Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Λύρος : Πως με ένα Χαλβά… έλυσα το ενεργειακό πρόβλημα της ΔΕΥΑΜ (τρέμε Πούτιν) . Απολαύστε το Βίντεο της χρονιάς






Τσάμπα τα ‘λεγε ο κακομοίρης ο Αινστάιν περί ανθρώπινης βλακείας, κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά, όλοι πίστευαν ότι μάλλον αυτή τη φορά θα έπεφτε έξω… αλλά που τέτοιο θάμα!!!

Μετά το πέρας του δημοτικού συμβουλίου, ο σαΐνης δήμαρχος του ραδιομεγάρου, συγκέντρωσε τα παλικάρια του για να τους αναλύσει το εξτρεμιστικό του σχέδιο ΄΄ανακατάληψης΄΄ των εσόδων της ΔΕΥΑΜ, τα οποία έχουν βρεθεί στον απόπατο,  λόγο της αδυναμίας των δημοτών να πληρώνουν ένα κοινωνικό αγαθό όπως το νερό, με τιμές ηλεκτρικού ρεύματος και με  ποιότητα νερού άρδευσης.

Εκεί λοιπόν ο μέγας σχεδιαστής Λύρος, δίνει συγκεκριμένες οδηγίες, όπου λέει …

-      Πρώτον,  θα στείλουμε υπαλλήλους με καλό κοινωνικό πρόσημο και επιφάνεια να κάνουν τη βρόμικη δουλειά της διακοπής παροχών, ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις ή αν υπάρξουν, τουλάχιστον να μην είναι σφοδρές.

-      Δεύτερον, εάν κάποιος υπάλληλος αρνηθεί να κάνει τη βρόμικη δουλειά, να απολύεται στο ατάκα και επιτόπου, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

-      Τρίτον, υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι στη κυβέρνηση θα περάσουν Υπουργική απόφαση, η οποία θα δίνει το δικαίωμα στη ΔΕΥΑΜ να περάσει τις οφειλές των καταναλωτών, απευθείας στη εφορία.

...

-      Τέταρτον, επειδή το τρίτο δεν το πολύ βλέπει να γίνεται πράξη, (εδώ μπαίνει ο Χαλβάς ο Κραβαρίτικος) έχει συνεννοηθεί με τους νομικούς του συμβούλους, να περάσει δικαστική απόφαση, όπου η ΔΕΥΑΜ θα μεταφέρει τα χρέη στο δήμο και ο δήμος τότε έχει όλο το δικαίωμα να τα περάσει στη εφορία.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, γίνονται ον λάιν στη κάμερα, την οποία είχαν ξεχάσει ανοικτή, τα άλλα σαΐνια συνεργάτες του Λύρου και σαν να μην έφτανε αυτό, ο υπεύθυνος της βιντεοσκόπησης το δημοσίευσε αυτούσιο στο ίνερνετ, στα πλαίσια της δημοκρατικής ενημέρωσης του δημότη.

 

Εδώ όμως αναδύονται  σοβαρότατα  ερωτήματα για τη λειτουργία του δήμου, την ποιότητα των ανθρώπων που αποτελούν τη διοίκησή του  και βέβαια για τη δράση του παραδικαστικού κυκλώματος στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου.

 

Πως είναι δυνατόν να έχει αποσπάσει ο Λύρος έστω και υπόσχεση από στελέχη της κυβέρνησης ότι θα περάσει μια τέτοια κοινή Υπουργική απόφαση, όταν όλοι μας ξέρουμε ότι είναι παράνομη και ανεφάρμοστη;

Εκτός εάν θέλανε να αποφύγουν τα πολλά λόγια και τις επαφές με τον σαΐνι δήμαρχο του Μεσολογγίου και του έδωσαν μια ακάλυπτη επιταγή, για να τον κάνουν να αισθάνεται όπως τα μικρά παιδάκια όταν του χαρίζουν γλειφιτζούρι ή γαριδάκια.

 Πως γίνεται να σχεδιάζει απροκάλυπτα να απολύσει ακόμη και δημοτικούς υπαλλήλους, με το αιτιολογικό ότι δεν εκτέλεσαν τις παράνομες εντολές του;

Ποιος τον έπεισε ότι μπορεί ;

Και επειδή η ηλιθιότητα είναι άπειρη, αυτόν τον κάποιο μας τον φανερώνει ο ίδιος ο Λύρος, όταν λέει ότι οι νομικοί του σύμβουλοι (Αθανασίου-Παπουτσάκης) τον διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να κάνει τράμπα τις οφειλές από τη ΔΕΥΑΜ στο δήμο και μετά ο δήμος στην εφορία, με δικαστική απόφαση την οποία θα φτιάξουμε όπως λέει και θεωρεί βέβαιο ... δεδομένο .

Τι περισσότερο μπορεί να εννοεί ο σαΐνης δήμαρχος και τι λιγότερο ή περισσότερο μπορεί να εννοούσαν οι νομικοί του σύμβουλοι, όταν όλοι μας ξέρουμε ότι διώκονται για το κακούργημα της πλαστογραφία δικαστικών εγγράφων κλπ κλπ.;

Επίσης πόσο τυχαίο είναι, όταν δικαστικός στο Μεσολόγγι ήδη διώκεται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσε η Ασφάλειαόπως βέβαια και έναν νυν δήμαρχος μετά της συζύγου, έναν πρώην δήμαρχο, δικαστικοί υπάλληλοι και ανώτερα πολιτικά και κυβερνητικά στελέχη;

Από ότι καταλαβαίνουμε, από το όλο φιάσκο, η εξουσία του δημάρχου στηρίζεται απλά στη ηλιθιότητα ενός πλαστογράφου δικηγορίσκου της επαρχίας, ο οποίος νόμισε ότι μπορεί να γίνει Μαραντόνα και να παίξει σε Μουντιάλ και μάλιστα που; μα μέσα στο εθνικό στάδιο Μεσολογγίου, βεβαίως - βεβαίως.

 Η αγωνία του του είναι να φανεί με κάθε τρόπο χρήσιμος σε ένα ανίκανο δήμαρχο και από ότι δείχνουν τα πράγματα τα καταφέρνει μια χαρά, γιατί διαθέτει την ίδια ποσότητα εξυπνάδας με το Λύρο.

Είναι βέβαιο ότι εάν διέθετε  έστω και ένα δράμι παραπάνω, ο Λύρος θα τον καθάριζε από την επομένη.

Το μόνο που μπορούμε να δικαιολογήσουμε στην όλη υπόθεση είναι ότι ο χαλβάς ο κραβαρίτικος, προσπάθησε να βοηθήσει στη εξεύρεση λύσης του ενεργειακού κόστους της ΔΕΥΑΜ με το μόνο τρόπο που μπορεί και σε ένα επίπεδο όπου  δεν μπορεί κανείς να τον συναγωνιστεί…

Τιμώντας το υποκοριστικό του, αυτό που του χάρισε αναγνωσιμότητα στις γειτονιές του Μεσολογγίου και δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό που καυτηριάζει η γελοιογραφία στη κορυφή της ανάρτησης.

 

Κύριοι του δημοτικού συμβουλίου, είστε συνυπεύθυνοι σε αυτή την καταστροφική πορεία του δήμου, το μόνο που ζητάτε είναι οφίτσια και καρέκλες και μια λεκάνη με νερό για να νίψετε τας χείρας σας, όταν θα έρθει η κατάρρευση της δημοτικής αρχής του Λύρου και ο προσωπικός του διασυρμός.

 

ΥΓ.

Η απομαγνητοφώνηση του βίντεο, που μπορείτε να διαβάσετε στις παραγράφους πρώτον, δεύτερον κλπ, έγιναν με πολύ προσπάθεια, με χρήση αρκετών λεξικών  ξένων γλωσσών, επισκέψεις σε χωριά του ορεινού όγκου και πολύωρες συζητήσεις με καφετζήδες ώστε να μαντέψουμε τι πραγματικά λέει ο ρήτορας Λύρος.  




Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

 

4 Μαρτίου στις 11:09 μ.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
Αγαπητοί συμπολίτες ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Όσοι δεν έχετε κάνει το εμβόλιο που μας υποχρέωσε με αντισυνταγματικό και δικτατορικό τρόπο . Παραβιάζοντας άρθρο του Συντάγματος μας ,αλλά και διεθνείς αποφάσεις δικαιώματα του ανθρώπου, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη των παρενεργειών αμέσων και μακροπρόθεσμα. Εξυπηρετώντας συμφέροντα Φαρμακοβιομηχανιών χωρίς καμία μέριμνα ως δικτάτορας τα ΥΠΟ νοσήματα των ηλικιωμένων άνω των 60 ετών θέτοντας σε κίνδυνο την Υγεία των. Ανακοινώνει παράνομα υποχρεωτικό ότι οποίος δεν το έχει κάνει διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα στους συνταξιούχους των 400 ευρώ. Και χωρίς να ειδοποίηση τον κάθε ανεμβολίαστο , παρά με τροπολογία που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ επιβάλει το πρόστιμο και το στέλνει στην εφορία καταχρηστικός και παράνομα χωρίς ειδοποίηση τον ενδιαφερόμενο . Παραβιάζοντας και τα πρωσικά δεόμενα του κάθε πολίτη χωρις την συγκατάθεσή του. . Μπορούμε με ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ( ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ) άρθρο που αναφέρει τεκμηριωμένους νομικούς λογούς να αποτρέψουμε την πληρωμή του. Όσοι λοιπόν θέλετε να μην πληρώσετε και να συμμετάσχετε στην ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ πάρτε με τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες στο 6939 084995 Χρήστος Ντίνος.
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

0 σχόλια