Τετάρτη 8 Μαΐου 2013


 

 

 

Η    ΔΙΑΣΩΣΗ   ΗΤΑΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ

 

 «Μετά από  τρία χρόνια « Τ ρ ο ι κ α ς »   τα  ερωτήματα είναι αμείλικτα. Πώs

μπορεί να επιβιώσει μια χώρα  όταν η μεγάλη   πλειοψηφία όσων είναι κά-
τω από 40 δεν έχουν μέλλον;

 

Ωs πότε θα Καταβάλλονται οι συντάξει όταν δεν υπάρχουν πια νέοι που να
εργάζονται για να
rιs
πληρώσουν; Η ανεργία διπλασιάστηκε από το 2008
ωs το 2011 για να διπλασιαστεί ξανά από τότε μέχρι σημερα.

 

Χίλιοι άνεργοι την ημέρα δημιουργούνται τα  τελευταία δύο χρόνια για να φτάσουν σημερα σχεδόν στο 1,5 εκατομμύριο. Τι άλλο χρειάζεται να συμβεί για να καταλάβουμε ότι n      "διάσωση"      κατέστρεψε εκατομμύρια οικογένειες;

 

 Χάψαμε τα ψεύδη για να συμβιβαστούμε στο τέλοs  με την ανήθικη  διαπίστωση  ότι οι εικοσάρηδες  και οι τριαντάρηδων  είναι  μια "χαμένη γενιά"!

 

 Πόσο πιο "κάτω" έχει  ακόμα; Πότε θα περισσέψει η ντροπή  και πότε θα εξαντληθεί η  ανoxή  στην  παρακμή  και στην προσβολή;».

 

          Αν δεν τάιζαν με παχυλούς μισθούς και προνόμια τους Βουλευτάς που ο καθένας μας στοιχίζει 18.000 μηνιαίως δεν θα περνούσαν τόσο εύκολα τα κατ επείγοντα νομοσχέδια  .Που στην κυριολεξία ούτε ασχολούνται και δεν γνωρίζουν τι  ψηφίζουν και ούτε τους ενδιαφέρει αρκεί να παραμείνουν στην εξουσία και να μην χάσουν τα προνόμια τους. Πώς να νοιώσει τα ( 2) δυο και πλέων τρίτα του Πληθυσμού με μισθό ή σύνταξη 400 και 500 ευρώ όταν αυτός τσεπώνει 6,500 καθαρά και 5 έως 6 χιλιάδες τα συμπληρώματα . Οδοιπορικά .τηλεφωνά , διανυχτερεύσεις ,έξοδα γραφείου ,ασφάλιστρα, για να λένε κάθε τόσο ΝΑΙ.

Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα και μη μιλάς.

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου