Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

 

υριακή 10 Απριλίου 2022

Συνάντηση για το γήπεδο Αιτωλικού, κατέληξε σε ρινγκ εξαιτίας του γνωστού τραμπούκου αντιδημάρχου Καραπάνου.
Συνάντηση φορέων με θέμα τη βελτίωση λειτουργίας και τη φύλαξη των πάγιων εγκαταστάσεων, του γηπέδου στο Αιτωλικό, είχαν οι αθλητικοί φορείς της περιοχής με τον δήμαρχο (έτσι τουλάχιστον επαγγέλλεται) Λύρο.

Η συζήτηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά της καλής συζήτησης  με καλές προθέσεις από όλες τις πλευρές , για να τελειώσει επιτέλους το μαρτύριο με την εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο Αιτωλικού, όπου θυμίζει οτιδήποτε άλλο εκτός από χώρο άθλησης.

Όλα κυλούσαν ομαλά ώσπου κάνει την εμφάνισή του ο αντιδήμαρχος Καραπάνος, ο οποίος έχει επιφορτιστεί και την προστασία του δημάρχου από ενοχλητικούς δημότες ή επαγγελματίες που ζητούν τα χρήματά τους.

Εκείνη τη στιγμή, έπεσε στο τραπέζι , η δημιουργία εγκαταστάσεων για το Στίβο, δηλαδή απλά πράγματα για να θεωρηθεί ένας χώρος γήπεδο.

...

Έλα μου όμως που δεν είχαν μπει στο κόπο να ρωτήσουν πρώτα τον αντιδήμαρχο Καραπάνο, ο οποίος είχε αντίθετη άποψη, όχι επειδή διαφωνούσε με τη πρόταση, αλλά γιατί κάποιος από την οικογένεια του ΑΡΗ Αιτωλικού, τον είχε ξεμπροστιάσει στο facebook, για το νέο πλαστικό χλοοτάπητα που στρώθηκε και είναι στα κακά του χάλια, καθιστώντας  την άθληση εξτρίμ σπορ με κίνδυνο ακόμη και σοβαρού ατυχήματος, για τους αθλητές.

 

Σε εκείνο το σημείο άρχισαν οι πρώτες αψιμαχίες με έντονους διαλόγους , πράγμα που έθεσε σε εγρήγορση την αστραπιαία αντίδραση του Βούδα Λύρου, κάνοντάς του λοιπόν,  ένα νόημα με τα μάτια, του έδειξε τη πόρτα εξόδου.

Βγαίνοντας ο Καραπάνος, απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους, λέγοντας … Άντε μη σας @αμήσω …

Ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι της υπομονής των παρευρισκόμενων.

Όρμησαν πάνω του να τον λιντσάρουν, σημειωτέων ότι ανάμεσα στους παραβρισκόμενους υπήρχαν και γυναίκες.

 Στο τέλος επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι η καταγωγή του ίσως φταίει για την ζωώδη συμπεριφορά του και μιας και δεν μπορεί να αλλάξει καταγωγή, ας ασχοληθεί με αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Οι κοινωνικές επαφές και οι δημοτική εξουσία, δυστυχώς για τον κ. Καραπάνο, είναι ένα άθλημα πρωτόγνωρο και ίσως γι΄αυτό δεν τα πάει και τόσο καλά, όσο με την εκτροφή γιδοπροβάτων.

Μη ξεχνάμε ότι ο κ. Καραπάνος ασχολήθηκε με τα κοινά για να δείξει ότι το Καραπανέϊκο δεν έχει καμιά σχέση με τον πρώην δήμαρχο, επίσης Καραπάνο στο επώνυμο, αλλά και οι δυο κατέληξαν να μας απειλούν ότι θα μας @αμήσουν .

Πρέπει να υπάρχει πολύ σεξουαλική πείνα για αμφότερους, μιας και στα υπόλοιπα μόνο καταστροφή φέρανε και δυσλειτουργικότητα  σε ότι ανάλαβαν μέχρι τώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, στο γήπεδο του Αιτωλικού έχει στρωθεί πλαστικός χλοοτάπητας, ο οποίος έχει λακκούβες και ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, με ένα απίστευτο πλιάτσικο που έχει στηθεί από τους Γύφτους της εκεί περιοχής, με θύμα τις πάγιες εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Ο ανικανοδήμαρχος Λύρος συνεχίζει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, μιας και ο καραπάνος είναι από τους τελευταίους εναπομείναντες που τον στηρίζουν.

Κανονικά ο κ. Καραπάνος θα ΄πρεπε να ήταν παρελθόν από το δημοτικό σχήμα, από την ίδια εκείνη στιγμή της εκτροπής του .

Ραδιμέγαρο το παρέλαβες κ. Λύρο … Στάβλο το κατάντησες , ούτε τα φωτοβολταϊκά του κάμπου της Κατοχής θα σε σώσουνε, ούτε οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη.

Και ξέρεις γιατί ;

Γιατί έχεις ηλιθίους για συμβουλάτορες και συγγενείς με ακόρεστη πείνα για χρήμα.


Η ΓΕΚΙΑ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου