Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

         ΜΕΤΩΠΟ       ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ   ΔΗΜΟΤΩΝ    
Μεσολόγγι 20/01/2014

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο όπου πολίτες αυτής της χώρας αντιμετωπιζόμενοι ως αριθμοί συμπιέζονται και συνθλίβονται από την πολιτική της φτωχοποίησης που εφαρμόζεται εις βάρος τους σε αντίθεση με τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος και την συγκάλυψη παρανομιών και σκανδάλων με βάση τα οποία αρκετοί  θα έπρεπε να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη και να οδηγηθούν στη φυλακή.

Μικροκομματική πολιτική, πριν και μετά τον Καλλικράτη, οδήγησε την τοπική αυτοδιοίκηση και τους δημότες ουσιαστικά στον μαρασμό και την εξαθλίωση.

Η τοπική αυτοδιοίκηση συνεχίζει ακόμη και σήμερα να ευρίσκεται σε χέρια άχρηστων και ανίκανων να διαχειριστούν ακόμη και τα μικρά πράγματα.

Για αυτόν τον λόγο εμείς που αποτελούμε την εκλεγμένη συντονιστική επιτροπή του «Μετώπου Ελευθέρων Δημοτών» αποφασίσαμε να οργανώσουμε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου συγκέντρωση όπου θα συζητηθούν τα δημοτικά προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να συνθέσουμε και με άλλες κοινωνικές ομάδες κοινό στόχο και κοινή πορεία.

Εμπρός όλοι εμείς που δεν βολευόμαστε και δεν εφησυχάζουμε να δείξουμε με την συγκέντρωση αυτή ότι οι δημότες πλέον έχουν όχι μόνο άποψη αλλά συμμετέχουν ενεργά στα δημοτικά δρώμενα.

ΝΑΙ στους ανιδιοτελής και στους αγωνιστές της προσφοράς.

ΝΑΙ στους καθαρούς, τους έντιμους και στους πραγματικά ανεξάρτητους.

ΕΜΠΡΟΣ για έναν δήμο με τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου