Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Οι πολίτες του νομού δηλώνουμεπως θεωρούμε


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ


όσους πολιτικούς ψήφισαν τις δανειακές συμβάσεις και τα μέτρα που απορρέουν από αυτές, τους όψιμα  ανανήψαντες και όσους με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στηρίζουν την δοσιλογική μνημονιακή πολιτική και θα 'ρθουν να“γιορτάσουν” τις επετείους της 25ης Μαρτίου και της Εξόδου τωνΕλεύθερων Πολιορκημένων.


Ø Αυτούςπου εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία,
Ø αυτούς που ξεπούλησαν τον πλούτο της χώρας,
Ø αυτούςπου απορύθμισαν το ασφαλιστικό και την υγεία,
Ø αυτούς που αποδόμησαν τις εργασιακές σχέσεις,
Ø αυτούςπου κατέστρεψαν την παιδεία και υποθήκευσαν το μέλλον της νεολαίας.

Η παρουσία αυτών των ανθρώπων προσβάλει τους ανυπότακτους καιπερήφανους ήρωες και τους νεκρούς της εξόδου, που αγωνίστηκαν για την ελευθερίακαι το δικαίωμα στη ζωή, προσβάλει ΕΜΑΣ!Οι προσκυνημένοι του «Ναι σε όλα» δεν έχουν καμία θέση στην πόλη σύμβολο του αγώνα και της ελευθερίας.
Φτάνει πια! Ήρθε η ώρα ναπάρουμε τη ζωή και το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας, στα χέρια μας!Έμπρακτη αντίσταση. Όχι στην απάθεια, στην ηττοπάθεια, στη μοιρολατρία. Είμαστεπολλοί, έχουμε τη δύναμη, την ψυχή, το όραμα να χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε!
Απαξιώστε τους, χλευάστετους, απομονώστε τους, όπου κι αν βρεθούν! Ας κάνουμε την Ελλάδα έναν ανυπόφοροτόπο για να ζήσουν. Να τους κλείσουμε στα σπίτια τους, με μόνη τους παρέα τουςπραγματικούς τους φίλους: τα βιβλιάρια των τραπεζικών λογαριασμών τους! Ναμεταναστεύσουν αυτοί, οι ανθέλληνες κι όχι τα παιδιά μας.
Καλούμε όλους τους πολίτες τηςευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν αυτή την κίνηση με τις υπογραφές τους, ναγίνουμε μια γροθιά. Επίσης και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα:
http://www.gopetition.com/petitions/ανεπιθύμητοι.html

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ομάδα Πρωτοβουλίας καιΑλληλεγγύης Ελεύθερων Πολιτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου