Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021


 

Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου, το πιο ερωτικό σημείο της ιεράς πόλης.

 

Εκτός από ευτραφούλης, μας βγήκε και πηδηχτούλης ο πρώην δήμαρχος καραπάνος. 

 

Και για όσους δεν το ξέρανε ο καραπάνος, εδώ και λίγες μέρες διεκδικεί,  εκτός των άλλων και τον έρωτά μας,  μιας και με αφορμή την υπερψήφιση της πρότασής του από το δημοτικό συμβούλιο, αναφώνησε με εξσπερματική φωνή, ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΑΜΕ.

 

Ο πληθυντικός βέβαια, είναι από και προς τον εαυτό του, όπως έλεγε κάποτε και ο μπαρμπα Αντρέας μονολογώντας στο καφενείο , ξύπνα καβαλάρη  μου ... τώρα που έγινε ο κόσμος γιαούρτι, εγώ ξέμεινα από κουτάλι. 

...

 

Έτσι και ο καραπάνος, όταν είδε ότι όλα πήγαν κατ΄ ευχήν, γέμισε αδρεναλίνη το πιπί του και θέλησε να μαμήσει  το κόσμο όλο.

 

Οι συνοδοιπόροι του, όταν άκουσαν τα καλά νέα έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν (για τον καραπάνο μιλάμε, μη παρεξηγηθούμε), μιας και όλοι διαπίστωσαν on line, ότι ο εξαφανισμένος νικολάκης, έκανε την εμφάνισή του, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο.

 

Όμως εμείς μάθαμε ότι ο καραπάνος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου υπηρετεί, έχει συγκεντρώσει κάθε λογής βιολογικά προϊόντα, τα οποία μαγειρεύει σε ζωμό ΡέντΜπουλ, ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. 

 

Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την θριαμβευτική του επιστροφή στο Μεσολόγγι, ως ΕΡΩΣ, ως ο αγγελικός απεσταλμένος του Υπουργού , Λιβανού, για να μας μαμήσει, μιας και η περασμένη πενταετία χάθηκε στην αναζήτηση της θέσης του οργάνου του, λόγο της γνωστής νόσου του καθρέφτη. 

 

Είστε για κλάματα κύριοι και οι δύο.

 

Από τη μια, έχουμε το Λύρο, ο οποίος για την ικανοποίηση των εμμονών   του και την επιβολή της κυριαρχίας του, έχει καταστρέψει τον συνδυασμό του, βάζοντας για μια 4ετία το δήμο μας στο περιθώριο και από την άλλη ο καραπάνος, που δίνει και τη τελευταία ικμάδα της δύναμής του στην προσωπική ανάδειξη του, εις βάρος και αυτός του δήμου μας. 

 

Από το γνωστό βίντεο που κυκλοφόρησε, με το στιγμιότυπο όπου ο καραπάνος, μετά των κραυγών αυνανιστικού χαρακτήρα αναφωνεί τους μαμήσαμε, δηλαδή ποιους; έτσι για να καταλάβουμε και εμείς οι ανέραστοι. 

 

Δηλαδή τελικά η πρότασή του δεν ήταν για το καλό του δήμου και των δημοτών; 

 

Οπότε ποιόν μάμησε ο καραπάνος; 

 

Άκουσε κανείς να αναφωνεί... Επιτέλους νίκησε η Δημοκρατία  ή Ζήτω το Μεσολόγγι; 

Το τι σου κάνω μάνα μου μας έλειπε, για να αρχίσουμε να βάζουμε στοιχήματα.

 

Από την άλλη η αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Τσώλου,  κινήθηκε στο γνωστό μοτίβο του καθωσπρεπισμού, μπας και κάνει τα μούτρα κρέας του καραπάνου.

 

Δεν είδαμε όμως το συγκεκριμένο κύριο να επιβάλει τον καθωσπρεπισμό του, όταν ένας πληρωμένος με το μήνα υπάλληλος,  ο Στέλλιος, αποκεφάλιζε τους  συναδέλφους του ή όταν ο Λύρος έλεγε στους Αιτωλικιώτες ότι θέλουν ψυχίατρο.

 

Και αυτός κινήθηκε σε προσωπικό επίπεδο, όπως άλλωστε και ο αρχηγός του.

 

Που είναι ο δήμος σε αυτή την υπόθεση, ωρέ παλικάρια;

 

Μαγαζί σας νομίζετε ότι είναι; 

 

Για τσόντα καλοί είστε και οι δύο. 

 

Το Στέλλιο να δω με ζαρτιέρες και το καραπάνο με πέτσινη στολή και καρότο και σας υποσχόμαστε ότι θα γίνουμε φανατικοί θεατές του δημοτικού σας συμβουλίου. 

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju7eklIw5v5RG_FlPhAnBLiF-itTEYXvnaARyt6wgMiTqW7sWGxPkUME5Ogi5-S4ypqlp5hanZhnnWgKAQ_wTLJzyUgvJXIV682H79sEeOV2w5mUS3oWNuHM2PPfsug3SJL9Wz0AOI0Mk/s0/images.jpgΟ ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

 

 


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021


 

ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ 5 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ  Ο ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΜΕ    ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 

        Ένα και μισό χρόνο είναι στην Δημοτική αρχή η παράταξη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, από την όποια οι πολίτες και το καταρρέον  Μεσολόγγι περίμενε πολλά . Μετά από τα γεγονότα που έχουν συμβεί αποδεικνύετε η απειρία του Δήμαρχου για διοίκηση. Έτσι λοιπόν Κε Λυρο δεν θα έπρεπε κατά την γνώμη μου  να εκτεθείτε στερώντας το Μεσολόγγι αλλά τέσσερα χρόνια  από την ήδη φθίνουσα κατάσταση του. Αφήνοντας το Μεσολόγγι στην τύχη ενός έμπειρου ηγέτη.

Ένας Δήμος της συγκυρίας συνοδεύετε πάντα με αποτυχίες συμπαρασύροντας την τύχη ,πρόοδο, ανάπτυξη  της Πόλης και κατ’ επέκταση  των πολιτών του διευρυμένου  Δήμου.   Κε Λυρο έχω γυρίσει από την αλλοδαπή πριν 35  αιτίας , σαν αυτόχθων πολίτης δεν έπαψα να ενδιαφέρομαι για την πόλη μου παρακολουθώντας τους πολίτες που έδειχναν το ενδιαφέρον και την ανάμιξη τους μετά κοινά.

 Δυστυχώς Κε Δήμαρχε Εσάς ουδέποτε είδα  ή  διάβασα το ενδιαφέρον σας για το Μεσολόγγι ή σας είδα σε μια εκδήλωση με ενδιαφέρον το Μεσολόγγι έναντι άλλων μεσολογγιτών και συγκριμένα του Αδελφού σας νομικού ,  Κου Αθ. Λυρο που  έχω διαβάσει  και δει το ενδιαφέρον του σε διάφορα θέματα της Πόλης και μάλιστα ουσιώδη οικολογικά  και αναπτυξιακές προτάσεις.  Έκτος  ότι υπήρξατε μέλος του εμπορικού Επιμελητηρίου για κάποιο διάστημα περάν αυτού ποια πείρα έχετε;.

Πως λοιπόν αποφασίσατε να ηγηθείτε ενός Ιστορικού Δήμου που διαχρονικά από την μεταπολίτευση και δωθε οι διάφοροι καιροσκόποι και κομματικοί τον σκελέτωσαν .Είμαι βεβαίως κε Δήμαρχε ότι σε καμία περίπτωση   η  σκέψη σας ήταν ο δόλος  και  για αυτό σας περιέβαλαν με μεγάλο ενδιαφέρον και με αρκετή εμπειρία υποψήφιοι σύμβουλοι  που ο λαός τους γνώριζε και τους ψήφησε αυτούς και όχι Εσάς .

Συν την αλαζονεία της τέως δημοτικής αρχής και την κακοδιαχείριση και διασπασθείση του δημοσίου χρήματος την αντιδημοκρατική  συμπεριφορά και το ότι επικεφαλής της (Δημιουργικής Ανατροπής)  ηγητε ένας άφθαρτος και έντιμος πολίτης  επιτυχημένος επιχειρηματίας , ο Λαός τα εκτίμησε όλα αυτά και σας έδωσε την ΕΝΤΟΛΗ να διοικήσετε τον Δήμο.

Περίμενε λοιπόν ο Λαός και το Μεσολόγγι Κε δήμαρχε να σηκώσετε τα μανίκια να αξιοποιήσετε τις γνώσεις των παλαιών σύμβουλων μαζί με τις δικές σας να συνεργαστείτε για την επιτυχία την πρόοδο την ανάπτυξη  την σωτηρία του Μεσολογγίου τις υποσχέσεις που δώσατε στο  στο Λαό  και το πρόγραμμα σας . ΤΙ  από όλα αυτά κάνατε κε Δήμαρχε στον ,ενάμιση χρόνο;. Πρώτη ανεργία σας ήταν να τραπεζώστε τους δημοσιογράφους στην Τούρλιδα

2η  να μας αυξήσετε τα δημοτικά τέλη 30% παρακαλώ καμία ενεργία για την πολυπόθητη ανακύκλωση που θα είχατε ωφέλει και όχι να μας χαραξωσετε με το καλημέρα.

3η Ενεργεία  σας να αποπέμψετε σταδιακά τους έμπειρους αιρετούς συμβούλους αυτούς που ο Λαός ψήφησε για να τους αντιπροσώπευση και σεις , τους αντικαταστήσατε με μισθωτούς καιροσκόπους και απομείναντες τους ανίδεους ΓΕΣ μεν αιρετούς . Μισθώσατε τον  τεως έκδοτη ιδιοκτήτη της Αιχμης  Κο Στέλλιο με το κατεβατό των πτυχίων και τον κάνατε αντι’ αυτού Δήμαρχο για να σας προσφέρει την μια με τα την άλλη που δεν αντιλαμβάνεστε δυστυχώς αποτυχίες  εις βάρος της  Πόλεως και την καθυστέρηση της αναπτηξεως.

Την επικράτηση μιας κλίκας πέρα από δημοκρατικές  συνεργασίες διατηρώντας την απαξίωση  (το ΕΓΩ τα ξέρω όλα) με αποτέλεσμα τις καταστροφικές αποτυχίες για το Μεσολόγγι και τους Πολίτες του. Σήμερα μας προέκυψε η μεγαλύτερη αποτυχία η απόρριψη του αναπτυξιακού προγράμματος του Μεσολογγίου από την Περιφέρεια  Δ. Ελλάδος ,  διότι ο αντι’ αυτού Δήμαρχος  Κος Στέλλιος (παντογνώστης)  και συν αυτού νόμιζαν με την  απαξιώτικη αλαζονική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά να επιβάλουν την φίμωση  της φωνής  του συνόλου του σώματος  του Δημοτικού Συμβούλιου.

Αν δεν γνωρίζετε Κε Δήμαρχε τα αποτελέσαντα και συνέπειες της απορρίψεως  ρωτήστε τον  αντ’ αυτού Δήμαρχο το ΠΟΣΟ  θα υποφέρει η λειτουργία του Δήμου γενικώς  σε όλους τους τομείς . Όσο για τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις της φυλλάδας για αναπλάσεις ας περιμένουμε στο απώτερο μέλλον , καλό θα ήταν  οι ανακοινώσεις να ήταν  η διόρθωση   του  εσωτερικού  δίκτυο της Πόλης δρόμους  πεζοδρόμια  που είναι  ακατάλληλοι όχι μόνο για τα αυτοκίνητα,  αλλά πεζούς και ποδήλατα που ονειρευόσαστε  για ποδηλατουπολη της Ευρώπης με πιες υποδομέςΑ  του ποδηλάτου άπιαστα όνειρα. .

Σταματώ εδώ σεβόμενος τον χώρο του Μπολκ και όχι της αιμης η όποια είναι συντονισμένη για την φίμωση και απόκρυψη τη φωνή των Πολιτών. Αυτά είναι τα αποτελέσματα οπού υπάρχει κλίκα  και αλαζονεία Κε Δήμαρχε.

                                             Μετά τιμής

                                Χρηστος Ντίνος  

                    

 

 

 

 

 

 

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

 

Να τα κατορθώματα του αντ' αυτού δημάρχου Στέλλιου - Απορρίπτει η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2021.

Είναι κοινό μυστικό, ότι όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες

 Αυτό έγινε και με την επικράτηση της γνωστής κλίκας στη διοίκηση του δήμου, η οποία κατάφερε να εξοβελίσει σχεδόν όλους τους αιρετούς, όλους εκείνους που ψηφίσαμε να μας αντιπροσωπεύουν και οι οποίοι μπορούσαν να προσφέρουν τις γνώσεις και την επηρείας τους, στο δήμο. 

 

Η επικράτηση των μισθωμένων καιροσκόπων, μαζί με τους ανίδεους εναπομείναντες αιρετούς, στην άσκηση της εξουσίας στη τοπική αυτοδιοίκηση, έφερε και φέρνει καθημερινά καταστροφικά αποτελέσματα, για όλους μας.

...

 

Σήμερα έχουμε την απόρριψη του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου του ραδιομεγάρου, από την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, διότι ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος και οι συν αυτώ, θεώρησαν ότι αφαιρώντας τη φωνή από το σύνολο ή από επιμέρους δημοτικούς συμβούλους, θα επιβάλουν την επικυριαρχία τους, στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου.

 

Αποτέλεσμα αυτής της απόρριψης, θα είναι η δυσλειτουργία όλων των υπηρεσιών του δήμου, η στάση πληρωμών, η στάση των έργων, αλλά και των προμηθειών. 

 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κλίκας δήμαρχε. 

 

Να τους χαίρεσαι και κράτα τους καλά να μη σου φύγουν, ας μολύνουν μόνο το ραδιομέγαρο, η κοινωνία δεν σου έφταιξε σε τίποτα.