βασίλη, Τρικαλινού Γιώργου και αφού είχε ήδη γίνει μια συγκέντρωση τέλη Φλεβάρη).
            Τα θέματα που αποφασίστηκε να συζητηθούν είναι:
α) Απολογισμός δράσης της Δημοτικής παράταξης οργανωτικά, πολιτικά
β) Ενημέρωση για τη συμμετοχή του «Μετώπου» στο Δημοτικό Συμβούλιο
γ) Ενημέρωση της Γ.Σ. για την κομματική ιδιότητα και στράτευση του κ.
    Μπρούμα
δ) Απόφαση αν ο κ. Μπρούμας θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το «Μέτωπο» στο Δημοτικό Συμβούλιο ή αν θα αντικαθίστατο από άλλον εκπρόσωπο. Μάλιστα στο θέμα αυτό υπήρχαν δύο προσεγγίσεις, αυτή του κ. Μπρούμα η οποία έλεγε «Συνεχίζω μέχρι την εκπνοή της θητείας για τους λόγους ότι δεν είναι κατάλληλος ο χρόνος και για να μη φανεί ότι απέτυχα» εισηγητής θάταν ο κ. Μπρούμας.
            Η δεύτερη «Για λόγους δυσαρμονίας μεταξύ εκπροσώπου του «Μετώπου» μεταξύ προγράμματος & δράσης του και για να υλοποιηθεί η Αρχή της εναλλαγής που έχει προγραμματικά υιοθετηθεί».
            Η δεύτερη πρόταση είχε να κάνει και με την εκπροσώπηση του «Μετώπου» με εκπρόσωπο της περιφέρειας και όχι της έδρας του Δήμου. Δηλαδή από εκπρόσωπο των Δήμων «Οινιαδών» - «Αιτωλικού».
            Ετσι λοιπόν σε Γενική Συνέλευση με συμμετοχή των μελών και με δε-σμευση ιδίως της πλευράς της δεύτερης πρότασης, ότι θα σεβαστούν την πλειοψηφία αποφασίστηκε να πάμε στη Συνέλευση της 22.3.2013.
            Αίφνης 20/3/2013, ο κ. Μπρούμας αρνείται να συζητηθούν τα θέματα στην προγραμματισμένη Συνέλευση. Πραγματοποιείται η Συνέλευση και    απουσιάζει ο κ. Μπρούμας, χωρίς να δώσει εξηγήσεις. Εκτίμησή μας είναι ότι ήξερε ότι δεν θα τον στήριζε κανείς και έτσι όπως λειτουργεί ατομικά και ελιτίστικα, θεωρώντας ότι κατέχει τη γνώση και ότι δε μπορεί να συναλλάσσεται, να συζητά με χαμηλού επιπέδου ανθρώπους, προσωποποιώντας το «Μέτωπο» στο πρόσωπό του, αρνήθηκε τη δημοκρατική συζήτηση και συνεννοήθηκε με τον εαυτό του.
            Ρωτάμε, λοιπόν, σήμερα: ποιοι τον στηρίζουν; Σε ποια σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη στο να εκπροσωπεί το «Μέτωπο» στο Δημοτικό Συμβούλιο;
            Θεωρεί ότι κάνει πολιτική εξαπολύοντας ύβρεις και χαρακτηρισμούς χωρίς να τολμά να θέσει τα ζητήματα σε συνέλευση του «Μετώπου».
            Οφείλει να απαντήσει ακόμα και σήμερα, πώς θα συνδέσει τα κομματικά του καθήκοντα, διατηρώντας τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο; Τι    ακριβώς προωθεί; Ποιοι σήμερα τον στηρίζουν;
·       Πότε και πού έκανε απολογισμό;
·       Πότε ενδιαφέρθηκε για προβλήματα της Περιφέρειας του Δήμου;
·       Πότε απευθύνθηκε στους Δημότες «Αιτωλικού» - «Οινιαδών»
·       Τον ρωτάμε, μπορεί να εκπροσωπηθεί ο συνδυασμός μας από μέλος μας που ανήκει σε εκλογικό συνδυασμό της περιφέρειας;
·       Σε ποια θέση του προγράμματος αναφέρεται ότι το «Μέτωπο» έγινε για προώθηση μόνο τοπικών προβλημάτων; Παράταξη με «Ιδεολογία» το Μεσολογγιτισμό. Σε ποια θέση του προγράμματός μας βρίσκεται αυτή η θέση. Πώς προκύπτει ότι το «Μέτωπο» δημιουργήθηκε έχοντας «Μεσολογγίτικη ιδεολογία» όπως λέει; Η περιφέρεια του Δήμου πλήρως αγνοείται και τελικά λύνονται τα τοπικά προβλήματα, όταν πλήττονται και τα γενικά Δημοτικά ταξικά;
·       Από ποια θέση του προγράμματος προκύπτει ότι τοπικά προβλήματα υπερέχουν των ταξικών;
·       Να μας πει αν πιστεύει στη συμμετοχική διαδικασία και αν ναι ποια πρωτοβουλία πήρε σε μια τέτοια κατεύθυνση;
·       Να απαντήσει, οι χαρακτηρισμοί προσδιορίζουν την πολιτική; Γιατί τα κείμενά του βρίθουν χαρακτηρισμών που προβάλλουν φυσικά χαρα-κτηριστικά και δεν απαντούν πολιτικά (μικρόνοια-μικροψυχία-χαμηλά κίνητρα-θρασύδειλα-δάγκωμα φιδιών-κλωτσιές γαιδάρων – είναι λεξιλόγιο που υποδηλώνει σύγχυση, το λιγότερο, εμπάθεια και μίσος και φυσικά χαμηλή κουλτούρα).
·       Να μας πει ποιος του έδωσε εντολή να κάνει προσωπική στρατηγική, από ποια αρχή του προγράμματος προκύπτει αυτό. Και πάνω σ’αυτό πιστεύει ότι υπερέχει το άτομο του συνόλου. Η πολιτική πρέπει να ασκείται ατομικά ή να στηρίζεται συλλογικά; Εχει τη γνώμη ότι η προσωπική στρατηγική υπερέχει της συλλογικής επεξεργασμένης πολιτικής;
Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι σήμερα να σχολιάσουμε τον τίτλο του τελευταίου άρθρου του κ. Μπρούμα «Οι πρώην συναγωνιστές μου θα βρί-σκουν την πόρτα του Ιατρείου πάντα ανοιχτή».
Ατυχη διατύπωση, που θέτει ερωτήματα ήθους, καθιστά το λειτούργημα του γιατρού όργανο χρήσης για άλλους σκοπούς (πολιτικούς-κοινωνικούς). Απλώς θυμίζουμε ότι το λειτούργημα της ψυχιατρικής το χρησιμοποίησαν τυραννίδες και τύραννοι διαχρονικά στην Ιστορία. Αν δε, κανείς ανατρέξει στην Ιστορία, τότε θα τεθούν ερωτήματα Δημοκρατίας, ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Νομίζουμε ότι αυτή η άτυχη διατύπωση ανοίγει την πόρτα ενός ολισθηρού ιδεολογικού δρόμου αντικοινωνικών συμπεριφορών και προσβάλλει τόσο την επιστήμη, όσο και την κοινωνία. Θέλουμε να πιστεύουμε και να ελπίζουμε, ότι σε ψύχραιμη ανάγνωση, ο κ. Μπρούμας θα ανακαλέσει και θα ζητήσει συγνώμη στην Κοινωνία γι’αυτό το ατόπημά του. Νομίζουμε ότι αυτό θα του ζητηθεί και από τον κομματικό του φορέα.
Οσον αφορά τη λοιδορία που εκπέμπει για δήθεν παραπλανημένους που ζήτησαν την υπογραφή τους πίσω, δηλώνουμε:
·       Μπορεί να μας δείξει δήλωση ανάκλησης υπογραφής μέλους μας;
·       Αν εννοεί τη δήλωση που κάναμε για τη στήριξή του ως υποψηφίου δημάρχου, σωστά τονίζει ότι κάναμε λάθος που τον στηρίξαμε. Δε μπορούμε όμως να αντιληφθούμε, ότι ο κ. Μπρούμας είχε άλλες απόψεις, από αυτές που καταθέσαμε γραπτώς στους δημότες μας προεκλογικά. Γιατί σήμερα η διάστασή του με τις προγραμματικές μας δηλώσεις, με τον ελιτισμό του, τον ατομικισμό του (χαρακτηρι-στικά μικροαστικής αντίληψης που εμφανίζεται έντονα στην προσωπικότητά του), ήταν οι λόγοι άρσης της εμπιστοσύνης μας στην πολιτική του ιδιότητα. Του θυμίζουμε το στίχο του ποιητή «Εμείς τραγουδάμε να ενώσουμε τον κόσμο, όχι για να ξεχωρίζουμε από τον κόσμο». Γιατί εμείς πιστεύουμε στα ταξικά μας δίκαια και όχι στη μικροαστική διαχείριση των πραγμάτων. Αλλωστε γι’αυτό ζητούμε και συγνώμη από τους δημότες μας, για την άτυχη πολιτική υποστήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μπρούμα Βασίλη
 
                                                      Η  Συντονιστική Επιτροπή

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Απάντηση σε άρθρο του κ. ΜπρούμαΚύριε Βασίλη Μπρούμα,
Σας ευχαριστούμε για τις δωρεάν προσφερόμενες ψυχιατρικές εξετάσεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ γραφείο σας.
Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο κομματικό σας κατάστημα στο οποίο ενταχτήκατε.
Χαιρέτα μας λοιπόν την «Αλεξάνδρεια» που έχασες.


Η συντονιστική Επιτροπή
του Μετώπου Ελευθέρων Δημοτών

Ανακοίνωση


ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

 
Μεσολόγγι 03/04/2013


Προς κάθε δημότη του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου – Αιτωλικού – Οινιαδών

Στις 22/03/2013, πραγματοποιήθηκε συνέλευση του Μετώπου Ελευθέρων Δημοτών, στο Εργατικό κέντρο Μεσολογγίου μετά από πρόσκληση της Γραμματείας του Μετώπου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης όλοι οι παριστάμενοι, μηδενός εξαιρουμένου εστίασαν στην απουσία του επικεφαλή του Μετώπου και στην απαξίωση των συγκεντρωμένων αν και είχε συμφωνήσει με την συγκέντρωση με την υποχρέωση μάλιστα να κάνει και έναν απολογισμό από τη μέχρι σήμερα δράση του Μετώπου.

Κατά την συζήτηση όλοι οι παριστάμενοι έκαναν τις ίδιες διατυπώσεις οι οποίες είναι οι εξής:

1.    Υπάρχει χάσμα μεταξύ του επικεφαλή του μετώπου και της κοινωνικής του βάσης

2.    Η παρεμβατικότητα του επικεφαλή σχετικά με την ενδυνάμωση της σχέσης του Μετώπου με την τοπική κοινωνία είναι μηδενική και σε πολλές περιπτώσεις άκρως αρνητική

3.    Υπάρχει ουσιαστική απουσία του επικεφαλή του Μετώπου από τα δημοτικά συμβούλια όσον αφορά τις θέσεις και τις παρεμβάσεις που θα έπρεπε να είναι προϊόν συλλογικής επεξεργασίας και όταν αυτός παρευρίσκεται καταθέτει από τις απολύτως προσωπικές του απόψεις

4.    Οι προσωπικές παρεμβάσεις του επικεφαλή του Μετώπου είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τη βάση του Μετώπου και δημιουργούν συγκρούσεις με τις τοπικές κοινωνίες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου, οι οποίες δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ασκούμενη μικροπολιτική κάποιων παραγόντων και επιπλέον δημιουργήθηκαν προβλήματα αφού χαρακτήρισε σε επιστολή του σαν αλητοφασίστες κάθε έναν που διαφωνεί ή που συγκρούεται με στελέχη συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

5.    Όπως ο ίδιος ο επικεφαλής σε προηγούμενη συνάντηση παραδέχτηκε, ακολουθεί και θα ακολουθεί μια προσωπική πολιτική σε αντίθεση με τη συλλογικότητα στο πάρσιμο των αποφάσεων η οποία προβλέπεται μάλιστα από την προγραμματική διακήρυξη του Μετώπου.

6.    Δεν εφαρμόζει την εναλλαγή, η οποία προβλέπεται από την προγραμματική διακήρυξη του Μετώπου και επιχειρεί να μετατρέψει  το Μέτωπο σε προσωποκεντρική οργάνωση.

Μέσα από αυτές τις διαπιστώσεις αποφασίστηκε ομόφωνα να παραιτηθεί ο κ. Μπρούμας από επικεφαλής του Μετώπου Ελευθέρων Δημοτών, το οποίο θα συντονίζεται πλέον από επταμελή επιτροπή, καθώς επίσης και από Δημοτικός Σύμβουλος και τη θέση του θα καλύψει ο πρώτος πλειοψηφών στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ο οποίος είναι ο κ. Κοτσόργιος Δημήτριος.

Επειδή όμως ο κ. Μπρούμας αρνήθηκε να παραιτηθεί κάνουμε γνωστό στους δημότες του διευρυμένου δήμου ότι δεν εκπροσωπεί πλέον το Μέτωπο Ελεύθερων Δημοτών και ότι στο δημοτικό Συμβούλιο θα εκφράζει αυστηρά τις προσωπικές του απόψεις.

Η συντονιστική επιτροπή έχει ξεκινήσει την επανεκκίνηση του Μετώπου στη βάση των αρχών της συλλογικότητας και της εναλλαγής και στο πλαίσιο των θέσεων που προκύπτουν από την προγραμματική μας διακήρυξη.

Ξεκινάμε άμεσα κύκλο επαφών με παραγωγικές οργανώσεις του διευρυμένου δήμου, με τους πολίτες και τις κοινωνικές ομάδες προκειμένω να αναδείξουμε τα χρόνια προβλήματα αυτού του τόπου που η δημοτική αρχή του κ. Κατσούλη χαρακτηρίζεται ως ανίκανη να τα διαχειριστεί.

Στον αγώνα αυτό που ξεκινάει το Μέτωπο Ελεύθερων Δημοτών, το οποίο είναι μια διαρκής ανοιχτή συνέλευση πολιτών,

καλούμε κάθε πολίτη, εργαζόμενο, αγρότη, ψαρά, σπουδαστή, μαθητή, νέα γυναίκα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και αντισταθούμε στην καταστροφή του δήμου μας από όπου αυτή και αν προέρχεται.


Εκ μέρους του Μετώπου Ελευθέρων Δημοτών

Η συντονιστική Επιτροπή:

1.    Κοτσόργιος Δημήτριος

2.    Καρατσώρας Χρήστος

3.    Ντίνος Χρήστος

4.    Νταλογιώργου Χρυσούλα

5.    Παπαδάτος Ναπολέων

6.    Τρικαλινός Γεώργιος

7.    Φιλιππόπουλος Νικήτας