Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021

Είναι απίστευτος, ο ιδανικός βλαξ για κάθε πικραμένο - Όλα τα Σωματεία Εργαζομένων Της Αιτωλοακαρνανίας Εναντίον Του Κώστα Λύρου





Όσο και να το ψάξετε, δεν θα βρείτε αντίστοιχο παράδειγμα δημάρχου, ακόμη και ο μπανιέρας που ήταν αποδεδειγμένα ένα κλέφτης και απατεώνας, ήξερε  μέχρι που τον παίρνει, μέχρι που είναι τα όριά του.


Ο σημερινός δήμαρχος δείχνει να έχει το ακαταλόγιστο και δυστυχώς κανείς από τους συνεργάτες του δεν ξεπερνά  τον μέσο όρο του λογικού ανθρώπου, ώστε να μπορέσει τουλάχιστον να τον συγκρατήσει.  


Είναι μια άκρως επικίνδυνη ομάδα εγωκεντρικών φαμφαρολόγων, που επιζητούν μόνο την δημοσιότητα, τους τίτλους και τη προσωπική επιβίωση.

Καλούμε τη δικαιοσύνη, να ανταπεξέλθει στο καθήκον της, παραμερίζοντας το παραδικαστικό κύκλωμα που έχει σκεπάσει το δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου με πρωτεργάτη τον ίδιο τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου.

Παρακαλούμε θερμά τους δικαστές να παρέμβουν, πριν δημιουργηθούν κοινωνικές εκρήξεις, γιατί  τότε ακόμη και οι κρίνοντες θα κριθούν .   
...

Μ.Ε.Π 



Τα Σωματεία Εργαζομένων ΟΤΑ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου» «Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας»

«Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας» από κοινού , σε απόλυτη σύμπνοια και έχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου τους , και του κοινού πλαισίου αρχών που προασπίζουν, ομόφωνα, καταδικάζουν και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου προς το Πρόσωπο του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του «Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου», και των Εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου. Συμπεριφορά που εδράζεται στην νοοτροπία και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι και καταστρατηγούνται βασικά δικαιώματα αυτών.


Εκφράσεις τύπου πεζοδρομίου «καθάρματα», «αλήτες», «κηφήνες», «τεμπέληδες», κ.λ.π., μόνο θλίψη προκαλούν και δείχνουν το επίπεδο διοίκησης της δημοτικής αρχής του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν σέβονται την ιστορία του.


Η ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία είναι καταδικαστέες και κατακριτέες και θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους, από όποιον και εάν ασκούνται όσο ψηλά και εάν βρίσκεται.


Σύσσωμους απέναντι θα μας βρίσκουν και οι αντιδημοκρατικές προσπάθειες φίμωσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και απαγόρευσης του αυτονόητου Δημοκρατικού Δικαιώματος της Απεργίας και διαμαρτυρίας προς προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως και ο εκφοβισμός των συναδέλφων για την συμμετοχή τους σε αυτήν.


Όσον αφορά τον ειλικρινή διάλογο που ευαγγελίζεται η Δημοτική Αρχή Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου νομίζουμε έδειξε έμπρακτα το «πνεύμα σύμπνοιας» στα δύο τελευταία επεισόδια με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους του, καθώς λόγω των ουσιαστικών επιχειρημάτων τους την άλλη φορά θα φοράμε κράνος!

Οι Εργαζόμενοι αντιθέτως έχουμε δείξει ότι δεν πιστεύουμε στον προσχηματικό διάλογο, αλλά στον διάλογο ουσίας, καθώς κάθε φορά κατατίθενται προτάσεις και μάλιστα γραπτώς κάτι που όπως φαίνεται «ενοχλεί» τελικά την Δημοτική Αρχή Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.


Εκ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, ομόφωνα


Οι Πρόεδροι


Μπαρμπετάκης Βασίλειος

Κομματάς Ευθύμιος

Νταουσάνη Βάσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου