Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

 

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Χρήστος Βλαχογιάννης: Διασυρμός, Ντροπή και Ασέβεια η τελετή της Εξόδου...από την άλλη, ευκαιρία ανάδειξης υβριδίων από τα πρωινάδικα και τη Γιουροβίζιον.






Διασυρμό και όνειδος αποτελεί για το Μεσολόγγι μας η πολυδιαφημισμένη τηλεοπτική φιέστα του Δημάρχου και μάλιστα σε απ’ ευθείας μετάδοση.

Σκορπίστηκαν αφειδώς αρκετές χιλιάδες ευρώ για μια τηλεοπτική αθλιότητα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τον μεγαλοϊδεατισμό, που του καλλιεργεί η αυλή των ασχέτων, αδίστακτων και άρα επικίνδυνων κολαούζων του. Οι «μετρ» του είδους ήρθαν να ξεβλαχέψουν τους ιθαγενείς, προτείνοντάς μας πολύχρωμα και απαστράπτοντα καθρεφτάκια, με το αζημίωτο φυσικά.

Το Μεσολόγγι δεν είναι μπλέ και κίτρινο ρομποτικό σκοτάδι ούτε drone. Είναι φως! Ακόμα κι οι πιο άσημοι, οι ανώνυμοι καλλιτέχνες, που εμπνεύστηκαν απ’ αυτό και ήρθαν προσκυνητές στον τόπο μας, με φως το αποτύπωσαν στα έργα τους.

Δεν αποτελεί δείγμα για το Μεσολόγγι μια παραπαίουσα χορωδία ούτε μια προχειρομαζεμένη μπάντα. Δεν μπορεί να πιέζονται οι Διευθυντές των συνόλων αυτών, να βουλώσουν τρύπες την τελευταία στιγμή, επειδή έχουν σχέση εξαρτημένης εργασίας με τον Δήμο, την στιγμή που τα σύνολά τους λόγω πανδημίας ήταν εκτός λειτουργίας. Έχουν και οι δύο το μουσικό ανάστημα να αρθρώσουν λόγο και άποψη. Ρωτήθηκαν, άραγε, για τις καλλιτεχνικές επιλογές; Μάλλον αγνοήθηκαν επιδεικτικώς κι αυτοί από τους «ειδικούς» ειδήμονες!

Δεν περιποιεί τιμή στην πόλη μας η μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση ενός υποπροϊόντος, χωρίς την παραμικρή εξασφάλιση και υπό πολιτική πίεση, όπως διαδίδεται.

Το Μεσολόγγι έχει σκηνοθέτες με εμπειρία και σοβαρά δείγματα δουλειάς. 

Δεν έχει ανάγκη από ασεβή υβρίδια των πρωινάδικων και της Γιουροβίζιον.


...
Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου