Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

 

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Με πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο καραπάνος στο Υπουργείο Γεωργίας και με σωρεία πλαστών διπλωμάτων στη τσέπη του, για τις δύσκολες μέρες.





Ο αγροτικός τομέας εδώ και πάρα πολύ καιρό, υποφέρει από την εγκατάλειψη της υπαίθρου, μιας και οι νέοι άνθρωποι μετακομίζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, πιστεύοντας να βρουν μια καλύτερη ζωή και περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Κάποιοι όμως προτυπούν και ακολουθούν την ακριβώς αντίθετη πορεία, μιας και πληροφορήθηκαν ότι, η επαρχία διψά για νέους ανθρώπους ικανούς και παραγωγικούς. 

Αυτή την ανάδρομη πορεία ακολούθησε και ο πρώην δήμαρχος του Μεσολογγίου, καραπάνος, ο οποίος παρότι είχε βαριά διπλώματα από σχολές του εξωτερικού και διετέλεσε διευθύνον σύμβουλος της coca - cola π.χ, προτίμησε να δώσει τα φώτα του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως ιδιαίτερος του Λιβανού. 

Ελάχιστοι είναι αυτοί που μέχρι σήμερα, δεν έχουν ακούσει το τηλέφωνό τους να χτυπά με τη φωνή του καραπάνου από την άλλη πλευρά να τους λέει: Σας τηλεφωνώ από το Γραφείου του Υπουργού Γεωργίας, εκ μέρους του ίδιου του υπουργού και σας μεταφέρω την παράκληση του, για να αγοράσετε από το τάδε μαγαζί ή να προσλάβετε αυτόν τον δικηγόρο ή μελετητή. 
... Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

 

υτέρα, 2 Αυγούστου 2021

κ.Λύρο δηλώσατε το ΚΑΠΗ Μεσολογγίου ως κλιματιζόμενη αίθουσα, γνωρίζετε αν υπάρχουν αιρκοντίσιον;;;




Αλιεύσαμε την είδηση στο messolonghivoice και ομολογούμε ότι δεν ξαφνιαστήκαμε.

Είναι ακόμη μια προσπάθεια πλαστογράφησης της πραγματικότητας, από την κλίκα που διοικεί το ραδιομέγαρο.

Είναι όμως και μια εσωπαραταξιακή διεργασία , του τσίρκου της δημοτικής αρχής, που βάλθηκε να  αναδείξει το μεγαλύτερο καραγκιόζη της παράστασης.

Θα είναι ο αντ' αυτού δήμαρχος , θα είναι ο χαλβάς ο Κραβαρίτικος, θα είναι ο μπάτσος του Μπέβερλι Χίλς, θα είναι η μολυβδωμένη εστιάτορας ή τελικά ο ραδικιού δήμαρχος θα πάρει την παρτίδα πάνω του; 
... Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...