Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

 

αρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021


Μια άκρως ζωηρή και ενδιαφέρουσα συζήτηση γίνεται από χθες στο Φεις Μπουκ, για το θέμα των αδέσποτων και τις ευθύνες που φέρουν η δημοτική αρχή, οι φιλοζωικές οργανώσεις, αλλά και ο καθένας από εμάς.

 

Το απρόσμενο όμως που αποκαλύφθηκε από το διάλογο, ήταν ότι πρόεδρος της Φιλοζωικής στο Μεσολόγγι είναι αστυνομικός στο επάγγελμα (πράγμα αξιέπαινο, χωρίς ψήγμα ειρωνείας ), ο αντιδήμαρχος της ιεράς πόλης, υπεύθυνος για τα αδέσποτα επίσης είναι αστυνομικός και  μετά την αποτυχημένη παρέμβαση απομάκρυνσης του αδέσποτου από το 3 δημοτικό σχολείο Αιτωλικού, μάθαμε ότι και αυτό έγινε από αστυνομικό ο οποίος, μετά το πέρας της επιχείρησης, χρέωσε του Κ.Υ Αιτωλικού με ένα τσιρότο, για την υποτιθέμενη πληγή στο χέρι του.

 

Δεν θα επαναλάβουμε τις γελοιότητες της φυλλάδας του Μεσολογγίου η οποία εκτελούσε κατά γράμμα το σχέδιο του αντ' αυτού δημάρχου Στέλλιου, αλλά θα επιστρέψουμε στην ανακοίνωση του αντιδημάρχου, που έβγαλε, όταν η θηλιά άρχισε να τον πνίγει, μιας και του ζητήθηκαν ευθύνες, για την παράνομη μεταφορά των αδέσποτων σε άλλο δήμο. 

 

Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου που μπορείτε να τη διαβάσετε όλη ΕΔΩ σε κάποιο σημείο λέει το εξής :

...

 

Είναι όμως και δική μας μεγάλη απορία   πως είναι δυνατόν σε σημεία της πόλης του Μεσολογγίου ενώ έχουν απομακρυνθεί αγέλες και επιθετικά σκυλιά (όπως Τουρλίδα, Λιμάνι, περιμετρικές, θέση Lidl κ.λπ.) να διαπιστώνουμε νέες αφίξεις αδέσποτων ταλαιπωρημένων ψυχών,   που δεν έχουν καμία σχέση με την ηλεκτρονική καταγραφή στο σχετικό μητρώο του δήμου μας. 

Το φαινόμενο αυτό, που παρατηρούμε με λύπη,    οφείλουν οι μόνιμα καταγγέλλουσες ομάδες   και οργανώσεις να μας το εξηγήσουν και να μας βοηθήσουν να το ερευνήσουμε γιατί είναι πολύ περίεργο έως ύποπτο.



Από το διάλογο λοιπόν, αποκαλύφθηκε ότι ο αστυνομικός που πήγε να απομακρύνει το αδέσποτο, από το σχολείο, το μετέφερε εντός της πόλης του Αιτωλικού, όπου και το εγκατέλειψε.

Σήμερα, τις πρωινές ώρες  και ενώ, ο διάλογος στο φατσοβιβλίο καλά κρατούσε, κάποια κυρία μας ενημερώνει, ότι ο σκύλος του δημοτικού, αυτή τη στιγμή βρίσκετε στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου Αιτωλικού, δηλαδή εντός της πόλης.

Να φανταστούμε ότι μόνο του πήγε εκεί; μάλλον για όσους ξέρουν, θεωρείτε αδύνατον.

Ενώ μάθαμε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο σκυλί, κατά την διάρκεια απομάκρυνσης δάγκωσε τον αστυνομικό, δεν μάθαμε όμως ποτέ, που τον πήγε.

Θεωρήσαμε δεδομένο ότι, μιας και αυτό εμπίπτει στις υποχρεώσεις του οργάνου της τάξης,  το μετέφερε στο καταφύγιο για αδέσποτα στη Κατοχή. Έλα όμως που δεν το πήγε.

Το μετέφερε απλά στο άλλο σχολικό συγκρότημα της πόλης, παρότι όπως μας λέει ο ίδιος ήταν άγριο και επιθετικό.

Παράλληλα καταθέτει μήνυση για παράβαση καθήκοντος στον αντιδήμαρχο και συνάδελφό του Καραπάνο για παράβαση καθήκοντος. 

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα ευτράπελα.

Την ανάρτηση της φωτογραφίας , στο φεις μπουκ, ,  από το τσιρότο του αστυνομικού μπόγια, την κάνει ο αντιδήμαρχος Καραπάνος.



Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021


 Ακόμη ένα ψέμα, ακόμη μια απάτη από το όργανο παραπληροφόρησης της εκάστοτε δημοτικής αρχής, τη γνωστή φυλλάδα του Μεσολογγίου ΑΙΧΜΗ.


Όπως μας είχε πληροφορήσει το εντεταλμένο όργανο ΑΙΧΜΗ και μάλιστα με ρυθμό και στυλ, απευθείας μετάδοσης ποδοσφαιρικού αγώνα, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού, είχε καλέσει την αστυνομία, ώστε να απομακρύνει ένα αδέσποτο σκύλο, που ήταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Κατόπιν μας πληροφόρησε ότι ο σκύλος αυτός δάγκωσε τον αστυνομικό, ο οποίος πήγε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Με την αφορμή αυτή, μαζεύτηκε κόσμος και κοσμάκης στο Σχολείο, ώστε να βοηθήσει τον αιμόφυρτο αστυνομικό, όπου εκτός των άλλων από το φόβο του είχε βγάλει και τη χρυσή.
...

Αγανακτισμένοι άπαντες, κατέθεσαν μηνύσεις ενάντια στη δημοτική αρχή, με πρώτη και καλύτερη την διευθύντρια του σχολείου.
Ακολούθησε το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και ποιος ξέρει ποιος άλλος (δεν επιβεβαιώθηκε, εάν ο ίδιος ο δήμος, δε μήνυσε τον εαυτό του), ενάντια στη δημοτική αρχή που δεν μαζεύει τα αδέσποτα.

Στο τέλος η ΑΙΧΜΗ μας παρουσιάζει μια εικόνα, πως οι κακοί μπάτσοι, οδηγούν τον ηρωικό αντιδήμαρχο Καραπάνο στο αυτόφωρο.

Χθες επιβεβαιώσαμε ότι δάγκωμα σκύλου σε αστυνομικό, ουδέποτε υπήρξε.

Σήμερα επιβεβαιώσαμε ότι, ουδέποτε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κατέθεσε μήνυση ενάντια στη δημοτική αρχή και μάλιστα για ένα περιστατικό που δεν έλαβε χώρα. 

Το γκεμπελικό σενάριο του Στέλλιου,  να προκαλέσει μια Νύχτα των Κρυστάλλων, αποκαλύπτεται, συμπαρασέρνοντας τον Καραπάνο τον Μασαούτη και την Ματζή, με ολέθρια για αυτούς αποτελέσματα.

Το γεγονός όμως ότι το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, πήρε μέρος σε αυτό το σενάριο, σε αυτή τη φανταστική ναζιστική πλεκτάνη, προκαλεί φόβο και αβεβαιότητα για το αύριο που ξημερώνει στο τόπο μας.

Ίσως να τους τιμά ότι συμπαραστάθηκαν στον συνάδελφο αστυνομικό, που σήμερα είναι αντιδήμαρχος στο ραδιομέγαρο, αλλά δεν τιμά καθόλου τη στολή τους και τον όρκο που έδωσαν. 

Με τέτοια ευθιξία, θα 'πρεπε να κόβουν καθημερινά πρόστιμα, στα φορτηγά που περνάνε τα Γεφύρια και υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο βάρος.
Θα 'πρεπε να μηνύουν τη δημοτική αρχή για τον φωτισμό, όταν ολόκληρα τετράγωνα, είναι βυθισμένα στο σκοτάδι.
Θα 'πρεπε να συλλαμβάνουν τους υπεύθυνους για τις λακκούβες και τις ατέλειες στη άσφαλτο, που έχουν προκαλέσει ακόμη και θανατηφόρα ατυχήματα.
Θα ΄πρεπε το ίδιο το αστυνομικό τμήμα να κινήσει τις διαδικασίες για παραπομπή της ΔΕΥΑΜ για την μη λειτουργεία του Βιολογικού Καθαρισμού.

Ας μη κοροϊδευόμαστε όμως, ακόμη και αλήθεια να είναι το δάγκωμα το σκύλου, αποδεικνύει ότι το αστυνομικό τμήμα, λειτούργησε - αντέδρασε σα να ήταν, προσωπική υπόθεση, μιας και ένας δικός τους έβγαλε τη χρυσή και ένας άλλος, διώκεται για κακουργηματική πράξη.

Η υπόθεση είναι δύσκολη και ελλοχεύει κοινωνικούς και θεσμικούς  κινδύνους, μιας και η ίδια η δημοτική αρχή πρωτοστατεί στην εφαρμογή φασιστικών σεναρίων, η αστυνομία εκτελεί το σενάριο και η φυλλάδα ΑΙΧΜΗ, αναπαράγει σε ζωντανή μετάδοση, φανταστικά γεγονότα, ώστε να προκαλέσει την κοινωνική αντίδραση. 


Εάν όλα αυτά ισχύουν το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι, να βγει επιτέλους ο ίδιος ο δήμαρχος και να ζητήσει συγνώμη, να αποπέμψει με συνοπτικές διαδικασίες τους ραδιούργους, αλλά και τους ηλιθίους συμβούλους του,  που ακολούθησαν πιστά, το σενάριο του αντ΄ αυτού δημάρχου Στέλλιου. 

Όσο για το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, μάλλον αυτό αγγίζει τα καθήκοντα του Εισαγγελέα Μεσολογγίου, από τον οποίο περιμένουμε να αντιδράσει άμεσα.



                                                         
Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

 

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

Ο αντιδήμαρχος Καραπάνος απαντά στα ερωτήματα που άφησε η εξαφάνιση των αδέσποτων από το Αιτωλικό.








Ο άχαστος, ο ένας και μοναδικός, Ο Υπεράνω αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, μετά τη θύελλα που ξεσήκωσε με την πειρατική - καταδρομική ενέργεια, περισυλλογής αδέσποτων ζώων και τη μεταφορά τους σε άγνωστο για όλους μας μέρος, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, που του έγραψε ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, για το περιστατικό.

 Πιστεύω ότι κανείς δεν περιμένει, από τον ιπποκόμο του και συνεργό στην εγκληματική ενέργεια (σύμφωνα με το νόμο Βορίδη), Μασαούτη, να βγάλει μια ανάλογη ανακοίνωση, διότι, πρώτον ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, έχει σοβαρότερες  δουλειές να κάνει και δεύτερον, με ένα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, καλύπτει και τον ποιο απαιτητικό ζωόφιλο. 
Ελπίζω να μην ρωτήσει κανείς για την πρόεδρο Μαντζή, διότι  βρίσκετε ένα βήμα πίσω από τον Μασαούτη, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον μαύρο κύκνο του λιμανιού μας. 
Αυτή ακόμη τον κυνηγάει για να τον πιάσει. 

...
Η ανακοίνωση του Υπεράνω, έχει ως εξής : 

Μετά από καταγγελίες συγκεκριμένης φιλοζωικής ομάδας του Μεσολογγίου δηλαδή εάν δεν ήταν η γνωστή ομάδα, θα άλλαζε κάτι; Αχ αυτοί οι ζωόφιλοι, μάλλον σε βάλανε στο μάτι, υπεράνω μας.   ότι ο Δήμος μεταφέρει αδέσποτα σε όμορους Δήμους, αν δεν απατώμαιμόνος σου το αποδέχτηκες ή είπες ψέματα για να αποφύγεις τους γραφικούς;   θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι:

Πρώτον, κάτι τέτοιο ουδέποτε έχει συμβεί, Ποτέ, παίρνουμε όρκο και εμείς . Οι φήμες είναι αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων που βάζουν συνεχώς εμπόδια στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να μειώσει τον πληθυσμό των αδέσποτων. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις... άκου αποκύημα, α ρε Σωκράτη, έγραψες πάλι. 

Δεύτερον, Δηλαδή το πρώτο ήταν ότι δεν έχουμε πρώτον;  ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας αδέσποτων και έχει επενδύσει πολλά, από τα υστέρημά του για την στείρωση, την νοσηλεία και την διατροφή των. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 2020 έγιναν 315 στειρώσεις, δόθηκαν 6.000 € για νοσηλεία σκύλων και 90 σακιά τροφή κάθε μήνα. Βάλε και το πήγαινε έλα στο Στράτο, τόσα καύσιμα, τόσος κόπος, δεν θα το προσμετρήσουμε στο σύνολο; 

Για δε το 2021 στον προγραμματισμό μας είναι να γίνουν 200 στειρώσεις, να δοθούν άλλες 6.000 € για νοσηλεία καθώς και 120 σακιά τροφές το μήνα. Στη νοσηλεία συμπεριλαμβάνονται και ανανήψεις από πνιγμό;  Όσο για τα σακιά τροφής, κάντα τουλάχιστον 130, έχει και ο Μασαούτης δεσποζόμενα σκυλιά, μη γίνεσαι τσιγκούνης. 

Τούτο δηλώνει και αποδεικνύει ότι η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με σοβαρότητα αυτό εξυπακούεται, δεν χρειάζεται να το λες, το βλέπουμε στη καθημερινότητά μας. , μελέτη και αληθινό ενδιαφέρον για την φροντίδα των αδεσπότων. Δίνει ιδιαίτερο βάρος στον εμβολιασμό, μακριά μόνο από το ρώσικο, γιατί θα τα κάνει αρκούδες.  στη στείρωση κακά τα μαντάτα αλάνια, ο αντιδήμαρχος θα σας κάνει πριγκηπέσσες. και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς έχοντας παράλληλα ενεργοποιήσει πλήρως την ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Έξω οι βάσεις του θανάτου 

Τρίτον, πότε φτάσαμε κιόλας;  στον προϋπολογισμό του 2021 έχει προβλεφθεί η δαπάνη για τη δημιουργία δημοτικού κτηνιατρείου στην Κατοχή. Έργα παντού, για κτηνίατρο να βάλετε τη Μαντζή, ίσως τότε να είναι ποιο γλυκός ο πόνος. 

Τέταρτον, που θα πάει θα έρθει και η Παρασκευή. η προσπάθειά μας να διαχειριστούμε το μέγα πρόβλημα των αδέσποτων που υπάρχουν στην πόλη έχουμε αναθέσει σε φιλόζωο συμπολίτη μας την φροντίδα των, ρε Στέλλιο ... την φροντίδα των; καρφώθηκες πάλι! Πέστα αντιδήμαρχε με δικάσου λόγια, έστω και ζωγραφιστά, θα είναι ποιο ορίτζιναλ.  σε χώρο που έχει δημιουργηθεί στη Κατοχή παρέχοντας κάθε δυνατή υποστήριξη στο μεγάλο έργο που επιτελεί. 

Είναι όμως και δική μας μεγάλη απορία για πες !!!  πως είναι δυνατόν σε σημεία της πόλης του Μεσολογγίου ενώ έχουν απομακρυνθεί αγέλες και επιθετικά σκυλιά (όπως Τουρλίδα, Λιμάνι, περιμετρικές, θέση Lidl κ.λπ.) να διαπιστώνουμε νέες αφίξεις αδέσποτων ταλαιπωρημένων ψυχών, οι φιλόζωοι καπετάνιο, αυτοί οι άθλιοι, που σε έχουν βάλει στο στόχαστρο και ζητάνε την δημόσια αποπομπή σου.  που δεν έχουν καμία σχέση με την ηλεκτρονική καταγραφή στο σχετικό μητρώο του δήμου μας. Ξέρεις κάτι κουίκλι Νίκ , όταν κάποιος είναι νεοαφιχθής, λογικό είναι να μην είναι καταγεγραμμένος και τσιπαρισμένος και απ΄ ότι ξέρουμε τα σκυλιά μέχρι να τους κόψετε το πουλί, θα μαρκαλιόνται, εκτός εάν έχεις εσύ κάποιες άλλες πληροφορίες ως αστυνομικός! τότε πάμε πάσο. 

Το φαινόμενο αυτό, που παρατηρούμε με λύπη, ναι και σ' αυτό δίκιο έχει ο αντιδήμαρχος, μεγάλη η λύπη, ούτε μετά την άφιξη του λογαριασμού της ΔΕΥΑΜ τέτοια λύπη.   οφείλουν οι μόνιμα καταγγέλλουσες ομάδες νάτες πάλι οι καταραμένες, στο πυρ το εξώτερο οι άτιμες, χάθηκαν ωρέ οι κλακαδόροι, οι γλύφτες και οι θεατρίνοι; Τι λες εσύ Στέλλιο μας;  και οργανώσεις να μας το εξηγήσουν και να μας βοηθήσουν να το ερευνήσουμε γιατί είναι πολύ περίεργο έως ύποπτο. Κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ κουίκλι Νίκ, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι. Λες να ήρθε ο Νιμπίρου και να τα πήρε για να κάνουν πειράματα οι εξωγήινοι και να σας ρίξουν εσάς από τη δημαρχεία ; Για βάλτο και αυτό στο λογαριασμό ! 

Τέλος, να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά ότι ως δημοτική αρχή έχουμε επιλέξει να κινηθούμε με απόλυτο σεβασμό απέναντι στα μη δεσποζόμενα ζώα, αλλά και απέναντι στην κοινωνία. Αυτό μάλλον είναι υπερβολή, δεν χρειάζεται να μας το δηλώσεις, το νιώθουμε καθημερινά, ακόμη και τα σκυλιά πλέον δεν γαυγίζουν, αλλά μιλούν και λέγουν ... Άβε Καραπάνε, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.  

Καταδικάζουμε φαινόμενα που απέχουν από αυτή τη λογική και όσοι ενεργούν με αντίθετες πρακτικές θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους προς τους συμπολίτες μας και την τοπική κοινωνία.

Τι έγινε αυτό ήταν ; Τέλος έτσι απλά ; 

Και τελικά που είναι τα αδέσποτα που μεταφέρατε, γιατί δεν μας το λες και εμάς να πάμε να τα δούμε; Ρε Στέλλιο, βάλε τάξη, άντε μη μας πιάσουν στο στόμα τους πάλι αυτοί της φιλοζωικής. Πάρε πίσω την ανακοίνωση και διόρθωσέ τη, με ένα ποιο χάπι έντ, να κάτι σαν το Μασαούτη που κρατά το μαύρο πουλί . 


Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος
Νίκος Κ. Καραπάνος


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

 

 Γκέμπελς : Περιστατικό με δάγκωμα αστυνομικού από αδέσποτο, ανακάλυψε η ΑΙΧΜΗ







Πιστεύαμε ότι τον φασισμό και τους μηχανισμούς του, τους είχαμε αφήσει πίσω, στο σκοτεινό παρελθόν  και αποτελούσε μια κακή ανάμνηση, για την ανθρωπότητα και το τόπο μας.
Όμως η νέα δημοτική αρχή, έρχεται να  ανατρέψει αυτές μας τις ψευδαισθήσεις, μιας και στο κόρφο της, επώασε το αβγό του φιδιού.

Η εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, αφού πρώτα ανακάλυψε, περιστατικό με δάγκωμα αστυνομικού από αδέσποτο,  αρχίζει την επόμενη κιόλας στιγμή, να βομβαρδίζει  την ενημέρωσή μας, με ψεύδη... όπου κάτι ανάλογο, μόνο στα σκοτεινά χρόνια του Γερμανικού Γκεμπελισμού, θα μπορούσαμε να συναντήσουμε.

Η ιστορία έχει ως εξής: 

Στο 3 δημοτικό σχολείο Αιτωλικού, υπήρχε πάντα ο αδέσποτος φύλακάς του, τον οποίο τάιζαν όλοι, μιας και ήταν ένα καλοκάγαθο ζώο, το οποίο έβρισκε καταφύγιο, αλλά και αγάπη από όλους. 

Μετά το ξέσπασμα όμως, της ιστορίας  με τη παράνομη περισυλλογή αδέσποτων, από τους Καραπάνο, Μασαούτη και Μαντζή, η διευθύντρια του σχολείου θεώρησε σωστό να καλέσει την αστυνομία, ώστε να το περισυλλέξουν. 

Το αστυνομικό τμήμα προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, όπερ και εγένετο .

Ο αστυνομικός έκανε τη δουλειά του και μετά αποχώρησε ώστε να ολοκληρώσει τη διαδικασία. 

Από εκείνη τη στιγμή, έχουμε την παρέμβαση του αντ' αυτού δημάρχου, γκεμπελίσκου Στέλλιου, ο οποίος αν και πρώην αφεντικό της Αιχμής, (μεταβίβαση που ποτέ δεν έπεισε κανένα), αρχίζει μέσω της φυλλάδας του Μεσολογγίου, να βομβαρδίζει τον ηλεκτρονικό τύπο με φανταστικές ιστορίες, αστυνομικών που δέχθηκαν επίθεση από τα σαγόνια του σκύλου, με τη μεταφορά του, στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και για το τέλος, πως ο ηρωικός αντιδήμαρχος Καραπάνος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. (ΕΔΩ)

Αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνη, σ' αυτό το σημείο, η εκτροπή της δημοκρατίας, ίσως τώρα να το αναφέραμε απλά, ως περιστατικό. 

Το αυτόφωρο (ΕΔΩ) υποτίθεται ότι έγινε επειδή ο αστυνομικός, μαζί με τη διευθύντρια του σχολείου,  μήνυσε τη δημοτική αρχή, όπου παραδόξως  υπεύθυνος είναι ο συνάδελφός του και νυν αντιδήμαρχος Καραπάνος. 

Με αυτή τη κίνηση, υποτίθεται ότι δικαιώνεται ο υπόδικος αντιδήμαρχος Καραπάνος, για την παράνομη περισυλλογή αδέσποτων στο Αιτωλικό ή τουλάχιστον αντιστρέφει ολοκληρωτικά το βαρύ κλίμα εναντίον του, μιας και αυτοθυσιάζεται για το κοινό καλό και ιδιαίτερα για τους μικρούς μαθητές, παράλληλα επιβεβαιώνει το υψηλό ήθος του συναδέλφου αστυνομικού, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν βλέπει τίποτα πέρα από τη τήρηση του νόμου.

Πότε αγαπητέ αστυνόμε γίνατε τόσο ευσυνείδητος ; 
Δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα περιστατικά για ευνόητους λόγους,  
μαθαίνουμε όμως, ότι σας καλούν οι δημότες για επιθέσεις γύφτων και δηλώνεται αναρμόδιοι.

Η ευθιξία σας αρχίζει και τελειώνει μόνο με το πως θα καλύψετε το συνάδελφο αντιδήμαρχο και μάλιστα για μια κακουργηματική πράξη;

Το νοσοκομείο που πήραμε τηλέφωνο, σε καμιά περίπτωση δεν επιβεβαίωσε εισαγωγή περιστατικού από δάγκωμα σκύλου και μάλιστα αστυνομικού οργάνου. 
Πως το εξηγείτε αυτό; 

Επιπλέων θέλουμε να ρωτήσουμε... αγαπητέ κύριε αστυνομικέ, πως πήγατε, με τι εργαλεία πήγατε να περισυλλέξετε τον αδέσποτο σκύλο ; 
Εάν δεν είχατε τα κατάλληλα εργαλεία, γιατί δεν καλέσατε την Πυροσβεστική, όπως την κάλεσαν στο δημοτικό σχολείο του Βόλου και μάλιστα για να περισυλλέξει, φίδι σε χειμερία νάρκη και όχι κάποιο αγριόσκυλο, που ενδεχομένως να σας δάγκωνε; ΕΔΩ .

Μιας και κάνατε την ευσυνείδητη δουλειά σας, που είναι τώρα ο σκύλος, μήπως χρησιμοποιήσατε το υπηρεσιακό σας όπλο, εντός του προαυλίου της σχολικής μονάδας, ή τον πήγατε στο δημοτικό καταφύγιο; 

Ο κατήφορος της δημοτικής αρχής, δείχνει να είναι κατακόρυφος, μιας και την εξουσία ασκούν άτομα που προέρχονται από κέντρα εξουσίας που δεν μπορούν να καυχώνται για την πίστη τους στους δημοκρατικούς θεσμούς και δη για τις γνώσεις τους στο τρόπο άσκησης της δημοκρατίας στη τοπική αυτοδιοίκηση. 

Καλούμε τους πολίτες σε εγρήγορση και αφύπνιση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου δεν θα δώσει άλλοθι  με ψευδή έγγραφα, στα δημοσιεύματα της φασίζουσας Αιχμής και του αντ' αυτού δημάρχου Στέλλιου. 

Περιμένουμε να δούμε εάν ισχύει ότι, η διευθύντρια του σχολείου, κατέθεσε και αυτή μήνυση εναντίον του δήμου, για τα αδέσποτα. 
Θέλουμε να πιστεύουμε πως όχι.

Καλούμε επίσης το Δήμαρχο, να πάρει δημόσια θέση όχι μόνο για το περιστατικό, αλλά και για τις συνέπειες που προκαλεί η θεσμική εκτροπή, από τους στενούς του συνεργάτες.

Περιμένουμε τη συγνώμη από του ηθικούς αυτουργούς και την άμεση παραίτησή τους, από τις θέσεις τους στη διοίκηση του δήμου. 

Μ.Ε.Π 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

         ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ 

  ΓΙΑ ΤΟ 2021




 ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ



     ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ  ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Οι ρυθρο καθαρίστριες που σέρνουν τις σακούλες σκουπιδιών , καμαρώστε το αίσχος του Δήμου . Αϊτή και αν δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ μπροστά από το  Ηρώο για να βλέπουν οι τουριστρες τον πολιτισμό του Δήμαρχου και τησ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.