Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

 

Σχόλιο για την παραίτηση της αξιότιμης Κας Πετρονικολου

 

Αξιότιμη Κα Πετρονικολου φυσικά δεν γνωριζόμαστε ωστόσο το όνομα σας δεν μου είναι άγνωστο, μια αραιά γνωριμία έχω με τον αδελφό σας επίσης Νομικό Κο Μιχάλη Πετρονικολο . Στις Δημοτικές εκλογές του παρελθόντος έτους διάβασα ότι τίθεστε υποψία με την δημοτική Παράταξη   ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  με επικεφαλή τον Κο Κώστα Λυρο.  Στο σύνολο των σύμβουλων της παρατάξεως ΑΝΑΤΡΟΠΗ  που συμπορευτήκατε και Εσείς  ζήτησαν άσυλο από προηγούμενες παράταξης οι περισσότεροι ανεπαρκείς από  διοικητικές  ικανότητες και αγωνιστική  πείρα.. ΟΙ αξιόλογοι λοιπόν τους μετρούσες στα δάκτυλα του ενός χεριού,  ΕΝΑΣ από αυτούς και μην το θεωρήσετε φιλοφρόνηση Είσαστε και Εσείς.

Βλέποντας το όνομα Σας αν και είμαι διαφορετικής πολίτικης ιδεολογίας με τον Επικεφαλή σας  αλλά προς την  βελτίωση του Μεσολογγίου Σας τίμησα και στις δυο Κυριακές εγώ και η γυναίκα μου. Με το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής φοβήθηκα με τη  μικρή διαφορά προσπάθησα να επηρεάσω και άλλους φίλους μου και γνωστούς προκειμένου να φύγει ο τέως καταστροφέας της Πόλης μας. Δεν είχα αμφιβολία για την δική σας επιτυχία.

Μετά των  καταμερισμό των αξιωμάτων και  την τοποθετήσει σας στο «Πνευματικό- Κοινωνικό - Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου». Προσωπικά και σαν αυτόχθων Μεσολογγίτης  και παρακολουθώντας τα κοινά  της Πόλεως μας σκέφτηκα ο ιδανικότερος άνθρωπος για το αμαρτωλό και την κατάντια που άφησε πίσω του ο προκάτοχο σας που δεν είχε την δική σας ανιδιοτέλεια όντος εκπαιδευτικός με ελλείπει συνείδηση. Ότι θα το επαναφέρατε στην δημοκρατική του λειτουργία και εξυγίανση.

Ξαφνίστηκα διαβάζοντας την παραίτηση σας και τους λόγους που για να είμαι ειλικρινής Κα Πετρονικολου δεν είχα αμφιβολία παρακολουθώντας τα τεμνόμενα και την απειρία του Δήμαρχου για διοίκηση και εκτίμηση συνεργατών   με τους ιδικούς (κλίκα) συμβούλους γύρο του ότι θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε το όραμα σας και να εκτιμηθεί δέοντος  το έργο σας .ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ( Εκτός και είχατε συμπορευτεί μαζί τους να βιώνατε  και σεις τις αντιδημοκρατικές τους ανεργίες.)

Έτσι λοιπόν πήρατε την απόφαση σας διότι δεν ήταν δυνατόν να υποστείτε συνεχή  και  μεγαλύτερη υποβάθμιση από ανθρώπους για μένα αξιότιμη Κα  Πετρονικολου μειωμένης νοημοσύνης  ανερμάτιστους και αδιάφορους προς την βελτίωση και πρόοδο της Πόλης.  ΟΜΩΣ Κα Πετρονικολου το να αποκρύπτεται τους ΛΟΓΟΥΣ  που Σας υποχρέωσε στην παραίτηση σας από το κοινό  που ΣΑΣ  τίμησε και τα συμφέροντα της Πόλης  (ΕΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΘΗΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ  ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ). Και μας διαβεβαιώνετε ότι θα συνεχίστε να είστε Δημοτικός σύμβουλος ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΥΣ; που όπως αναφέρετε αν χρηστεί θα τους αποκαλύψετε.

 Περιμείνετε και άλλη κακοήθεια και υποβάθμιση στο πρόσωπο σας,; Είμαι ο τελευταίος που θα σας υποδείξει την περεταίρω παρουσία  σας σαν σύμβουλος αλλά σαν Πολίτης  εχω άνομο δικαίωμα να μάθω αφού φορολογούμε για την διατήρηση της καλή λειτουργία του Δήμου.    Τα 86 μου χρόνια και η πείρα μου μου λέει εκ των πραγμάτων ότι θα υποστείτε μεγαλύτερη κακοήθεια στο πρόσωπο ανεκτούς και σας υποχρεώσουν την άμετρα.

 

                                 Με ειλικρινή εκτίμηση

                                       Χρήστος Ντίνος  τηλεφ. 6939084995

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία