Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011


Πρόταση Β.Μπρούμα προς το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου σύστασης Επιτροπής Πρωτοβουλίας



Από τότε που ξέσπασε η δημοσιονομική κρίση ως αποτέλεσμα της μεταφοράς στο Δημόσιο του ιλιγγιώδους κόστους διάσωσης των τυχοδιωκτών του χρηματοπιστωτικού συστήματος, οι Γερμανοί δεν τηρούν πλέον ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα. Από την καγκελάριο Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε μαθαίνουν τώρα πια οι Ευρωπαίοι την τύχη τους κι εμείς ιδιαίτερα οι Έλληνες την κακιά μας τύχη.

Ολόκληρη η Ευρώπη κλονίζεται από την απαίτηση της Γερμανίας να υποδουλώσει και να εξανδραποδίσει όλες τις χώρες και όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Σαν να μην έφτανε η επερχόμενη και συντελούμενη συμφορά, έχουμε και τον πρόσθετο επιβαρυντικό παράγοντα της απίστευτα εθελόδουλης κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, που κάνει τα πράγματα απείρως χειρότερα με την υιοθέτηση από αυτή την άθλια κυβέρνηση των συνεργατών με τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις της πολιτικής που διαλύει τη χώρα μας και εξανδραποδίζει το λαό μας.

Τα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου και η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος εφευρίσκουν διαρκώς νέους φόρους που τους επιβάλλουν αρπακτικά και σωρευτικά στον ελληνικό πληθυσμό.

Υπουργοί και μανδαρίνοι μηχανεύονται και εφευρίσκουν απίστευτα διεστραμμένους τρόπους επιβολής νέων φορολογικών βαρών στους πολίτες.

Ζούμε τον απόλυτο φορολογικό εφιάλτη. Το αμόκ φόρων που δεν οδηγούν πουθενά.

Έχει προφανώς χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου η κυβέρνηση Παπανδρέου, αν κρίνει κανείς από το φορομπηχτικό παραλήρημά της των τελευταίων ημερών. Απίστευτα κυριολεκτικά, εξωφρενικά νέα μέτρα. Ομόθυμη και ενθουσιώδης η έγκρισή τους και από τους 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Προχωρούν ασταμάτητα σε ακόμη πιο αδίστακτη καταλήστευση και λεηλασία των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών κάθε κοινωνικού στρώματος, κυριολεκτικά ολόκληρου του ελληνικού λαού. Καλούν τους πολίτες να πληρώσουν μέσα σε ένα μήνα στην εφορία και 1.000 και 2.000 και 3.000 ευρώ! Καλά, είναι τρελοί; Που νομίζουν ότι θα βρει ο κόσμος να πληρώσει τόσα λεφτά, όταν είναι εργαζόμενος ή μικρομαγαζάτορας; Σε ποιο σύμπαν ζουν και κινούνται οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ; 



Προς διερεύνηση των προϋποθέσεων για την ακούσια νοσηλεία των ανωτέρω (άρθρ. 95 παρ. 2 Ν. 2071/92) και ιδιαίτερα καθώς η νοσηλεία ασθενών που πάσχουν από ψυχική διαταραχή είναι απαραίτητη για να αποτραπούν πράξεις βίας κατά της κοινωνίας,  προτείνεται η σύσταση Επιτροπής Πρωτοβουλίας από ψυχίατρο, τον δήμαρχο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου (υπερασπιστή στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του μέτρου και της λογικής) και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, συνεπή και γνήσιο εκφραστή της μεσολογγίτικης αξιοπρέπειας, προκειμένου να φροντίσει για τα περαιτέρω νόμιμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου