Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

                                                            Μεσολόγγι 22 -7-2015
`Διάβασα την ανακοίνωση της έστω και μη εκλεγμένης ομάδος του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου  που καταψηφίζει την μεταβολή του Τσιπρα για την προδοτική συμφωνία και υπογραφή του τρίτου και σκληρότερου αντιλαϊκού και στραγγαλιστικού  μνημονίου για την Χώρα και τον Λαό μας.
Δεν διάβασα όμως  στην απόφαση της συνελεύσεως να εγκαλεί  στην Βουλευτή κ. Μαρία Τριαταφυλλου για την ψήφο της  στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ . Η οποία δεν ακλούθησε τους συντρόφους της στην συνιστώσα που ανήκει , Που είναι η συμπαράσταση των ψηφοφόρους σας  κ. Τριανταφυλλου δεν σας ψηφήσαμε για να υποστηρίζετε  τα μνημόνια.
 Εσύ δεν ήσουν που έβγαζες τιυς πύρινους λόγους εναντία  των μνημονίων της προηγούμενης Κυβέρνησης; Τι άλλαξε τόσο αταλάντευτη είναι  αριστερή ιδεολογία έχεις ; με τι θράσος θα κατέβεις στο Μεσολόγγι να αντικρίσεις αυτούς που σε έστειλαν στην Βουλη για να μας αντιπροσώπευσης και όχι να μας κρεμάσεις .
Γνωρίζω ότι το παραδάκι είναι χοντρό που απολαμβάνεις καθώς τα προνόμια που σας παρέχουν  πολύ ποιο  χοντρό  από τα  ιδιαίτερα και βοηθούσες και την παραοικονομία.
Εγω αγωνίστηκα μαζι σας  στα τοπικά πιστεύοντας στα ιδανικά και στην συλλογικότητα .Εσείς,  όμως όπως και ο κουμπάρος σας  κ.Κατσουλης περιπαίζατε με  την νοημοσύνη του αγνού Λαού για την ιδιοτέλεια σας .
Θα σας ήθελα μαζί με την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ του Μεσολογγίου τον κ. Θεοφιλατο τον κ. Κουστα τον κ. Χατζη την κ. Μποναρεβα κ.Καρανικολα  την κ. Σκαρμουτσου και εγω  να καλεσουμε υον Λαο του Μεσολογγίου να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ Τα τέλει κυκλοφορίας που μας πρότειναν οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ του Μεσολογγίου όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
Εχετε το ΘΑΡΡΟΣ ή τα 8000 χιλιάδες τον Μηνά και τα προνόμια είναι ποιο δυνατά; εγω όμως Εχω το Θαρρος έστω και με τα 360 που περνω. .
                       

Περιμένω                                                  Χρηστος Ντινος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου