Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

 

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Κ.Αρβανίτης: «Οι εμβολιασμοί προκάλεσαν διπλάσιο αριθμό θανάτων από όλα τα αίτια που υπάρχουν»! – Τα στοιχεία
Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κ.Αρβανίτης αναλύει τα επίσημα στοιχεία και καταλήγει σε ξεκάθαρο συμπέρασμα


Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κωνσταντίνος Αρβανίτης αναλύει τα επίσημα στοιχεία της Αγγλίας για τους θανάτους από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου του 2021 και τονίζει με κάθε βεβαιότητα ότι για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που παρατηρείται παγκοσμίως ευθύνονται οι μαζικοί εμβολιασμοί! 

Να θυμίσουμε ότι ο Κ.Αρβανίτης είχε αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα πριν από λίγους μήνες και μιλώντας τότε στο pronews.gr είχε υποστηρίξει ότι οι πιθανές αιτίες είναι δύο, ή το παρατεταμένο lockdown ή οι μαζικοί εμβολιασμοί.

...

Όπως αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση τελικά ο λόγος είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί, καθώς πλέον δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους Άγγλους και τα ηλικιακά δεδομένα των διαφόρων ομάδων του πληθυσμού, που πέθαναν μέσα σε ολόκληρο το 2021.

Μετά από την ανάλυση των στοιχείων ο Κ.Αρβανίτης τονίζει ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί προκάλεσαν διπλάσιο αριθμό θανάτων από όλα τα αίτια που υπάρχουν!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

«ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

Είχαμε μιλήσει σε παλιότερη ανάρτηση για την μεγάλη υπερβάλλουσα θνησιμότητα των εμβολιασμένων, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους, όπως αυτό προέκυπτε από τα επίσημα κρατικά στοιχεία της Αγγλίας, για το πρώτο 9μηνο του 2021.
Για όποιον δεν το είχε δει τότε, δίνω εδώ το λινκ.

Τότε όμως μας έλειπαν 2 βασικά στοιχεία:

1) Δεν είχαμε ακόμη τριπλο-εμβολιασμένους
2) Δεν είχαμε ηλικιακά δεδομένα για κάθε ομάδα.

Από εκείνη την ανάλυση του πρώτου 9μηνου του 2021 είχαν προκύψει 2 σημαντικά συμπεράσματα:

1) Από ΟΛΑ τα αίτια που υπάρχουν, οι εμβολιασμένοι πέθαιναν 6,6 φορές συχνότερα από τους ανεμβολίαστους!
2) Από ΟΛΑ τα υπόλοιπα (πλην του Covid) αίτια, οι εμβολιασμένοι πέθαιναν 9,8 φορές συχνότερα από τους ανεμβολίαστους!

Ομως, κατά μέσον όρο οι εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερες ηλικίες από τους ανεμβολίαστους. Οπότε, αν υπολογίζονταν για ΙΔΙΕΣ ηλικίες, τότε αυτά τα αποτελέσματα θα άλλαζαν προς τα κάτω.

Ομως δεν γνωρίζαμε ηλικιακά δεδομένα και έτσι δεν ξέραμε πόσο θα απαλύνονταν αυτές οι στατιστικές για τους εμβολιασμένους.

Γενική όμως ήταν η εντύπωση, ότι όσο και αν απαλύνονταν τα παραπάνω σκληρά για τους εμβολιασμένους συμπεράσματα, όλο και κάτι θα απέμενε εις βάρος τους, δυστυχώς…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για πρώτη φορά οι Αγγλοι μας δίνουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και τα ηλικιακά δεδομένα των διαφόρων ομάδων του πληθυσμού, που πέθαναν μέσα σε ολόκληρο το 2021.

Οι ομάδες αυτές είναι επτά!

1) Ανεμβολίαστοι (αληθινά ανεμβολίαστοι και όχι “ληγμένοι”)
2) Εμβολιασμένοι με 1 δόση (πέθαναν τις πρώτες 20 μέρες)
3) Εμβολιασμένοι με 1 δόση (πέθαναν μετά την 21η μέρα)
4) Εμβολιασμένοι με 2 δόσεις (πέθαναν τις πρώτες 20 μέρες)
5) Εμβολιασμένοι με 2 δόσεις (πέθαναν μετά την 21η μέρα)
6) Εμβολιασμένοι με 3 δόσεις (πέθαναν τις πρώτες 20 μέρες)
7) Εμβολιασμένοι με 3 δόσεις (πέθαναν μετά την 21η μέρα)

Στην σημερινή μας ανάλυση, που είναι η πρώτη και σημαντικότερη, καθόλου δεν μας ενδιαφέρει αν πέθαναν στο πρώτο 20ήμερο μετά από κάθε δόση ή μετά το 20ήμερο.

Αυτά θα χρησιμεύσουν σε κάποια μελλοντική ανάλυση, για κάποιο άλλο θέμα.

Σήμερα θα συγκρίνουμε την ΟΛΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ μεταξύ των ανεμβολίαστων και όλων εκείνων που μπήκαν στην διαδικασία εμβολιασμού, όσες δόσεις και αν έκαναν.

Συγκεκριμένα, θα συγκρίνουμε τις 2 ομάδες (ανεμβολίαστοι / όλοι οι εμβολιασμένοι) για 3 θνησιμότητες :

1) Θνησιμότητα με Covid
2) Θνησιμότητα για όλες τις υπόλοιπες αιτίες πλην του Covid
3) Θνησιμότητα από ΟΛΕΣ τις αιτίες που υπάρχουν.

Αυτή είναι και η σημαντικότερη σύγκριση, φυσικά!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τονίζω ότι όλα τα αποτελέσματα είναι κανονικοποιημένα ΚΑΙ για την ηλικία ΚΑΙ για ίδιο αριθμό ανθρωπο-ετών και όχι απλά ανθρώπων.
Αρα, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ.

1) Θάνατοι με Covid
α) Ανεμβολίαστοι: 943 θάνατοι ανά 100.000 ανθρωπο-έτη
β) Εμβολιασμένοι: 399 θάνατοι ανά 100.000 ανθρωπο-έτη

2) Θάνατοι από όλες τις υπόλοιπες αιτίες, πλην Covid
α) Ανεμβολίαστοι: 1.520 θάνατοι ανά 100.000 ανθρωπο-έτη
β) Εμβολιασμένοι: 4.398 θάνατοι ανά 100.000 ανθρωπο-έτη
Βλέπουμε ότι πεθαίνουν σχεδόν 3πλάσιοι εμβολιασμένοι, σε σχέση με ανεμβολίαστους, για ΙΔΙΟ αριθμό ανθρωπο-ετών και ΙΔΙΑ ηλικία!
(Για την ακρίβεια, όχι 3πλάσιοι, αλλά 2,9 φορές περισσότεροι…)

3) Θάνατοι από ΟΛΑ τα αίτια που υπάρχουν.
α) Ανεμβολίαστοι: 2.463 θάνατοι ανά 100.000 ανθρωπο-έτη
β) Εμβολιασμένοι: 4.797 θάνατοι ανά 100.000 ανθρωπο-έτη

Βλέπουμε ότι πεθαίνουν σχεδόν 2πλάσιοι εμβολιασμένοι, σε σχέση με ανεμβολίαστους, για ΙΔΙΟ αριθμό ανθρωπο-ετών και ΙΔΙΑ ηλικία

Αυτή είναι και η σημαντικότερη σύγκριση, γιατί είναι και η μόνη που δείχνει τον ΣΥΝΟΛΙΚΟ αντίκτυπο των εμβολιασμών επί του πληθυσμού!

Αλλωστε, αυτό είναι και το τελικό ζητούμενο: αν ΣΥΝΟΛΙΚΑ ωφελεί ή αν ΣΥΝΟΛΙΚΑ βλάπτει και όχι μόνο τι κάνει στην αιτία για την οποία χορηγείται. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν ξέρουμε ότι γίνεται υπερκαταγραφή θανάτων με Covid και υποκαταγραφή παρενεργειών και θανάτων από τα “εμβόλια”.

Αυτή έδειξε ότι οι μαζικοί και οριζόντιοι εμβολιασμοί προκάλεσαν στον πληθυσμό 2πλάσιο αριθμό θανάτων, από όλα τα αίτια που υπάρχουν (περιλαμβανομένου και του Covid).

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Μπλε χρώμα = ανεμβολίαστοι
Πορτοκαλί = εμβολιασμένοι (είτε 1 είτε 2 είτε 3 δόσεις)

1) Οι δύο μπάρες στα αριστερά

Δείχνει ότι οι ανεμβολίαστοι πεθαίνουν συχνότερα από Covid, αλλά ξέρουμε ότι αυτή η στήλη έχει υποσεί τεράστια υπερκαταγραφή, αφού επισήμως για 28 μέρες μετά από ένα θετικό PCR (ακόμη και αν είναι ψευδώς θερικό) από οποιαδήποτε αιτία και αν πεθάνεις (έμφραγμα, εγκεφαλικό, τροχαίο δυστύχημα, δολοφονία, αυτοκτονία κλπ) καταγράφεσαι εδώ!

2) Οι δύο μπάρες στη μέση

Δείχνει ότι από όλα τα υπόλοιπα αίτια (πλην Covid) πεθαίνουν σχεδόν 3πλάσιοι εμβολιασμένοι από ότι ανεμβολίαστοι (για ίδια ηλικία και ίδιο πληθυσμό).

3) Οι δύο μπάρες στα δεξιά.

Η στιγμή της αλήθειας!
Εδώ είναι το τελικό ζητούμενο για κάθε μαζική ιατρική πράξη. Οι ΟΛΙΚΕΣ συνέπεις στον πληθυσμό.
Η σύγκριση αυτή είναι συντριπτική για τους “εμβολιασμούς για Covid”.

Δείχνει ότι, απαξ και μπει κάποιος στην διαδικασία των εμβολιασμών, διπλασιάζει περίπου τις πιθανότητες του να πεθάνει από όλα τα αίτια που υπάρχουν (συνυπολογιζόμενου και του Covid)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η αυξημένη θνησιμότητα που παρατηρείται, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες με μαζικούς εμβολιασμούς, φαίνεται ότι οφείλεται στους ίδιους τους εμβολιασμούς, που τελικά διπλασιάζουν την πιθανότητα θανάτου από κάθε αίτιο στους εμβολιασμένους, σε σχέση με το αν παρέμεναν ανεμβολίαστοι!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ξανατονίζω ότι τα αποτελέσματα είναι κανονικοποιημένα, για ΙΔΙΟ αριθμό ατόμων, ΙΔΙΑ χρονική διάρκεια και ΙΔΙΕΣ ηλικίες!
Αρα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συγκρίσιμα και δεν ισχύει πια το γνωστό ποιηματάκι “ναι, αλλά οι εμβολιασμένοι είναι συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας και είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερη θνησιμότητα”».

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

 

υριακή 10 Απριλίου 2022

Συνάντηση για το γήπεδο Αιτωλικού, κατέληξε σε ρινγκ εξαιτίας του γνωστού τραμπούκου αντιδημάρχου Καραπάνου.
Συνάντηση φορέων με θέμα τη βελτίωση λειτουργίας και τη φύλαξη των πάγιων εγκαταστάσεων, του γηπέδου στο Αιτωλικό, είχαν οι αθλητικοί φορείς της περιοχής με τον δήμαρχο (έτσι τουλάχιστον επαγγέλλεται) Λύρο.

Η συζήτηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά της καλής συζήτησης  με καλές προθέσεις από όλες τις πλευρές , για να τελειώσει επιτέλους το μαρτύριο με την εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο Αιτωλικού, όπου θυμίζει οτιδήποτε άλλο εκτός από χώρο άθλησης.

Όλα κυλούσαν ομαλά ώσπου κάνει την εμφάνισή του ο αντιδήμαρχος Καραπάνος, ο οποίος έχει επιφορτιστεί και την προστασία του δημάρχου από ενοχλητικούς δημότες ή επαγγελματίες που ζητούν τα χρήματά τους.

Εκείνη τη στιγμή, έπεσε στο τραπέζι , η δημιουργία εγκαταστάσεων για το Στίβο, δηλαδή απλά πράγματα για να θεωρηθεί ένας χώρος γήπεδο.

...

Έλα μου όμως που δεν είχαν μπει στο κόπο να ρωτήσουν πρώτα τον αντιδήμαρχο Καραπάνο, ο οποίος είχε αντίθετη άποψη, όχι επειδή διαφωνούσε με τη πρόταση, αλλά γιατί κάποιος από την οικογένεια του ΑΡΗ Αιτωλικού, τον είχε ξεμπροστιάσει στο facebook, για το νέο πλαστικό χλοοτάπητα που στρώθηκε και είναι στα κακά του χάλια, καθιστώντας  την άθληση εξτρίμ σπορ με κίνδυνο ακόμη και σοβαρού ατυχήματος, για τους αθλητές.

 

Σε εκείνο το σημείο άρχισαν οι πρώτες αψιμαχίες με έντονους διαλόγους , πράγμα που έθεσε σε εγρήγορση την αστραπιαία αντίδραση του Βούδα Λύρου, κάνοντάς του λοιπόν,  ένα νόημα με τα μάτια, του έδειξε τη πόρτα εξόδου.

Βγαίνοντας ο Καραπάνος, απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους, λέγοντας … Άντε μη σας @αμήσω …

Ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι της υπομονής των παρευρισκόμενων.

Όρμησαν πάνω του να τον λιντσάρουν, σημειωτέων ότι ανάμεσα στους παραβρισκόμενους υπήρχαν και γυναίκες.

 Στο τέλος επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι η καταγωγή του ίσως φταίει για την ζωώδη συμπεριφορά του και μιας και δεν μπορεί να αλλάξει καταγωγή, ας ασχοληθεί με αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Οι κοινωνικές επαφές και οι δημοτική εξουσία, δυστυχώς για τον κ. Καραπάνο, είναι ένα άθλημα πρωτόγνωρο και ίσως γι΄αυτό δεν τα πάει και τόσο καλά, όσο με την εκτροφή γιδοπροβάτων.

Μη ξεχνάμε ότι ο κ. Καραπάνος ασχολήθηκε με τα κοινά για να δείξει ότι το Καραπανέϊκο δεν έχει καμιά σχέση με τον πρώην δήμαρχο, επίσης Καραπάνο στο επώνυμο, αλλά και οι δυο κατέληξαν να μας απειλούν ότι θα μας @αμήσουν .

Πρέπει να υπάρχει πολύ σεξουαλική πείνα για αμφότερους, μιας και στα υπόλοιπα μόνο καταστροφή φέρανε και δυσλειτουργικότητα  σε ότι ανάλαβαν μέχρι τώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, στο γήπεδο του Αιτωλικού έχει στρωθεί πλαστικός χλοοτάπητας, ο οποίος έχει λακκούβες και ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, με ένα απίστευτο πλιάτσικο που έχει στηθεί από τους Γύφτους της εκεί περιοχής, με θύμα τις πάγιες εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Ο ανικανοδήμαρχος Λύρος συνεχίζει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, μιας και ο καραπάνος είναι από τους τελευταίους εναπομείναντες που τον στηρίζουν.

Κανονικά ο κ. Καραπάνος θα ΄πρεπε να ήταν παρελθόν από το δημοτικό σχήμα, από την ίδια εκείνη στιγμή της εκτροπής του .

Ραδιμέγαρο το παρέλαβες κ. Λύρο … Στάβλο το κατάντησες , ούτε τα φωτοβολταϊκά του κάμπου της Κατοχής θα σε σώσουνε, ούτε οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη.

Και ξέρεις γιατί ;

Γιατί έχεις ηλιθίους για συμβουλάτορες και συγγενείς με ακόρεστη πείνα για χρήμα.


Η ΓΕΚΙΑ