Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ διάβασε και αν συμφωνείς με τους πλουσιους μαυρισε τους .

 

Ζητιάνε   ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΗΚΑ  συμπολίτη θα ψήφισης τους εκατομμυριούχους αρχηγούς κόμαρων  ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ  προπαντός τον Μητσοτάκη . Που χωρίς μεροκάματο στη ζωή του να βρίσκετε με 39 ακίνητα και πλέον του ενός 1 ΕΚΑΡΟΜΜΥΡΙΟΥ  εισόδημα το χρόνο.; δεν σε λογαριάζουν  ή έχεις ή όχι να βγάλεις το μήνα. Στη Γριούλα που του παραπονέθηκε ότι δεν τα βγάζει πέρα  με 440 ευρώ και τη είπε ο φασίστας να πάει στην εκκλησία.   Έκτος  ότι μας εξαθλιώνει και μας χρεώνει  συνεχώς πλουτίζοντας ο ίδιος και οι ολιγαρχίες και τα κανελιά που δεν κάνουν τίποτε ΑΛΛΟ να μας κουρκουτιάζουμε το μύλο με τα ψέματα διότι τα μπουκώνει κάθε μέρα.

ΑΛΛΑ αγαπητοί μου συμπολίτες το χειρότερο είναι η δικτατορική του Πολιτική  συμπεριφορά μυστικές συμφωνίες με την φασιστική ΟΥΚΡΑΝΙΑ και προσφέροντας την Ελλάδα στους Αμερικανούς για τα δικά τους συμφέροντα θα  μας βάλλει  σε πόλεμο με την Παραδοσιακή ΡΟΥΣΙΑ. Εκτός το ότι δίνει Γης και ύδωρ στην ΤΟΥΚΙΑ  σιγοντάρει στα επεκτατικά και αλαζονικά σχέδια του ΕΡΤΟΓΑΝ.  Πως είναι ένας χορτάτος και ανάλγητος άπληστος να σε συμμεριστεί’΄; Αν είχε συμπόνοια για τον λαό και ήταν Πατριώτης αλλά  αντίθετα κάνει ότι είναι δυνατόν να μειώνει την Χώρα μας.  δεν θα έκανε την αλαζονική Κυβέρνηση με 60 Υπουργούς και  άλλους ΄στους Διευθυντά δες και γραμματείς οι όποιοι στοιχίζουν σε μας 1,5 εκατομμύριο  το χρόνο.

Την στιγμή που  η Γερμανία με 90 εκατομμύρια πληθυσμό έχει 30 η Ολλανδία  με 17 εκατομμύρια 18 Υπουργούς και πάει λέγοντας. Και ο ΑΛΑΖ¨ΩΝΑΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΩΣ άλλος Λουδοβίκος με 10 εκατομμύρια πληθυσμό  60 υπουργούς. ΜΑΥΡΙΣΕΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤ¨ΟΣΟΥΜΕ . Δώσε την ψήφο σου σε μικρά κόμματα γυρίστε του την ΠΛΑΤΗ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου