Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

 

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

Ποιο κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη, ώστε να μπει στο πάγο η υπόθεση των δυο πλαστογράφων δικηγόρων και νομικών συμβούλων του Λύρου;





Και για όσους πιστεύουν ακόμη, ότι σήμερα υπηρετούν την ιδεολογία τους, μέσω κάποιας πολιτικής παράταξης ή συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος, τους ενημερώνουμε ότι το σύστημα είναι ένα, αδιαίρετο, ομοούσιο και αναμάρτητο.

 Κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,  δεξί χέρι και μέλος της κυβέρνησης   Τσίπρα, παρενέβη  τηλεφωνικός, ώστε να πάει στο αρχείο η δίωξη ή να μπει στο πάγο για κάποιο διάστημα, η δίωξη Αθανασίου-Παπουτσάκη, οι οποίοι όπως είχαμε γράψει πλαστογράφησαν έγγραφα και τα χρησιμοποίησαν στο δικαστήριο, ώστε να απαλλάξουν τον πρώην δήμαρχο καραπάνο και τον πρώην επόπτη αλιείας δημητρίου, από τον πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας τους, από δυο ψαράδες του Αιτωλικού.
...

Είναι γνωστό σε όλους ότι, ο Αθανασίου και ο Παπουτσάκης είναι υπηρέτες του κόμματος της ΝΔ και νομικοί σύμβουλοι του σημερινού δημάρχου Λύρου, ο οποίος δηλώνει από την αρχή μέλος και στέλεχος της Ν.Δ.

Κάποιος βέβαια θα αναρωτηθεί, πως είναι δυνατόν να έγινε κάτι τέτοιο, μιας και δεν υπάρχει ούτε λογική, ούτε πολιτική συνέχεια. 

Εάν όμως αυτός ο κάποιος παρατηρήσει τη μεγάλη εικόνα του συστήματος, κοινός παρονομαστής αυτών των δυο προσώπων, δεν είναι άλλος από τον δημητρίου, ο οποίος είχε αγαστές, χρηματοοικονομικές σχέσεις με τον πρώην δήμαρχο καραπάνο, ο οποίος τον κάλυπτε και τον προωθούσε ως γενικό κουμανταδόρο της λιμνοθάλασσας, μαζί με την πρώην βολευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Τριανταφύλλου και τον περιφερειακό σύμβουλο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, Κούστα. 
Το χρήμα έρεε άφθονο και η μοιρασιά, τίμια μεταξύ των δυο συνεταίρων.

Πέραν τούτου, στο δικαστήριο που γίνεται εδώ και 5 μήνες στο Αγρίνιο για να δικάσει τις κακουργηματικές πράξεις του δημητρίου, ως μάρτηρες υπεράσπισης, ο δημητρίου, είχε καλέσει κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.
Αναφέρουμε τα παρακάτω: Βαρεμένος,Καραγκούνης,  Καραθανασόπουλος και Στριφτάρης.

Οι οποίοι όμως, μετά τις αντιδράσεις κομματικών στελεχών στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό, δήλωσαν άγνοια του γεγονότος και τελικά δεν πήραν μέρος. 

Με αυτό το τρόπο, το αρχιλαμόγιο της αριστεράς με δεξιές τσέπες, θέλησε να ρίξει στο τραπέζι το τελευταίο του χαρτί, ώστε να χαρακτηριστεί, πολιτικά διωκόμενος.

Η παιδαριώδης παρέμβαση όμως του Αθανασίου -Παπουτσάκη, εξέθεσε ακόμη περισσότερο τους δυο πρώην συνεταίρους, αφήνοντας τεράστιο κενό στην υπεράσπισή τους. 

Θεωρητικά, εάν έμπαινε στο αρχείο ή στο πάγο η υπόθεση Αθανασίου-Παπουτσάκη, θα απάλλασσε σε μεγάλο βαθμό το βάρος του κατηγορητηρίου για τον δημητρίου και  θα χρησιμοποιούνταν ως τεκμήριο αθωότητας,  στις επερχόμενες δίκες του καραπάνου, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν, ακολουθούν ακόμη περισσότερες.

Επίσης θα παράτεινε, τουλάχιστον ως το τέλος της θητείας του, τον πολιτικό θάνατο του σημερινού δημάρχου και θα σηματοδοτούσε νέους δρόμους συνεργασίας στις δημοτικές εκλογές, όπου όλοι θυμόμαστε ότι, η πρώην βολευτίνα Τριανταφύλλου, είχε καταβάλει τα μέγιστα, ώστε να μην υπάρξει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, από το ΣΥΡΙΖΑ.

Έρχεται  θύελλα εξελίξεων και αποκαλύψεων, που θα δίνει απαντήσεις, για το ποιο είναι το κύκλωμα που διοικεί σήμερα το Μεσολόγγι  και που πηγαίνει ο πλούτος που παράγει η περιοχή μας και βέβαια θα δίνει εξηγήσεις, γιατί αυτός ο τόπος παραμένει βαλτωμένος στις αναμνήσεις στη δεκαετίας του 50, με μια ακαθόριστη ιερότητα και δυο γεφύρια ως αεροφωτογραφία. 

Είναι όμως κρίμα ένα ολόκληρο κόμμα, να έχει γίνει παραμάγαζο ενός ανθρώπου που μόνο δεινά και καταστροφή έχει να επιδείξει στη μακρόχρονη πορεία του, μέσα από τις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής μας.

Το κύκλωμα δημητρίου, αγαπητέ Τσίπρα δεν έχει να σου προσφέρει, παρά ελάχιστους ευκαιριακούς ψήφους. 

Έχασες την ευκαιρία να δημιουργήσεις λαϊκή βάση, όπως έκανε ο Παπανδρέου το 80.

Μάζεψες όλα τα ψοφίμια του ΠΑΣΟΚ και όλους τους επίορκους, πιστεύοντας ότι θα κερδίσεις.

Τι  Άραγε ;;; 


Μ.Ε.Π