Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

 

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021

Τέλος ο ΧΥΤΑ του Μεσολογγίου για τα σχέδια Λύρου και των κλακαδόρων του.





Χειροπόδαρα έδεσε το δημοτικό συμβούλιο τον δήμαρχο και την παρέα των αναξιοπαθούντων κλακαδόρων του, για το πρόβλημα του ΧΥΤΑ και των σκουπιδιών.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου... (που είναι η αντιπολίτευση) και διατάσσει τον εμμονικό δήμαρχο του ραδιομεγάρου, όπως εκτελέσει τις παρακάτω εντολές, όσο θα είναι τουλάχιστον δήμαρχος ακόμη ...

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου : 
...

Α)  Να μην γίνεται εφεξής μεταφορά απορριμμάτων για οποιοδήποτε λόγο εντός του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, έως την νόμιμη λειτουργία του και για τον  λόγο πως επιπλέον είναι επικίνδυνος για ανθρώπους και μηχανήματα. Για την τήρηση των προηγουμένων προτάθηκε να σφραγιστεί η είσοδός του.

Β) Να γίνει άμεσα ενέργεια για ενοικίαση 3 απορριμματοφόρων.

Γ)Να επισκευαστούν άμεσα τα απορριμματοφόρα που είναι παροπλισμένα λόγω βλάβης.

Δ) Να δρομολογηθεί η αγορά απορριμματοφόρων αξιοποιώντας όλες τις πρόσφορες μεθόδους και χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ε) Να ξεκινήσουν άμεσα ενέργειες για την δημιουργία Σ.Μ.Α. από μέρους της Δημοτικής αρχής.

ΣΤ) Άμεσα να γίνουν ενέργειες (έγγραφα και προσωπικές παραστάσεις στην κεντρική διοίκηση), προκειμένου να εξασφαλιστεί έκτακτη χρηματοδότηση για τις επιπλέον οικονομικές ανάγκες που δημιουργούνται για την αποκομιδή και μεταφορά απορριμμάτων.

Ίσως τα μαθητευόμενα φασιστοειδή της παρέας, τώρα να καταλάβαν ότι δεν περνούν και δεν μπορούν να υλοποιηθούν τα προσωπικά τους σχέδια για πολυτελή βίο σε βάρος των δημοτών, ας αρκεστούν λοιπόν στην υλοποίηση των αποφάσεων που παίρνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και ας χαρούν το μηνιάτικο που ενθυλακώνουν, τουλάχιστον μέχρι να μαζέψει τον αρχηγό η δικαιοσύνη.

  Η καλή αρχή έγινε από τον ΑΣΕΠ, ακολουθούν κάποιοι  εκατοντάδες χιλιάδες χακαρισμένοι πρασινοκέφαλοι.

 

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου