Σάββατο 23 Απριλίου 2022

 

ετάρτη 20 Απριλίου 2022

Ο Ρίνγκο της δημοτικής αρχής Λύρου, Καραπάνος… προκάλεσε ακόμη ένα περιστατικό ξυλοδαρμού με δημότη




Ακόμη ένα επεισόδιο σημειώθηκε        με τον αντιδήμαρχο Καραπάνο, ο οποίος απ’ ότι μαθαίνουμε, έχει αναλάβει και την αντιδημαρχία της παλλαϊκής δημοτικής άμυνας, απέναντι στον εχθρό ΄΄δημότη΄΄

Η επίσκεψη ενός Ρομά, στο γραφείο του Καραπάνου οδήγησε στη γνώριμη αντίδραση του αντιδημάρχου,  ΄΄του τσαμπουκά  μετά ξυλοδαρμού΄΄.

Η αιτία για την ακόμη μια φορά επίδειξη ετοιμότητας στο διάλογο και συζήτησης υψηλού επιπέδου που αρμόζει ανάμεσα σε ένα Ρομά και ένα αντιδήμαρχο, δεν ήταν άλλη, από την απαίτηση του Ρομά να υλοποιηθεί η υπόσχεση του αντιδημάρχου, η οποία αφορούσε χρηματική αποζημίωση, από τις καταστροφές της τελευταίας πλημύρας στο Μεσολόγγι.

Ο έρμος αντιδήμαρχος Καραπάνος, έχοντας τη σκέψη και το βλέμμα στραμμένο στις δημοτικές εκλογές,  είχε υποσχεθεί άμεση είσπραξη χρημάτων, ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν υπήρχαν δικαιούχοι. Ο δε Ρομά, αποκλειστικά και μόνο στο χρήμα που δεν έκανε την εμφάνιση του, μήτε για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Τα αίματα άναψαν και όταν ήρθαν κοντά οι δυο ηγέτες και αφού έκαναν χρήση όλων των λεκτικών παραλλαγών, των γεννητικών οργάνων αρσενικού και θηλυκού γένους, έψαχναν για ελεύθερο πεδίο  σωματικής αντιπαράθεσης, ώστε να υπερασπιστεί ο καθένας από αυτούς τον ηγετικό του ρόλο.

Η πρόταση έπεσε από το Ρομά, ο οποίος πρότεινε στον αντιδήμαρχο να βγουν από το γραφείο, μιας και σέβονταν ένα κάτι τι, παραπάνω την δημοτική περιουσία, απ’ ότι ο αντιδήμαρχος.

 Έτσι ο εξωτερικός χώρος του Ραδιομεγάρου, μετατράπηκε σε ρινγκ από τον Ρίνγκο της δημοτικής αρχής και τον Ρομά σε ρόλο Σταλόνε.

Η κατάληξη ήταν να πάνε και οι δυο στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να αλληλομηνυθούν .

Το καλό είναι ότι γλύτωσε το γραφείο του αντιδημάρχου από την ηλιθιότητα του χρήστη του και βέβαια το άνευ εισιτηρίου, υπερθέαμα που πρόσφεραν και οι δυο τους, στους περαστικούς.

Πιστεύουμε ότι η ξευτίλα μιας παραπαίουσας δημοτικής αρχής, που μόνο προσωπικά ιδιωτικά συμφέροντα εξυπηρετεί, έχει ανέβει σε επικίνδυνο επίπεδο, τόσο ώστε να απειλείτε ακόμη και η ζωή, όποιου δημότη παίρνει την απόφαση να επισκεφθεί για οποιοδήποτε αίτημα, το Ραδιομέγαρο όπου στεγάζεται η λεγόμενη δημοτική αρχή.  

Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογα περιστατικά συνέβησαν και με τον ίδιο τον αυτοαποκαλούμενο ΄΄δήμαρχο΄΄ Λύρο, όπως βέβαια και χυδαία φραστικά επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Αλετρά, αλλά και  τον πρώην δήμαρχο καραπάνο.

Για εμάς βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη, διότι όλοι τους είναι της ίδιας σχολή τη  σχολή των  γιδοβοσκών, είτε μέσα από το κομματικό σωλήνα, είτε από το απομονωμένο μαντρί που ζούσαν μέχρι πρόσφατα.

 Κανείς τους δεν έχει καταλάβει το βάρος και την ουσία του ρόλου τους και γι’ αυτό ασχημονούν εις βάρος του θεσμού και της αξιοπρέπειας των δημοτών.

Νομίζει ο καθένας από αυτούς ότι με το τάξιμο, την πελατειακή προσέγγιση και τον ξυλοδαρμό, ότι θα βγουν νικητές και θα κερδίσουν τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Έτσι τους έμαθαν, αυτό μπορούν και αυτό κάνουν.

Είναι επικίνδυνοι και πριν παρέμβει η δικαιοσύνη, θα πρέπει να παρέμβει η ίδια η τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να τους βάλει στη θέση τους.

 

Υ.Γ

Αξιότιμε κ. αντιδήμαρχε, μη ζορίζεσαι πολύ και μη χτίζεις απατηλά όνειρα… ο Λύρος δεν ξανακατεβαίνει σε εκλογές, αυτός και η παρέα του θα μας χαιρετούν από άλλο μετερίζι.

Τώρα ποιος ακριβώς είναι η παρέα του και τι έχουν κάνει, θα μαθευτεί σύντομα. Ελπίζουμε εσύ να μην ανήκεις σε αυτή την ομάδα και απλά να τους επιβλέπεις, σύμφωνα με τη στολή που φοράς.   


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟ