Σάββατο 17 Απριλίου 2021

 

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Δ. Κοτσόργιος- Με ποιανού χρήματα εξαγοράστηκε η τοπική φυλλάδα του Μεσολογγίου; Υπάρχει Πόθεν Έσχες; Ποια είναι η σχέση του Στέλλιου με τον Γκέμπελς;Στα όρια της αντοχής έχουν φτάσει οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη συμπεριφορά του αντ΄αυτού δημάρχου Στέλλιου, ο οποίος επειδή κατάφερε να παρεισφρήσει στη διοίκηση της δημοτικής αρχής του ραδιομεγάρου, ως εξωθεσμικός παράγοντας, νόμισε ότι έχει και την ηθική υποχρέωση να εξαφανίσει κάθε δημοκρατικό θεσμό.

Στον αγώνα του αυτόν χρησιμοποιεί τη φυλλάδα του Μεσολογγίου, την οποία όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πούλησε στην υπάλληλό του, η οποία σε προσωπικές συζητήσεις δεν έκρυβε ότι, τα οικονομικά της με δυσκολία της επιτρέπουν να πληρώνει ακόμη και το λογαριασμό της ΔΕΗ.
...

Παρότι η νομοθεσία επιτάσσει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διαδικασίες να είναι ανοικτές στη δημοσιότητα και σε όποιον θέλει να ελέγξει την γνησιότητα των εγγράφων και την πηγή των χρημάτων, ώστε να αποφεύγεται το ξέπλυμα μαύρου χρήματος,  στη συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο έγγραφο που υπάρχει είναι η συγκινησιακή  φωτογραφία από το αποχαιρετιστήριο Γκαλά της αποχώρησης του Στέλλιου. 

Οι φήμες βέβαια οργιάζουν, ότι η φυλλάδα του Μεσολογγίου εξαγοράστηκε με χρήματα του Λύρου, ώστε να επιτύχει την νίκη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Η εξέλιξη των πραγμάτων έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά και μάλλον δικαιώνει τις φωνές που φωνάζουν για ροή μαύρου χρήματος και ενορχηστρωμένο σχέδιο δημιουργίας γκεμπελικής παραπληροφόρησης, ώστε οι αναγνώστες να μην μπορούν να διακρίνουν ή να αντιδρούν στην απραξία της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ο Στέλλιος από αποτυχημένος δημοσιογραφίσκος της αρπαχτής, αμέσως μετά τις εκλογές διορίστηκε στο Γραφείο Τύπου του δημάρχου, στη πορεία κατάφερε να απομονώσει το δήμαρχο από τους συνεργάτες του και στο τέλος να τους εκδιώξει, αφήνοντας το συνδυασμό και το επιτελείο του δημάρχου γυμνό από στελέχη.

Σήμερα και μέσω της φυλλάδας του, φιμώνει όποιον σύμβουλο υψώσει φωνή ενάντια στις επιλογές του δημάρχου, εφευρίσκοντας διάφορα σενάρια προδοσίας ή διαφθοράς, πιστεύοντας ότι στο τέλος κάτι θα μείνει από τη λάσπη που ρίχνει. 

Βρήκαμε το παρακάτω κείμενο στο φατσοβιβλίο και είναι καλό να διαβαστεί ώστε να συνειδητοποιήσουμε μέχρι που έχει φτάσει το φασίζων δημιούργημα του Λύρου.

Καλούμε επίσης τη δικαιοσύνη να επέμβει, γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με έντυπο τύπο, όπου τα κεφάλαια που διακινούνται, πρώτον δεν είναι λίγα και δεύτερον δεν έχουν αφετηρία, ούτε βέβαια ονοματεπώνυμο.

Εάν μετά από όλα αυτά επιβεβαιωθεί ότι εμπλέκεται και ο σημερινός δήμαρχος, τότε θα μιλάμε για παρακράτος όπως μιλούσαμε για τον καραπάνο και τον δημοτρίου.

Μ.Ε.Π

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

 

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Στέλλιος Σωκράτης : Περισσότερο Αξιολύπητος απ’ ότι Εξοργιστικός

Μιλάνε όλοι, μίλησε και ο αντ΄ αυτού δήμαρχος Στέλλιος, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην κοινωνική του ανυπαρξία... και τι είπε ;;;

 Κάποιοι βρωμεροί εξ Αιτωλικού που έπαιρναν "πληροφορίεςεκ των έσω είχαν ανακατέψει μέχρι και το δικό μου όνομα.

Έχουμε πει ότι θα μιλάμε εκ του αποτελέσματος και ο χρόνος θα μας δικαιώνει.

Να βρουν τρύπες να κρυφτούν οι ελεεινοί και τρισάθλιοι, τα ερπετά και όσοι τους τροφοδοτούν με αθλιότητες.


Θα μπορούσε βέβαια να είναι εξοργιστικός, θα μπορούσε να προκαλέσει αντίδραση, αλλά το ζήτημα είναι από ποιον και γιατί!


...

Εξάλλου ο αεριτζής αυτός του ραδιομεγάρου, εδώ και καιρό έχει μπει στη κόκκινη ζώνη, όχι μόνο όλου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και από τους ίδιους τους αντιδημάρχους, για τις παρεμβάσεις του και τα εμπόδια που βάζει σε καθημερινή βάση στο έργο της δημοτικής αρχής.

Ο επιπλέουσα αυτή φαιδρότητα του συγκεκριμένου κυρίου, στηρίζεται στην ανεπάρκεια μιας δημοτικής αρχής, που προσπαθεί να κολυμβήσεις στην ατολμία και την ανεπάρκεια του σημερινού δημάρχου.

Η ανεπάρκεια αυτή, έχει μετατρέψει τη δημοτική αρχή σε μια ομαδούλα των 4-5 ατόμων που παίρνουν το μηνιάτικο και προσπαθούν να αποκομίσουν προσωπικά κέρδη και να τακτοποιήσουν προεκλογικές υποσχέσεις.

Σε αυτό το σκηνικό χάους που έχει δημιουργηθεί, θα ήταν αδύνατον να μην ξεπεταχτεί ο Στέλλιος ή ο οποιοσδήποτε άλλος Στέλλιος, για να καλύψει το κενό της ανεπάρκειας και της ασχημίας μιας ανύπαρκτης δημοτικής αρχής.

Εμείς τουλάχιστον δεν τα βάζουμε με την ηλιθιότητά σας αγαπητέ Στέλλιο, θεωρούμε καθ' όλα υπεύθυνο το δήμαρχο και κάθε αντιδήμαρχο που σε αφήνει να υπάρχεις σε ένα χώρο που είσαι ξένος, σε ένα χώρο που τώρα θα 'πρεπε  να αναδεικνύει έργα, ανάπτυξη και λάμψη. 

Κατανοούμε ότι η συγκεκριμένη πορεία της δημοτικής αρχής, μόνο κάτι τύπους σαν τον Στέλλιο μπορεί να αναδείξει. 

Έναν άνθρωπο που το μόνο που έχει ως παρακαταθήκη,  είναι μια τοπική εφημερίδα που κληρονόμησε, την οποία κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να την κάνει φυλλάδα και πληρωμένο όργανο της εκάστοτε δημοτικής αρχής, για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. 

Αυτό το απόστημα της κοινωνικής ζωής, σήμερα διεκδικεί να μιλά ως δήμαρχος, να χαρακτηρίζει συμπολίτες μας και συνεργάτες του ανύπαρκτου δημάρχου ως προδότες και να απειλεί μάλιστα ότι θα εξαφανίσει από προσώπου γης, όποιον ορθώσει το ανάστημά του στον όλεθρο που δημιουργεί.

Αυτή είναι η εξοργιστική πραγματικότητα που επιδοτεί έναν αξιολύπητο αεριτζή, που θέλει ντε και καλά να γίνει Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις είχαμε μιλήσει για τη λέξη Χορηγία, η οποία ακούγεται όλο και ποιο συχνά στα γραφεία του ραδιομεγάρου (δημαρχείο δεν το λες).

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να βγάζουμε στον αέρα κάποια πράγματα για να νοιώσει ο κάθε αεριτζής της δημοτικής αρχής ότι κάπου εδώ τελειώνει και το αφήγημα, κάπου εδώ θα πρέπει να νοιώσουν όλοι τους, ότι τη δύναμη την έχουν οι πολίτες και όχι η στρεβλή άσκηση εξουσίας από ένα δήμαρχο παρία με τα τρωκτικά και τους γύπες που τον συνοδεύουν, σαν τον οποιονδήποτε Στέλλιο. 


Μ.Ε.Π