Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

        ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

 Ο ορυμαγδός δεν σταματά από τον ποιο ξενόδουλο , απατριο ,δήλο ανίκανο και χωρίς ίχνος ανθρωπισμού. Πρωθυπουργό προκειμένου να βγάλει ρίζες που δεν θα προλάβει θα πέσει σαν το ώριμο φρούτο. Έχει ξεπεράσει κολετηδες ,Μαυροκορδατους ,σχοινάδες και τόσους άλλους προδότες για μια καρέκλα.
Εκείνο μου με θλίβει περισσότερο είναι οι 153 που τους δάμασε ο μαμωνάς μα δεν υπάρχει κανόνες από αυτούς που στα παντελόνια τους να έχουν  ανδρική Αρχ@@@@ και από τις κότες να μην φορεί καμία τους  καλτσοδέτες.

Συνάδελφοι του Χρυσοχοιδη μα είναι δυνατόν 7500 χιλιάδες σελίδες να τις διαβάσει κανείς και σε μηδέν χρόνο να είναι ικανός να βγάλει συμπέρασμα  και ψηφήσει .με το κατε επείγοντος. κ.Τριανδαφυλλου θα τα ψηφήσεις και συ κ. Βαρεμένε οσο για τον κ. Δημαρα δεν εχω αμφιβολία διότι στο ε μαιλ που του έστειλα έδειξε τις καταβολές του, το μονό που λέει να πούμε την αλήθεια στον Λαό και αφού την ξέρεις γιατι κύριε Δημαρά σιωπής σε μπουκώνουν τα 20 χιλιάρικα.. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.