Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

 

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Και τρίτος δικαστικός μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ... Στη φυλακή και η σύζυγος κορυφαίου αυτοδιοικητικού παράγοντα.




Στην Πολύκροτη υπόθεση των εμπλεκομένων για σύστασης εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων, με έδρα το δήμο μας, οι εξελίξεις έχουν ως εξής :

 

 Ήδη επτά εκ των εμπλεκομένων οδηγήθηκαν προσωρινά στα κρατητήρια και σε δύο ακόμη σημαίνοντα στελέχη (είναι άτομα που κατείχαν κεντρικές αν όχι κορυφαίες  θέσεις στο ιερό δήμο και το διοικητήριο της Περιφέρειας)  επιδόθηκαν εντάλματα προσωρινής κράτησης, τα οποία θα εκτελεσθούν άμεσα.

Ανάμεσα στους προφυλακισμένους βρίσκεται και η σύζυγος αυτοδιοικητικού παράγοντα .

...

Νεώτερη δε εξέλιξη αφορά την προσαγωγή ανώτερου δικαστικού, άρα τρίτωσε το κακό, αποδεικνύοντας ότι η δομή της εγκληματικής οργάνωσης ήταν από όλες τις πλευρές τέλεια με αλληλεπικαλυπτόμενα πρόσωπα που βρίσκονταν σε θέσεις κλειδιά , το δε ύψος των απολαβών ανέρχεται πλέον στο ποσό των 16.000.000 ευρώ.

 

 Γι’ αυτό τον λόγο καθυστέρησε και η επίσημη ανακοίνωση των αρμοδίων αρχών.

Το θρίλερ των συλλήψεων συνεχίζεται και κάποιοι, δείχνει να γλυτώνουν τη προφυλάκιση λόγω αυτοδιοικητικής θέσης, κάτι που δεν μπορούν να γευτούν αυτοί που συνεργάζονται με Υπουργούς, οι οποίοι βλέπουν τα σίδερα από την εσωτερική πλευρά. 


Μ.Ε.Π 

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

 

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Έκτακτο : και Δικαστικοί στην εγκληματική οργάνωση των Υψηλών προσώπων του δήμου Μεσολογγίου.









Καταιγιστικές και απρόβλεπτες οι εξελίξεις μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης με κέντρο και αφετηρία τον δήμο Μεσολογγίου (αν όχι το ιερό ραδιομέγαρο).

Η ομάδα αυτή των Υψηλών Προσώπων, κατηγορείτε όπως έχουμε γράψει για :

τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά συρροή, παράβασης καθήκοντος από πρόσωπα ιδιαίτερης εμπιστοσύνης, απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της υπεξαγωγής εγγράφων, συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης.

Να σημειωθεί ότι ο χάρτης συμμετεχόντων  στην οργάνωση εμπλουτίσθηκε με δύο δικαστικούς εν ενεργεία και δύο γραμματείς, και αυτό το σημειώνουμε ώστε να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της οργάνωσης, o απόλυτος σχεδιασμό της  και η ποιότητα των υποθέσεων που χειραγωγούσαν.

Οι εξελίξεις είναι δραματικές, παρά την επιμονή των παρατρεχάμενων ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

...

 Ήδη δύο εκ των εμπλεκομένων οδηγήθηκαν προσωρινά στα κρατητήρια και 4 ακόμη θα ακολουθήσουν την επομένη 2/2/2022,

Όσο για τους υπόλοιπους, η τύχη τους θα κριθεί αύριο, για το εάν τελικά θα προφυλακιστούν ή θα παραμείνουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, τουλάχιστον μέχρι τη δίκη τους, η οποία θα είναι απ’ ότι μαθαίνουμε, μέσα στο Φλεβάρη.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι, ο ένας μάλιστα από αυτούς, γνωστός ήδη στους Δικαστικούς κύκλους, πρόσφατα καταδικασμένος με 12 χρόνια φυλακή και γνωστός νταβατζής της Λιμνοθάλασσας, κρύβεται επιμελώς ώστε να αποφύγει τη προφυλάκιση,  αλλά η μέγγενη είναι κοντά.

Η επίσημη ανακοίνωση και τα επόμενα βήματα θα δοθούν άπλετα στην δημοσιότητα μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο αφού ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

 

Καλοτάξιδος στην απεραντοσύνη του φιλόξενου ουρανού και όταν στις κυκλικές  συστροφές στον  έναστρο γαλαξία περάσεις σαν φωτεινό αστέρι από το Μεσολόγγι θα σου στέλνουμε πάντα με τις φιλικές μας ευχές με το ουράνιο τόξο των αιώνιο μακαρισμών στην αλησμόνητη μνήμη σου Αρδέα Παναγιωτόπουλε.

Οι φίλοι σου Χρήστος Ντίνος και Νικήτας Φιλιππόπουλος  

Μέτωπο Ελευθέρων Δημοτών