Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

 

                                                                                                  Μεσολόγγι 24/2/2021

ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Συνεδρίαση 16/2/2021 Δημοτικού Συμβούλιού Ιεράς Πόλης μετά από την μη συνεργασία για το   τεχνικό πρόγραμμα   του Δήμου   Μεσολογγίου και απαξιώνοντας την πρόταση της μείζον αντιπολίτευσης , αρχίζουν τα όργανα της αντιπαραθέσεως. Ο τέως δήμαρχος προσφεύγει με ένσταση στην Περιφέρεια και δικαιώνετε ενώ το υποβληθέν πρόγραμμα της  Δημοτικής  Αρχής  συνταχθέν από  άπειρους  και ανίδεους  αιρετούς και  έλλειπες ως προς την εγκυρότητα   και ετεροχρονισμένο  η απόρριψη ήταν δεδομένη.. Κυρίευσε η αλαζονεία , το ΕΓΩ  ,η αγνεία και η ασυνεργασία, το Μεσολόγγι  Κε δήμαρχε δεν είναι επιχείρηση σας και δεν έχετε αυτό το δικαίωμα του αυταρχισμού και της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς καταστρέφοντας  τον συνδυασμό σας . Διαφορετικά ήταν τα προεκλογικά σας λόγια και οι υποσχέσεις σας για συνεργασίες με γνώμονα την πρόοδο την ανάπτυξη την βελτίωση και αποκατάσταση της φθίνουσας κατάστασης της Πόλεως.

              Έχετε δημιουργήσει  όχι μόνο την δυσαρέσκεια των Πολιτών αλλά και αποκτήσατε και την αντιπάθεια της αντιπολιτεύσεως, αλλά πολύ περισσότερο βλάψατε την Πόλη  που στις πολλές χαμένες τετραετίες της της προσθέσατε ακόμη μια.  Δεν είναι η πρώτη φορά που στο δημοτικό συμβούλιο δείχνει εικόνα λαϊκισμού ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ που δικό σας αντιδήμαρχος αποκάλεσε τον  τέως Δήμαρχο (Μπανιέρα) . Τους αδαείς  εξωθεσμικούς  συμβούλους   που επιλέξατε   παραμερίζοντας  τους έμπειρους,  δεν κάνουν τίποτε άλλο  Κε δήμαρχε πάρα να σας φιλοφρονούν και διαφημίζουν στον τοπικό τύπο του πρώην εκδότου και ιδιοκτήτη τον όποιο μισθώσατε και τοποθετήσατε σε  κύριες θέσεις . Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αρχομανία σας Κε Δήμαρχε τα οποία  βλάπτουν ανεπανόρθωτα την Πόλη την πρόοδο  και την ανάπτυξη. Η απειρία σας έδωσε τροφή και δικαίωμα στην αντιπολίτευση  και ανεξαρτήτους να ψηφήσουν την  πρόταση της αντιπολιτεύσεως και ο τέως δήμαρχος νικητής ποια  και τροπαιούχος να ξεφωνήσει την χυδαία την απρεπέστατη φράση ( Τους @@@@σαμε).  Σαν ένα ποταπό υποκείμενο του υποκόσμου  ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟΥ. Και όχι σαν ένας τέως πρώτος πολίτης της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου.

 

            Είστε ανερμάτιστοι  για κλάματα και ανίκανοι και οι δυο σας .

 

 Να διοικήσετε μια Πόλη σαν το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΙΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ την θυσία των ΕΞΟΔΙΤΩΝ για την ελευθερία του άνθρωπου αλλά και του λογού. ΟΧΙ ΟΜΩΣ  ΣΑΝ  ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ απρεπή και χυδαίες φράσεις.

Νε μεν Κε Καραπανο ο νυν Δήμαρχος με την απειρία και της παρέας του σας έδωσε την νίκη εσείς όμως με την απρεπή και χυδαία φράση σας( τους @@@@σαμε) ποιους ανόητε;. Μήπως αυτούς που σας τίμησαν με την ψήφο τους και σας έδωσαν τον τίτλο του Δήμαρχου;. θα τολμήσετε μετά από τον εξευτελισμό  και προσβολή  του Δημοτικού συμβούλιου του Μεσολογγίου που ποτέ δεν σεβαστήκατε , να συνεχίσετε την παρουσία σας;.  

            Την ποιότητα του χαρακτήρα σας την δείξατε και κατά την διάρκεια της θητείας σας αλλά και προεκλογικά διαφθείροντας  συνειδήσεις με την  ανοχή  βέβαια της ανταλλαγής . Παράταξη Μουρκουση , Τεγα, Αντωνιου ο κάθε ένας πείρε το μερίδιο του.  Άνθρωποι ιδιοτελείς  διεφθαρμένοι πολιτικοί υποκριτές και ψευδό δημοκράτες σας ακολούθησαν . Τα έργα βιτρίνας ξοδεύοντας το δημόσιο χρήμα τα παίξατε όλα για όλα για μια δεύτερη καθυστερημένη 4 αιτία που ευτυχώς δεν καταφέρατε την εκλογή.

            Όσο για την παραίτηση σας κίνηση ματ μετά την κατακραυγή  του γεγονότος πρέπει τα πράγματα να καταλαγιάσουν βάζοντας χειραγωγούμενο πρόσωπο ως επικεφαλή και στην κατάλληλη στιγμή αφού το θράσος σας περισσεύει παραμερίζοντας τον και  ξανά ηγείστε του συνδυασμού.

            Εμπιστεύτηκε και εναπόθεσε ο Λαός του Δήμου Μεσολογγίου όλες του τις ελπίδες  στην Μεγάλη Ανατροπή  του Κου Λυρου που δυστυχώς  ακόμα μια φορά προδοθήκαν οι προσδοκίες του στη συνέχεια.  Ποιος παρμένε από έναν ήσυχο και πράο επικεφαλή  Συνδυασμού αφού του δόθηκαν όλες οι εξουσίες να τις αντικαταστήσει με την Εγωμανία ,αλαζονεία , αντιδημοκρατικότητα, αποπέμποντας τους έμπειρους αιρετούς  αντικαταστοντας τους  με μισθωτούς κόλακες με πρωτομάστορα τον Τέως έκδοτη και ιδιοκτήτη  της αιχμής που η σιμφωνία ήταν προεκλογικά που η συγκεκριμένη φυλλάδα προβάλει συνεχώς τον δήμαρχο και φιμώνει την φωνή του πολίτη . . Το τι κατάφεραν οι κόλακες είναι γνωστό η μια αποτυχία μετά την άλλη  δεχτήκαν σαν μάνα εξ ουρανού  την παραίτηση  Καραπανου η κλίκα των μισθωτών  και την έκλαβε σαν επιτυχία.  Και σύγχρονος προσβλήθηκαν και έτσι είναι, για  να σωθεί η Αξιοπρέπεια του Δημοτικού Συμβούλιου και της πόλεως κατ επέκταση.  Ο Δήμαρχος κατέθεσε μήνυση  φωτογραφίζοντας με ποιους αρραγές συνεργάτες και  συμβούλους  αυτοί που τον έφεραν στις τόσες αποτυχίες .;             Στην καρατόμηση των αιρετών με συνοπτικές διαδικασίες παρόλα αυτά ολοψύχως ευχόμαστε να σταματήσουν  εδώ οι αποτυχίες και  ο δήμαρχος να βρει την δημοκρατική συνεργασία για το καλό του Δήμου  δεν πάει άλλο κε Δήμαρχε η κατρακύλα που έχει πάρει ο Δήμος γενικά,.  

                                              

 

 

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΧΩΡΕΥΕΙ




Όλα δείχνουν ότι ο καραπάνος έκανε την κίνησή του, η οποία είναι υψηλού ρίσκου μεν, αλλά εάν του κάτσει θα έχει τα μέγιστα οφέλη. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ναι μεν υπήρξε εκφρασμένη δυσφορία, από τα υψηλά κλιμάκια της Ν.Δ για την συμπεριφορά του καραπάνου και για τον αβυσσαλέο ερωτικό του χαρακτήρα, αλλά κανείς δεν του ζήτησε να παραιτηθεί ή να αφήσει το δήμο Μεσολογγίου για να τον κάνουν βουλευτή σε κάποιο νομό της Ελλάδας. 
...

Με αυτή του τη κίνηση ο καραπάνος, σταματάει οποιαδήποτε πίεση  προς την ηγεσία του κόμματος, κυρίως όμως, προς το Υπουργείο Γεωργίας.

 Με μια υποσχετική  δήλωση,  ότι αναλαμβάνει το κόστος των πράξεων του, αρχίζει να πουλά την εικόνα του μετανοημένου και κυρίως του συνειδητοποιημένου  πολιτικού, ο οποίος ξέρει πότε να αποχωρεί, αλλά και πότε να επανέρχεται.

Η επόμενη κίνησή του, θα είναι να "διορίσει" κάποιον αχυράνθρωπο στη θέση του, ως επικεφαλής του συνδυασμού.
Εάν παρ' ελπίδα κάποιος από το συνδυασμό του, πιστέψει τον απόλυτο αυτόν θεομπαίχτη, θα φανερώσει ταυτόχρονα και τις ηγετικές του βλέψεις.
Βούτυρο στο ψωμί του μπανιέρα, για να τον αποδυναμώσει και τελικά να τον αποκεφαλίσει μέχρι τις εκλογές.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο του Λύρου, μετά τις απανωτές ταπεινωτικές ήττες που δέχτηκαν, η κίνηση παραίτησης του καραπάνου, δίνει επιτέλους την ικανοποίηση και τον εφησυχασμό

Τον εφησυχασμό τον επιβάλει πρωτίστως,  η γνωστή κλίκα που διοικεί τον δήμο του ραδιομεγάρου, διότι έχει ανάγκη να αποδείξει την αξία της, θέλει να πάρει το αίμα της πίσω, από τον ευτραφή καραπάνο, να αποδείξει την ανωτερότητα του κίτρινου τύπου, στην επιβολή πολιτικών εξελίξεων και ταυτόχρονα να αποδείξει ότι αξίζει τα χρήματα που ενθυλακώνουν κάθε μήνα από τον κουτόφραγκο Λύρο.

Με απλά λόγια ο καραπάνος βαράει το ντέφι και ο Στέλλιος επιδεικνύοντας την αγέρωχη εικόνα του, χορεύει τους ρυθμούς που ο καραπάνος διαλέγει κάθε φορά.

Εξάλλου μη ξεχνάμε, ο καραπάνος μέχρι πρόσφατα ήταν ο εντολέας και  χρηματοδότης του Στέλλιου , δηλαδή όχι μόνο τον ξέρει, αλλά είναι  και κάμποσα χιλιόμετρα μπροστά, από τον αεριτζή δημοσιογραφίσκο της κακιάς ώρας.

Όσο για τις μηνήσεις που κατέθεσε ο Λύρος, για την απρεπή συμπεριφορά του καραπάνου, ευχόμαστε μόνο να μην του γυρίσει μπούμερανγκ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το τιμ που ποζάρει έξω από τα δικαστήρια, μαζί με τον Λύρο, δεν είναι αυτό που του έδωσε και τις εγγυήσεις, ώστε να βαδίζει στα όρια της αυτοκαταστροφής, διαγράφοντας συμβούλους και δημιουργώντας μισθοφορικά αποστήματα, στη διοίκηση του δήμου, παραγκωνίζοντας το δημοτικό συμβούλιο, με συνοπτικές διαδικασίες. 

Οι εξελίξεις τρέχουν και αν επαληθευτεί η δική μας εκδοχή , νέες ήττες περιμένουν τη διοίκηση του ραδιομεγάρου και μάλιστα πολύ πιο επώδυνες .



Ο ΔΡΑΚΟΣ 


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

 

Ανελέητο Πογκρόμ από την φυλλάδα ΑΙΧΜΗ, σε όσους καταψήφισαν την πρόταση Λύρου. Το ήθος της κλίκας του ραδιομεγάρου, σε έντυπη έκδοση.








Ένα απίστευτο πογκρόμ έχει εξαπολύσει το επίσημο όργανο της εκάστοτε δημοτικής αρχής του ραδιομεγάρου, εναντίον όσων καταψήφισαν την πρόταση του Λύρου, για το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Επειδή όμως, η φυλλάδα δεν είναι αντικείμενο μόνο, έχει αφεντικό στελέχη και εντολοδόχους, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ιθύνων νους αυτής της αψυχολόγητης και συγχρόνως Γκεμπελίστικης εκστρατείας, δεν είναι άλλος από τον νυν, αντ' αυτού δήμαρχο Στέλλιο.

Ο κύριος αυτός στη προσπάθειά του να φανεί χρήσιμος στις δύσκολες εγωπαθολογικές   στιγμές που περνά η δημοτική αρχή, κήρυξε ένα ιδιότυπο ανένδοτο αγώνα, με κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, ενάντια σε όλους αυτούς που εξ' αιτίας του καρατομήθηκαν από τη διοίκηση της νυν δημοτικής αρχής, αλλά και σε όσους ανεξάρτητους ψήφισαν υπερ. της πρότασης καραπάνου. ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Κατανοούμε ότι ένας φελλός για να είναι χρήσιμος, θα πρέπει να υπάρχουν συνθήκες φίμωσης ή πλευστότητας.

Στη δική μας περίπτωση, μετά την πλημμυρίδα που προκάλεσαν οι διαγραφές, οι καρατομήσεις και η απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου, ο φελλός της δημοτικής αρχής, προσπαθεί τώρα να φιμώσει κάθε φωνή που είναι αντίθετη με τη γραμμή που χαράσσει η κλίκα που διοικεί το δήμο Μεσολογγίου. 

Οι... Δημήτρης Ράπτης, Χρήστος Τέγας, Σπύρος Διαμαντόπουλος και Δημήτρης Κοτσόργιος γίνονται βορά στις εκδικητικές ορέξεις, ενός καιροσκόπου, λάτρη της αρπαχτής και της καταστροφής κάθε δημοκρατικού θεσμού.

Η απόλυτη επίθεση που έγινε στον Κοτσόργιο, είχε εκτός των άλλων και σασπένς, μιας και ήταν εμπλουτισμένο με μυστικές συναντήσεις στο Υπουργείο Γεωργίας, με κωδικούς ενδοσυνεννόησης μεταξύ Κοτσόργιου-καραπάνου και Λιβανού.

Το δε αντίτιμο όπως μαθαίνουμε από την φυλλάδα του Μεσολογγίου, ήταν η ένταξη σε επενδυτικά προγράμματα αλιείας του Κοτσόργιου και ενδεχομένως μαύρο χρήμα, ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο, μιας και ο Κοτσόργιος, δεν διαθέτει την ευμάρεια της βήττα, να αγοράζει εφημερίδες, από το αφεντικό της, ο οποίος μετακόμισε στο ραδιομέγαρο.

Οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τον γκεμπελίσκο της δημοτικής κλίκας, είχαν την ηθική υποχρέωση να υπερψηφίσουν, παρότι καρατομήθηκαν, όμως πως να το κάνουν, όταν οι αδιάψευστες πληροφορίες της φυλλάδας, επιβεβαιώνουν την προσχώρηση τους, στο στρατόπεδο καραπάνου; 

Ο ίδιος δήμαρχος δείχνει όχι απλά κουρασμένος, αλλά και αποσβολωμένος από τις εξελίξεις, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα της στασιμότητας και της ίντριγκας που κυριαρχεί στη παράταξη.

Αυτή τη στιγμή και με αυτή την φασιστική προπαγάνδα, που ασκεί το Γραφείο Τύπου της δημοτικής αρχής με τη φυλλάδα του, έχει χαρίσει τους ανεξάρτητους συμβούλους στο στρατόπεδο καραπάνου, έχει κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τους ανεξάρτητους συμβούλους και εκθέτει όσους τον υποστήριξαν (Παπαδόπουλος, Σκαρμούτσος, Νούλας), απέναντι στην κριτική της κοινωνίας.

Με αυτή τη μεθόδευση, ο Στέλλιος κόβει οποιαδήποτε πιθανότητα επανάκαμψης του Λύρου, με μόνο αντίβαρο την χρησιμότητά του στο δυστοπικό μέλλον, που του ετοίμασε.

Μια δημοτική αρχή η οποία κηρύσσει πόλεμο ενάντια στον Περιφερειάρχη, τον Υπουργό, αλλά και ενάντια στο ΤΟΕΒ, χωρίς να έχει καν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, με μια κοινωνία που βράζει για την καρατόμηση των ανθρώπων που ψήφισε να διοικήσουν το δήμο, εεε  μάλλον τότε πρόκειται για μια αυτοκαταστροφική δημοτική αρχή και κάπως έτσι θα  πρέπει να την αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα. 

Το σχέδιο του αντ' αυτού δημάρχου Στέλλιου, δείχνει να δικαιώνεται, σώζοντας τον εαυτό του από την καταστροφή του δήμου, από μια δημοτική αρχή που διοικείτε από μη αιρετούς, μισθωμένους αργόσχολους και καιροσκόπους.

Τι προσμένει ο δήμαρχος όταν έχει επαναφέρει την ομόνοια στο στρατόπεδο καραπάνου; 
Πως νομίζει ότι θα αντιδράσουν, οι δημοτικοί σύμβουλοι που στοχοποιήθηκαν από το φασισταριό που έχει δίπλα του; 
Έχει αντιληφθεί μήπως ότι μπροστά του, είναι ακόμη τα δύσκολα, όπως, προϋπολογισμός και έργα; 

Με ποιον θα τα περπατήσεις όλα αυτά δήμαρχε, με τον κίτρινο τύπο, μήπως, ή με την αιρετή  κλίκα των μουσούρων ; 

Η ΓΕΚΙΑ 
...



 

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

ΈΚΤΑΤΟ ΔΕΛΤΙΟ, Θυελλωδών Θρήνων Κλαυθμών και Οδυρμών.





Ελπίζουμε να είναι ψέμα, ελπίζουμε να είναι μια φευγαλέα σκέψη ή μια πεισματική αντίδραση του ευτραφούς τεκνού και ανείπωτου πηδηχτούλη της ιεράς πόλης με καταγωγή από το Αιτωλικό τον Αγ. Γεώργιο και όπου αλλού βολεύει η κατάσταση. 

Διαβάσαμε ότι ο καραπάνος αποχωρεί, με όλες του τις δυνάμεις, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφήνοντας ένα ανεκπλήρωτο κενό, όπου δύσκολα θα καλυφθεί. 

Θρήνος και στην τοπική φυλλάδα ΑΙΧΜΗ για τη μεγάλη απώλεια του πρώην αφεντικού της.

Η χαρά που μάλλον θα διακρίνει ο αναγνώστης της φυλλάδας, θα πρέπει να τον προειδοποιήσουμε ότι είναι προσχηματική, μιας και το νέο αφεντικό της, απαιτεί νίκη, ακόμη και στα χαρτιά.

Νεότερα για το θέμα θα έχουμε αύριο ... αλλά ας το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτοί που συνέδεσαν το μέλλον τους και το μέλλον του τόπου μας, με ένα τύπο σαν τον καραπάνο.

Αυτός ήταν, αυτός είναι και αυτός θα είναι μέχρι τέλους .

Αρκούσε ένα νεύμα του Υπουργού, μια υπόσχεση του κομματικού μηχανισμού και να ζήσουμε να τον θυμόμαστε, τον Νίκο τον λεβέντη τον καραπηδηχτούλη.

Ζωή σε εσάς τα ορφανά παιδιά για το δήμο μας. 

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ