Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

           ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΘΑΝΟΥ τ.π.ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

(ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΟΙ ΜΙΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΝΕΙΣ,)
δυστυχώς όμως εσείς κ. Θάνου επωφεληθήκατε και τα δυο, με αλλά λόγια πρωτοτυπήσατε, Προσληφθήκατε ως νομικός συμβολές του πρωθυπουργικού γραφείου. Και παράλληλα στόχο σας  την  εξάρθρωση της διαφθοράς  ξεγελώντας τον Ελληνικό  ΛΑΟ ότι οι υπηρεσίες σας θα ήταν άμισθη.
Στη συνεχεία όμως ανακοινώθηκε ότι θα σας αποζημιώνουν τα οδοιπορικά σας και κάτι άλλες αποζημιώσεις που δεν διευκρινίζετε,  δεν χρειάζεστε το έργο των αποζημιώσεων το έχουμε ξαναδεί..
Δεχτήκατε όμως κ.Θανου να υπηρετήσετε μια ήδη διεφθαρμένη και προδοτική και αναξιόπιστη Κυβέρνηση που καλύπτει μύρια σκάνδαλα δικά της και προηγουμένων Κυβερνήσεων.

ΜΗΝ ΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ

 Διότι ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ  να υποβαθμίσετε το κύρος της δικαιοσύνης Ως ανώτατο αξίωμα πού λάβατε.   Μια Κυβέρνηση η οποία ενεργεί και λειτουργεί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Δεχτήκατε να υπηρετήσετε ΕΝΑΝ ΝΕΟΝ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ που ως γνωστόν κατά την επανάσταση του ’21  δεν έκανε τίποτε άλλο παρά το πώς να υπονομεύει  την ελευθερία της Χώρας, με την γνωστή του κλίκα ΝΕΓΡΗ,ΚΟΛΕΤΗ ΖΑΙΜΗ ΣΧΟΙΝΑ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΡΙΩΤΗΔΕΣ ,ΣΚΟΥΡΤΗΣ κ.λ.π.. Ξεγελώντας τους αγνούς μας και αγράμματους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
Τι λιγότερο κάνει το Άτομο που σεις ως τ. ανώτατος δικαστικός άρχον δεχτήκατε  συμβάλετε στην ήδη χαμένη ΕΘΝΙΚΗ  ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ,στην συνεχομένη εξαθλίωση του Λαού, στο ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής τον πλούτο της Χώρας μας, στην υποβάθμιση της Χωράς σε όλους τους τομείς, , στην καταστρατήγηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, να νομοθετεί  κατ’ εντολή των τοκογλύφων, σε μια άβουλη και ανίκανη  Κυβέρνηση;.
Η οποία δημιούργησε μαζί με του προηγούμενους 28% που ισοδύναμη με 2 και πλέων εκατομμύρια ανέργους  , από τους οποίους οι μισοί είναι ανασφάλιστοι. Εκατοντάδες χιλιάδων λουκέτα επιχειρήσεων μικρών και μεγάλων, Οι περικοπές μισθών και συντάξεων η ανεξέλικτη φορολογία ,από την άλλη μεριά όμως οι ημέτεροι να απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς εις βάρους των συνάνθρωπων τους που ψάχνουν στα απορρίμματα για την επιβίωση τους.
Σεις λοιπόν όλα αυτά τα υιοθετείτε αλλιώς δεν θα διχάσατε την θέση αυτή και να βοηθήσετε μια Κυβέρνηση με δικτατορικές συμπεριφορές προς τους Πολίτες,  με κατασχέσεις φυλακίσεις για  500 ευρώ χρέος προς το δημόσιο που η ιδία το δημιούργησε δεν τα γνωρίζετε ΖΗΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Για να φτάσετε στ ανώτατη  δικαστική βαθμίδα έχω την εντύπωση δεν είναι δυνατόν να μην διαβάστε νεοτέρα ιστορία της Ελλάδος. ίσως ομως να σας ξέφυγε η απάντηση του Πρώτου Κυβερνήτη της ΕΛΛΑΔΟΣ Ιωα, ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. Όταν η Δ! Συνέλευση του χορήγησε ετήσια αποζημίωση πεντήκοντα χιλιάδες Φοίνικες.( ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ)
           Και ένα σχόλιο Ιστορικού
Ο Κυβερνήτης υπηρετεί ως γνωστών άμισθι και  αφιλοκερδώς ταυτην τόσο μάλλον οφείλει να αναγράψει ευγνώμονος η ιστορία και τα εν Κέρκυρας ολίγα κτήματα έδωκαν εις υποθηκην ίνα αγοράσει εν Μάλτα δυο φορτία Σίτου προς διατροφή των πεινασμένων. (Αποστρέφομαι )απάντησε εις την εν Αργεί Συνέλευση να προμηθεύω εις εαυτόν τας αναπαύσω τον βίο, οιτινες προυποθετουσιν ευπορίαν ευρισκόμεθα εν μέσω ερειπίων περιτοιχισμένων υπο πλήθους ανθρώπων βυθισμένων εις την έσχατη αμηχανία

ΠΟΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ;

ΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΑ ΕΥΓΕ

                               Χρήστος Ντίνος

  



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου