Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

 

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Ο Απολογισμός της δημοτικής αρχής του Λύρου με δυο κουβέντες ... άντε κάντε το τρεις !!!






Απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής του Λύρου είχαμε χθες, στο ραδιομέγαρο του Μεσολογγίου, όπου ο δήμαρχος (χαχαχα), προσπάθησε να πείσει πρωτίστως τον εαυτό του , ότι είναι δήμαρχος και δευτερευόντως , τους εναπομείναντες δημοτικούς του συμβούλους, ότι μετά από τόσες καταστροφές, κορονοϊός- πλημμύρες - υπερχειλίσεις - δυνατούς ανέμους - λιακάδες -ανατολή του ήλιου κλπ, ότι επιτέλους μπορεί να διαβάσει το κείμενο που είναι μπροστά του, έστω και ως δευτεροετής μαθητής του δημοτικού. 

Όμως, πριν λαλήσει ο αλέκτωρ, μεταδόθηκαν σε απευθείας μετάδοση, οι ψαλμωδίες και οι ύμνοι, των πεσόντων αντιδημάρχων, στο καθήκον για μια όμορφη πόλη, χωρίς σκουπίδια, αδέσποτα και πολύ πράσινο.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε ο δικός μας, το δικό μας παιδί, ο άνθρωπός μας, ο ένας ... Χ. Μασαούτης, όπου με το στυλ του, το απλανές βλέμμα του και το σφίξιμό του, έδωσε την άριστη πάσα στον επόμενο αντιδήμαρχο για να μιλήσει για την αποχέτευση.

Η Μελαχρή ήταν το απαύγασμα της σοφίας και της πείρας, όπου καθήλωσε το κοινό, το οποίο περίμενε με ανυπομονησία να μάθει, πως κατάφερε και  πήρε μέσα από το  προσωπικό για την καθαριότητα, υπάλληλο στο εστιατόριο που διευθύνει, με έξοδα του δήμου. 

Ο Αλετράς ήταν αυτός που μας έπεισε ότι "Εν οίδα ότι ουδέν οίδα" πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλαμε ποτέ. 
...

Ο καλυτερότερος  όλων, ο Καραπάνος μας έπεισε με την ευφράδεια και τη στεντόρεια φωνή του, ότι εάν θέλουμε κάτι από το δήμο και πρέπει να επισκεφθούμε το δημοτικό κατάστημα... καλύτερα να το ξανασκεφτούμε, γιατί θα μας περιμένει ο ίδιος στη πόρτα και θα κάνει φέις κοντρόλ.

Αλίμονο σε όποιον υψώσει φωνή, αλίμονο σ' αυτόν που θα αφήσει ψήγμα για τον Αλί-Μπαμπά του ραδιομεγάρου, ο πλήρης εξοπλισμό του που έχει πίσω από τη πόρτα, για καταστολή εξεγέρσεων, θα χρησιμοποιηθεί πάραυτα και χωρίς αναστολές. 

Η γνωστή Γούργαρη - Θεοδωράκη Γερασιμούλα κοινός Μέμη, με ένα υπερχειλίζων σέξι και απίλ, τα είπε όλα, αλλά ... ποιος πρόσεχε όμως
 τι είπε !!!;;;

Η απορία όλων όσων παρακολούθησαν την τελετή της απολογία του δημάρχου, έμειναν με ένα θεμελιώδες ερώτημα...

 Ποια είναι η σχέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με τον γνωστό τραγουδιστή Τέρη Χρυσό; 

Εμείς για άλλον ακούγαμε, αλλά εδώ τα πράγματα είναι καθαρά, mRNA 

Ιδού η απόδειξη ...


Λέτε νααα;;; 
Μπα δε !!!
 Και αν όμως ;;; 

Τελικά αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάν οι κότες.

Με το δήμαρχο θα ασχοληθούμε άλλη φορά, όταν και εφόσον,  μας αποδείξει, ότι αξίζει να περάσει στην επόμενη τάξη της Β' δημοτικού. 

Να 'στε καλά ωρέ καλόπαιδα της δημοτικής αρχής, τουλάχιστον μας διασκεδάζετε  με τις παιδιάστικες χαριτωμενιές σας.

Υ.Γ 
Αυτό με τον Τέρη, δεν το γράψαμε για πλάκα, για ψάξτε το καλύτερα εσείς στο δημοτολόγιο...  θα αποενοχοποιηθούν πολλοί, αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο. 


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ