Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

 

Ο αρλεκίνος της δημοτικής αρχής, κατάφερε να γελοιοποιήσει ακόμη και τον δήμαρχο.Με το στόμα ανοικτό έμειναν όλοι όσοι περίμεναν τον δήμαρχο Μεσολογγίου, στη τηλεδιάσκεψη για την ενεργειακή κοινότητα, αλλά και στις ανακοινώσεις που έγιναν για έργα που αφορούν αποκλειστικά το δήμο Μεσολογγίου.

Ο δήμαρχος επικαλέστηκε ανειλημμένες υποχρεώσεις και άφησε σύξυλους, όσους περίμεναν τουλάχιστον τη φυσική του παρουσία, ακόμη και αν διαφωνούσε με τα συγκεκριμένα έργα.

Με το πεδίο ελεύθερο, ο παρά του Υπουργού Λιβανού, σύμβουλος και γνωστός αγροτοπατέρας, καραπάνος, φούσκωνε και ξεφούσκωνε από υπερηφάνεια, μιας και κατάφερε να εξαφανίσει το Λύρο, ακόμη και μέσα στο γήπεδό του.
...

Όλα δείχνουν ότι ο απομονωτισμός, που έχει επιβάλει η κλίκα που διοικεί το ραδιομέγαρο, φέρνει καταστρεπτικά αποτελέσματα όχι μόνο για τον Λύρο, αλλά και για τον τόπο μας. 

Ο Στέλλιος ως αρχισυντάκτης αυτής της πορείας, κατάφερε όλο αυτό το διάστημα  να εδραιωθεί  στη διοίκηση, εκμεταλλευόμενος την εγωπάθεια του Λύρου και την ανυπαρξία των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης.

Το μόνο που έχει να επιδείξει μέχρι τώρα η δημοτική αρχή, είναι οι κάκιστες σχέσεις της με την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και με τους δημότες, οι οποίοι δεν περιμένουν πλέον τίποτα από τη συγκεκριμένη ομάδα. 

Όσο ο Λύρος στηρίζετε στις υπηρεσίες του  αρλεκίνου της δημοτικής αρχής, μόνο τέτοια αποτελέσματα θα φέρνει και το κόστος θα είναι δυσβάσταχτο για όλους μας. 

Η ΓΕΚΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου