Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

        ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ ΠΑΥΛΟΠΟYOΛΟ

Ας δούμε τα γεγονότα και το  θόλο πολιτικό τοπίο που  χαρακτηρίζει την πολιτική κατάσταση. Ωστόσο οι επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου θα διαλύσουν την Κυβέρνηση και την πολιτειακή καταχνιά.
Το χρονικό πρότερο και σημαντικότερο γεγονός είναι η διακοπή  σχεδόν μεταξύ δυο κορυφαίων παραγόταν του Πολιτεύματος ,δηλαδή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Παυλοπουλου και της προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου.
Η Πρόεδρος της Βουλής είναι γνωστή για τις οξύτατες κριτικές που ασκεί, οι οποίες είναι τεκμηριωμένες απόλυτα και δικαιολογημένες, διότι είναι  δίκαιες και συνταγματικές. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μη αντέχοντας την συνταγματική κρητική εις βάρος του   και εκμεταλλευόμενος  την θεσμική του θέση, διέρρηξε τις σχέσεις  του με την Πρόεδρο της Βουλής και καθιέρωσε αντισυνταγματικά την θεσμική διαδικασία  επαφής να γίνεται μόνο μέσου ε-μαιλ.
Ο κ.Παυλοπουλος , έχει άραγε, την εντύπωση ότι μαζί με τον Πάπα της Ρώμης διατηρεί και αυτός το ΑΛΑΘΗΤΟ; Ή μήπως προσπαθεί να θέση στο απυρόβλητο κάθε πράξει και απόφαση του; Ο,τι και να νομίζει ,είναι σφάλμα .Όμως πρέπει να γνωρίζει ότι το σφάλμα συμβαδίζει με την ανθρώπινη φύση .Το να σφάλει κάνεις είναι ανθρώπινο. Και χαρά σε εκείνον που το αναγνωρίζει. Έτσι δεν είναι κ. Καθηγητά.
Είναι γνωστό άλλωστε  το πόσο προσηλωμένος είναι στη βάση αρχή της  Δημοκρατίας ο κ.Παυλοπουλος. Οταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών κατάργησε έστω και προσωρινά το δημοκρατικό δικαίωμα του Λαού να εκλέγει τον υποψήφιο Βουλευτή που θεωρεί άξιο, δίνοντας το αυθαίρετο και αντιλαϊκό δικαίωμα στους αρχηγούς των κομμάτων να εκλέγουν αυτοί τους Βουλευτές της αρέσκειας τους. Έτσι νοούσε ο κ. Παυλοπουλος και ενεργώντας κομματικά παρακάμπτοντας τον Λαό που τον ανέδειξε.
Και επειδή νομίζοντας ότι ενέργησε δημοκρατικά οι ψηφοφόροι της Α’ εκλογικής περιφερείας Αθηνών τον περιποιηθήκαν όπως του άρμοζε και τον έστειλε από κει που ήρθε αναγκάζοντας τον να μπει στο περιθώριο της πολίτικης του καριέρας και στην αφάνεια ..Ο νεκραναστημένος από την αφάνεια κ.Τσιπρας από τον κ.Αλαβανο, νεκρανάστησε και σχεδόν τον διόρισε ο κ.Τσιπρας  στο ύπατο αξίωμα τον δημοκρατικό κατά τα άλλα και βέβαια με κομματικό συμφέρον κ Παυλοπουλο.
Η αποφαση του κ.Τσιπρα να διαλύσει την Βουλη με την σύμφωνη γνώμη του κ.Παυλοπουλου χωρίς αντίρρηση γιατί άλλωστε  αντιδράσει  αφού οι συνταυτισμένες σκέψεις και τον δυο ήταν μια και μόνο να εξυπηρετηθούν οι τοκογλύφοι καταστρέφοντας την Χώρα και τον ΛΑΟ της.. Έτσι φτάσαμε στις αστραπιαίες εκλογές κατ εντολή των δυναστών της Ευρώπης και του Δ.Ν.Τ. Άξιος ο μισθός σε όλους σας Υπάρχει και το δίκαιο της Δημοκρατίας που κανείς δεν θα ξεφύγει από την Ιστορία.  


α    .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου