Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

                         προτείνω για αμοιβή για τα κοπρολαμόγια τα παρακάτω. 
 
Ø      Κοπρόσκυλα...Όπως και οι άλλοι που αποφάσισαν τα αναδρομικά για τον εαυτό τους...Όπως και αυτοί που ψηφίζουν τέτοιους νόμους, που δίνουν δυνατότητα στα κοπρόσκυλα αυτά να τα παίρνουν νόμιμα...!!!

Ø       Άντε  το διαολ... και ακόμη πιο πέρα, ξεφτίλες με όλη την σημασία τη λέξης.
η  απόλυτη ξεφτίλα!!!!!!

Ø      Καλημέρα... δηλαδή τι καλημέρα... κακή στραβή και ανάποδη...
ΞΥΛΟ... ΞΥΛΟ μέχρι σαπίλας... όπου δούμε πολιτικό, βουλευτή, "λοχία" δημόσιου οργανισμού (διοικητές ΔΕΚΟ, νοσοκομείων, δημάρχους, νομάρχες κλπ) ΞΥΛΟ μέχρι να πονέσουν τα χέρια μας...
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ... εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ___ χτενίζεται...
ΚΑΙ ΜΗΝ βγουν τα καθ___κια οι δημοσιογράφοι να μας πουν για εικόνες ντροπής με σπασμένα μούτρα πολιτικών γιατί θα περιλάβουμε αμέσως μετά ΑΥΤΟΥΣ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
Αντεστε στο δια»»»»» ΛΑΜΟΓΙΑ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Μεγάλο "κόλπο" από Σόρος, Κυριακόπουλο, Δασκαλόπουλο, Μυτιληναίο, Ζαβό

Ακόμα αναρωτιέστε ποιές ''οντότητες'' αγοράζουν μανιωδώς ελληνικό χρέος και που αποσκοπούν;;;

Μυστικός δείπνος πέντε επιχειρηματιών με τον Τζορτζ Σόρος και μενού τις πωλήσεις των “ασημικών” του ελληνικού δημοσίου, αλλά και νέες επενδύσεις έγινε προχθές το βράδυ.
Εκτός του (μεγαλύτερου κερδοσκόπου όλων των εποχών) Τζ. Σόρος, στο σπίτι του...
Οδυσσέα Κυριακόπουλου (βιομηχανικά ορυκτά) ήταν καλεσμένοι οι Δημήτρης Δασκαλόπουλος (πρόεδρος του ΣΕΒ), Βαγγέλης Μυτιληναίος (του γνωστού ομίλου) και ο ελληναοαμερικανός επιχειρηματίας Στέλιος Ζαβός.

Στο δείπνο, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε η είσοδος funds που ελέγχει ο Σόρος στην Ελληνική αγορά για εξαγορές φιλέτων που πρόκειται να εκποιηθούν, αλλά και επενδύσεις για τη δημιουργία νέων επενδυτικών σχημάτων που θα δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας, με εξαγορές μέσω του Χρηματιστήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει μια πρώτη συμφωνία μεταξύ Κυριακόπουλου και Μυτιληναίου για επενδύσεις στον τομέα του αλουμινίου.

Ιδιαίτερο ρόλο στη συνάντηση φαίνεται ότι διαδραμάτισε ο Στέλιος Ζαβός. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος είχε καλέσει τον Σόρος στην Αθηναϊκή Λέσχη για διάλεξη στα τέλη του 2009, αλλά και ο άνθρωπος στο σπίτι του οποίου στη Βασιλίσσης Σοφίας 39, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων εκείνη τη χρονιά, λίγους μήνες αφούτου είχε αναλάβει πρωθυπουργός.

Ο Ζαβός, συχνός συνδαιτυμόνας του Τζόζεφ Στίγκλιτζ, φίλου επίσης του Πρωθυπουργού, είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος πριν λίγες μέρες συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου- όλοι αναρωτιόμασταν γιατί...

Είναι διευθύνων σύμβουλος της Zeus Capital Partners, επενδυτικής εταιρείας που αναπτύσσει οικιστικά συγκροτήματα στη νοτιοανατολική Ευρώπη και, παράλληλα, έχει την ιδιότητα του προέδρου του Harvard Business School Club of Greece.

Η ιδιότητά του ως διευθύνοντος συμβούλου, ίσως δίνει απαντήσεις και για ένα τομέα των επιχειρηματικών σχεδίων που καταστρώθηκαν στο δείπνο με τον Σόρος.

Φέρεται να οργάνωσε την επίσκεψη και τη συνάντηση του Σόρος με το Γ. Παπανδρέου, ενώ στο ΔΣ της Zeus Capital Partners συμμετέχουν οι κ. Ν. Τσακος, Π. Παππάς και οι εφοπλιστές Ε. Βιδάλης και Κ. Πετρόπουλος.

http://logioshermes.blogspot.com/