Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ;
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ <<ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ>>ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

·                               Παράδειγμα προς μίμηση  
·                               Τι θα κανει η κ. Τριανταφυλλου  και Γ. Βαραεμενο;
·                                
·                               Αξιοπρόσεκτες υποψηφιότητες
·                                
Με αφορμή τη διαδικασία κλήρωσης για τη διανομή αυτοκινήτων στους νεοκλεγέντες βουλευτές που θα διεξαχθεί στις 10.3.2015 στο κοινοβούλιο σας ενημερώνουμε ότι ο βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων έχει παραιτηθεί του δικαιώματος αυτού από την πρώτη μέρα όπως επίσης και από το δικαίωμα για αστυνομικό. Υπενθυμίζουμε ότι και πρώτος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλος είχε αρνηθεί αυτά τα προνόμια με την εκλογή του το 2009.
Ο Γιώργος Δημαράς δήλωσε σχετικά στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς οι Βουλευτές της Οικολογίας και της Αριστεράς πρέπει να αποδείξουμε με έργα ότι δεν είμαστε ίδιοι σαν τους άλλους που έχουν μετατρέψει την πολιτική σε προσοδοφόρο επάγγελμα. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να πούμε όλοι όχι σε μια σειρά προνόμια όπως το δικαίωμα σε αστυνομικό φύλαξης και για αυτοκίνητο. Ακόμα περισσότερο θα πρέπει εμείς οι Βουλευτές της Αριστεράς και της Οικολογίας να θέσουμε το ζήτημα για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων».
Από το γραφείο Τύπου του βου