Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Η 2Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥ

Στους νεαρούς της Διοίκησης που μοίραζαν κάτι φεϊγβολάν με το όνομα «ΝΤΑΠΙΑ» και αυτοδιαχειριστικές ιδέες και μου κουνούσαν το δάχτυλο σε συμμαχία μαζί σου Γιάννη για να μου κόψετε την πρώτη σε ακροαματικότη­τα εκπομπή τους αφιερώνω τους παρακάτω στίχους ως δώρο:

Όταν το ιδεολογικό φράγμα
της ΑΥΤΟδιαχείρισης και της ΑΞΙΟκρατίας
σπάσει…τότε
αρχίζει η πλημμύρα
της συνειδησιακής διαφθοράς

Το άρθρο μου είναι φόρος τιμής στα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας που έφυγαν από τη ζωή: Ζαφείρη Σταθή, Παναγιώτη Δαρλαμήτσο, Γεράσιμο Δελαπόρτα και στον μηχανικό Θωμά Θεοφυλάτο.
Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από βάθος καρδιάς στον μα­καρίτη εν δημοσιογραφία συνάδελφο Χρ. Κων­σταντίνου και την κυρία Ιωάννα Θεοδωράκη, που δεν οδήγησαν στην Δικαιοσύνη το Σύλλογο για τα δεδουλευμένα τους, από το κλείσιμο του Σταθμού και ουδέποτε έκαναν κατάσχεση εις χείρας τρίτων όπως άλλοι υπάλληλοι του σταθμού και μάλιστα δύο εκποίησαν ακόμη και περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου στη Σταμνά και κράτησαν για πάρτη τους χρήματα, ξεχνώντας τους συναδέλφους εργαζόμενους. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι πήραν 60% περίπου των οφειλομένων. Αν κάποτε χάσω τις ανθρώπινες αναστολές γιατί υπάρχουν οικογένειες και παιδιά και γράψω βιβλίο για το πώς σώθηκε ο Ιστορικός Ραδιοφωνικός Σταθμός της Πόλης των Ελεύ­θερων Πολιορκημένων, πολλοί θα τρέχουν να κρυφτούν. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα εσώψυχά μου στους: Νίκο Σπανό για την αφιλοκερδή του προσφορά που δώρισε την συχνότητα του Σταθμού του στο Ρ.Σ.Μ., στο Νίκο Χριστογιάννη για τις πολυτιμότατες συμβουλές του στο στήσιμο του Μουσείου και ΟΧΙ μόνο. Στα νέα παιδιά που στελέχωσαν το πρόγραμμα χωρίς ιδιοτέλεια. Στους Νίκο Καραπάνο, Ευάγγελο Λιανό, Παναγιώτη Κοντό, Γιώργο Δημαρά, Νίκη Φούντα, τους Προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννη Ατσαλάκη και του Λιμενικού ταμείου Παναγιώτη Παπαδόπουλο για την οικονομική τους βοήθεια για την ανέγερση το 3ου ορόφου. Τους πρώην βουλευτές κ.κ. Κυρίτση και Δημαρά του Άρματος Πολιτών και της Νίκης Φούντα για την βοήθειά τους, με τις επερωτήσεις τους στη Βουλή και την παρουσία τους στον Διοικητή του Ι.Κ.Α. στη­ρίζοντας τις θέσεις του Συλλόγου. Στον απλό πολίτη που αγόραζε τα κουπόνια ενίσχυσης του Συλλόγου και σε όσους λόγω ηλικίας και παρέλευσης χρόνου έχω ξεχάσει. Στα παιδιά της άτυπης ομάδας «ΕΞΟΔΟΣ» και ιδιαιτέρως στο Γιάννη Σκάνδαλο, για την αφιλοκερδή του προσφορά στα βαψίματα και τις οικοδομικές εργασίες και τις μεταφορές των επίπλων και των καθισμάτων στον 3ο όροφο και την επιδι­όρθωσή τους. Στον αειθαλή Χρήστο Ντίνου για τις υπηρεσίες του. Στον Διονύση Πρέκα για την δωρεάν ηχητική κάλυψη των μεταδόσεών μου, στις Επετείους της ΕΞΟΔΟΥ.
Στον Χάρη Σταθάτο για τη δωρεάν υδραυλική εγκατάσταση στο αίθριο του Σταθμού.
Στον Κωστή Στεφανάτο, για την στήριξη των θέσεων του ΡΣΜ στην Τοπική Διοικητική Επιτροπή του Ι.Κ.Α της οποίας ήταν μέλος ως εκπρόσωπος του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου