Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

 

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021

Αληθεύει τελικά ότι τα φίλτρα του νερού ύδρευσης του Αιτωλικού, ήταν παλιοσίδερα, αγορασμένα από μάντρα; Σε δεινή θέση ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού.



Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού Χ. Μασαούτης, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στη κεντρική πλατεία του Αιτωλικού για το θέμα των φίλτρων του νερού  της ύδρευσης του Αιτωλικού. 

Σε αυτή τη συνάντηση η οποία είχε γίνει με πρωτοβουλία των γυναικών του Συλλόγου των εν Αθήνες Αιτωλικιωτών, ο αντιδήμαρχος δέχθηκε ένα στενό και βαρύ πρέσινγκ από τους παραβρισκόμενους, για θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας του και μέχρι σήμερα δεν έχουν επιλυθεί.

Αφορμή στάθηκε η φημολογία, που όπως αποδεικνύεται δεν είναι απλά φημολογία... το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στο Αιτωλικό και η μεταφορά τους σε άλλη περιοχή.

Το θέμα θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον, μιας και το Ταχυδρομείο, είναι το τελευταίο γραφείο, η τελευταία υπηρεσία που έχει απομείνει στη πόλη μας. Η υποβάθμιση που θα υποστούμε θα είναι καθοριστική για το μέλλον και τη φυσιογνωμία του Αιτωλικού. 

Στη συνέχεια αυτού του προβληματισμού, τέθηκαν και άλλα ζητήματα όπως, η καθαριότητα, η ύδρευση, το πράσινο κλπ.

Οι ερωτήσεις καταιγιστικές, αλλά ο αντιδήμαρχος Μασαούτης παρόλο που προσπαθούσε να ανταπεξέλθει, δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη και όταν τελικά άρθρωσε, άφησε σύξυλο το σύνολο των παραβρισκόμενων. 

Γιατί επιτίθεστε σε εμένα για το νερό της ύδρευσης και δεν τα βάζετε με την προηγούμενη δημοτική αρχή; 

Κάποιος μαγαζάτορας στο Αγρίνιο, μου είπε ότι το Αιτωλικό ποτέ δεν θα πιεί καθαρό νερό, μιας και τα φίλτρα που είναι τώρα σε χρήση, ήταν αγορασμένα από μάντρα με παλιοσίδερα και μου τα έφερε εδώ ο καραπάνος για να τους κάνω αμμοβολή και να τα βάψω, ώστε να φαίνονται σαν καινούργια.
...
Η δουλειά όμως χάλασε γιατί εγώ ζητούσα 17.000ευρώ, αλλά αυτός ήθελε να μου τα κατεβάσει στο κόστος.
Μετά από αυτό, ο καραπάνος από ότι έμαθα, είπε ο μαγαζάτορας, ο καραπάνος βρήκε μια ομάδα Πακιστανών, οι οποίοι του το κάνανε πράγματι σαν καινούργιο στη μισή τιμή. 

Αυτό που ακολούθησε μετά από αυτή την καταγγελία ήταν, ο Σύλλογος των ψαράδων του Αιτωλικού, να καταθέσει αίτηση προς το δήμο και την ΔΕΥΑΜ, ώστε να επιβεβαιωθούν και επίσημα τα λόγια του Μασαούτη, επίσης ζήτησε τα τιμολόγια αγοράς, ώστε να γίνει διασταύρωση και να αποδειχθεί εάν πράγματι τα φίλτρα είναι αγορασμένα και όχι ανακατασκευασμένα. 

Την αίτηση μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ (εδώ).

Όλοι μας συμφωνούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και καλό είναι να γίνονται τέτοιες αποκαλύψεις, ώστε κάθε κατεργάρης να μπαίνει στη θέση του. 

Εμ έλα που δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!!!

Ο έρμος ο Μασαούτης, δεν είχε υπολογίσει τη συνεργασία που υφίσταστε μεταξύ καραπάνου και Λύρου από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών μέχρι και σήμερα που μιλάμε. 

Ο Λύρος τον κατσάδιασε μέχρι δακρύων και ο καραπάνος, άφησε μελάνι, ότι θα τον μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δηλαδή κολοκύθια στο πάτερο, ακόμη και εάν κατατεθεί αυτή η μήνυση, η εκδίκαση θα γίνει σε λίγα χρόνια, ο Μασαούτης τελικά θα πει ότι είπα ότι άκουσα, αλλά δεν επιβεβαίωσα, ο καραπάνος θα αποσύρει τη μήνυση και το Αιτωλικό θα συνεχίσει να κοιμάται τον ύπνο του καρακίνου.

Την ίδια στιγμή, ο λεγόμενος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κότσαλος, κατέθεσε ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο για την αίτηση του συλλόγου των ψαράδων του Αιτωλικού, για να εισπράξει την απάντηση ότι δεν είναι της παρούσης και θα δοθεί απάντηση κάποια στιγμή που θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Μάλιστα...  αυτή ήταν η απάντηση του Λύρου, σε ένα πρόβλημα που βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία των δημοτών, αυτόν ψηφίσαμε και όλους όσους δεν σηκώθηκαν εκείνη τη στιγμή να του διακόψουν την ακατάσχετη μπουρδουλογία περί ΧΥΤΑ και άλλων οπωροκηπευτικών. 

Το παιχνιδάκι μεταξύ Λύρου - Κότσαλου- καραπάνου στρώθηκε για εξιλεωθεί ο πρώην δήμαρχος καραπάνος, να αποδείξει ότι ο εγκάθετος αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι πραγματικός  αρχηγός και όχι εγκάθετος και  ο Λύρος να φανεί ότι τον χτύπησε σαν κεραυνός η αποκάλυψη.

Ο μόνος χαμένος σε αυτή την ιστορία, είναι μόνο ο Μασαούτης, όμως με μια παραδοχή...  το βάλσαμο στις πληγές του, που πέφτει κάθε μήνα ως μισθοδοσία,  θα τον γιάνει και ότι είπαμε ... νερό και αλάτι!!!

Εμείς πιστεύουμε ότι τα 2.000.000 ευρώ που δόθηκαν για την ύδρευση του Αιτωλικού, σίγουρα δεν πήγαν σε αυτό που βλέπουμε και μας επιβεβαιώνει η δημοτική αρχή , πρώην και νυν. 

Τα περισσότερα χρήματα φαγώθηκαν από τον καραπάνο και την τραινταφύλλου του ΣΥΡΙΖΑ, για να χρηματοδοτήσουν την εκλογική τους εκστρατεία.

Το Αιτωλικό συνεχίζει να πίνει ακόμη βρόμικο ακατάλληλο νερό, μιας και όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση των ψαράδων, έχει διαπιστωθεί διαφυγή ενεργού άνθρακα ακόμη και σήμερα, από τα φίλτρα του καραπάνου.

Η απάντηση για τα μέτρα που έλαβε μέχρι σήμερα η νυν δημοτική αρχή, για να διασφαλίσει την υγεία των δημοτών , έστω... από τον ενεργό άνθρακα που ρέει καθημερινά στο δίκτυο ύδρευσης, χάθηκε στην εκλεπτυσμένη μπουρδολογία, ενός ανύπαρκτου δημάρχου, που χαίρεται απλά, όταν τον φωνάζουν "δήμαρχο" 


Υ.Γ Σε αυτή τη συνάντηση, απούσα ήταν η πρόεδρος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου Μαντζή και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, που εκπροσωπούν το Αιτωλικό στο ραδιομέγαρο του Μεσολογγίου. 

Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου