Σάββατο 17 Απριλίου 2021

 

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Δ. Κοτσόργιος- Με ποιανού χρήματα εξαγοράστηκε η τοπική φυλλάδα του Μεσολογγίου; Υπάρχει Πόθεν Έσχες; Ποια είναι η σχέση του Στέλλιου με τον Γκέμπελς;Στα όρια της αντοχής έχουν φτάσει οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη συμπεριφορά του αντ΄αυτού δημάρχου Στέλλιου, ο οποίος επειδή κατάφερε να παρεισφρήσει στη διοίκηση της δημοτικής αρχής του ραδιομεγάρου, ως εξωθεσμικός παράγοντας, νόμισε ότι έχει και την ηθική υποχρέωση να εξαφανίσει κάθε δημοκρατικό θεσμό.

Στον αγώνα του αυτόν χρησιμοποιεί τη φυλλάδα του Μεσολογγίου, την οποία όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πούλησε στην υπάλληλό του, η οποία σε προσωπικές συζητήσεις δεν έκρυβε ότι, τα οικονομικά της με δυσκολία της επιτρέπουν να πληρώνει ακόμη και το λογαριασμό της ΔΕΗ.
...

Παρότι η νομοθεσία επιτάσσει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διαδικασίες να είναι ανοικτές στη δημοσιότητα και σε όποιον θέλει να ελέγξει την γνησιότητα των εγγράφων και την πηγή των χρημάτων, ώστε να αποφεύγεται το ξέπλυμα μαύρου χρήματος,  στη συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο έγγραφο που υπάρχει είναι η συγκινησιακή  φωτογραφία από το αποχαιρετιστήριο Γκαλά της αποχώρησης του Στέλλιου. 

Οι φήμες βέβαια οργιάζουν, ότι η φυλλάδα του Μεσολογγίου εξαγοράστηκε με χρήματα του Λύρου, ώστε να επιτύχει την νίκη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Η εξέλιξη των πραγμάτων έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά και μάλλον δικαιώνει τις φωνές που φωνάζουν για ροή μαύρου χρήματος και ενορχηστρωμένο σχέδιο δημιουργίας γκεμπελικής παραπληροφόρησης, ώστε οι αναγνώστες να μην μπορούν να διακρίνουν ή να αντιδρούν στην απραξία της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ο Στέλλιος από αποτυχημένος δημοσιογραφίσκος της αρπαχτής, αμέσως μετά τις εκλογές διορίστηκε στο Γραφείο Τύπου του δημάρχου, στη πορεία κατάφερε να απομονώσει το δήμαρχο από τους συνεργάτες του και στο τέλος να τους εκδιώξει, αφήνοντας το συνδυασμό και το επιτελείο του δημάρχου γυμνό από στελέχη.

Σήμερα και μέσω της φυλλάδας του, φιμώνει όποιον σύμβουλο υψώσει φωνή ενάντια στις επιλογές του δημάρχου, εφευρίσκοντας διάφορα σενάρια προδοσίας ή διαφθοράς, πιστεύοντας ότι στο τέλος κάτι θα μείνει από τη λάσπη που ρίχνει. 

Βρήκαμε το παρακάτω κείμενο στο φατσοβιβλίο και είναι καλό να διαβαστεί ώστε να συνειδητοποιήσουμε μέχρι που έχει φτάσει το φασίζων δημιούργημα του Λύρου.

Καλούμε επίσης τη δικαιοσύνη να επέμβει, γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με έντυπο τύπο, όπου τα κεφάλαια που διακινούνται, πρώτον δεν είναι λίγα και δεύτερον δεν έχουν αφετηρία, ούτε βέβαια ονοματεπώνυμο.

Εάν μετά από όλα αυτά επιβεβαιωθεί ότι εμπλέκεται και ο σημερινός δήμαρχος, τότε θα μιλάμε για παρακράτος όπως μιλούσαμε για τον καραπάνο και τον δημοτρίου.

Μ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου