Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

                   ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ;

Τελικά ήρθε η Ώρα να βγάλεις την μάσκα που πολύ καλά έκρυβες από τότε που α Αλαβάνος σε έβγαλε από την αφάνεια  προτείνοντας σε  για Δήμαρχο της Αθηνάς και αργότερη στον Συνασπισμό. Στα 80 μου έχω απογοητευθεί αρκετές φορές πάντα από υποτιθέμενους  αριστερούς, γιατί η συνείδηση μου αυτό μου υπαγορεύει πάντα και την συλλογικότητα για τους συνάνθρωπους  μου. Έτσι λοιπόν ακλούθησα  και σένα και μάλιστα με αγώνα να ξεκολυσης από το 4%.
Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα αποκτούσα έναν αριστερό Πρωθυπουργό έτσι τουλάχιστον μας παρουσιάστηκες που θα έφτανε στο σημείο να μεταβληθεί σε μια Μαριονέτα κινούμενη με τις κλωστές. Από τους τρεις τοκογλύφους Ε.Ε ΕΚΤ. ΔΝΤ. Και καταστροφείς της Χώρας μου
Το νέο μνημόνιο περιέχει πληθώρα και απάνθρωπα μεγάλα βάρη που όλα θα πέσουν στον συνταξιούχο και μικρομεσαίο και  του ασφαλιστικού συστήματος. Μεγάλε πρωθυπουργέ γνωρίζατε  στις 13 Ιουλίου με την υπογραφή της συμφωνίας μηδενίζατε το ηχηρό ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος  της 5 Ιουλίου. Γιατί άραγε έγινε το Δημοψήφισμα ήταν προ συνεννόηση  γιατί το απαξίωσες μαζί με  το κόμμα και το πρόγραμμα του;.
Τα Δημοψηφίσματα κ. Τσιπρα δεν είναι παιδικές εκδρομές, η παραβίαση της βούλησης του Ελληνικού Λαού από την Κυβέρνηση ,τη βουλή και την Ε Ε είναι πραξικόπημα  έναντι του Ελληνικού  Συντάγματος και του Ευρωπαϊκού Δικαίου’. Μπορεί να το σχεδίασες εσύ ο Γιουγκερ και οι Αμερικανοί αλλά η εκλεγμένη  Ελληνική Κυβέρνηση και οι Βουλευτές της εκτελούν αυτό το πραξικόπημα;.
Που να φανταστή κανείς πως θα περνούσες τα προαπαιτούμενα με ψήφους της αντιπολίτευσης λειτουργείς χωρίς αξιοπρέπεια με ένα μεγάλο ΨΕΜΑ κ. Τσίπρα είσαι πια μειοψηφία και ως εκ τούτο δεν σου μένει τίποτε αλο να πας στο σπίτι σου έχεις γίνει παρένθεση, εκτός και ενσωματωθείς με την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι είναι ντροπη να λες πως είσαι αριστερός.
Με ποιο δικαίωμα   καταθέσατε στους θεσμούς το Ελληνικό πρόγραμμα που προβλέπει την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τα περιφερικά αεροδρόμια  λιμάνια αλλά και το Ελληνικό, για άμεση πώληση ΟΛΠ ΟΛΘ ΤΡΕΝΟΣΕ παραχώρηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ και το υπόλοιπο το 10% του ΟΤΕ;
Με ποιο δικαίωμα μου γυμνώνεις την Χώρα μου δεν σε ψηφήσαμε για να καταστρέψεις την Χωρά και να υποδουλώσεις τον Λαό της για δεκαετίες ποιανού συμφέροντα εξυπηρετείς ; μην μου πεις πως θέλεις να σώσεις την Χώρα μου γιατί; βιάζεσαι να υλοποιήσεις να καταστρέψεις ότι χρόνια ο Λαός εχει δημιουργήσει; μέχρι τον Αύγουστο και μετά να πας για εκλογές;  να ξέρεις δεν θα βρεις ούτε τον δικό σου εκτός από αυτούς που τους καλοταΐζεις πήρες μαδήματα από τον Παπανδρέου και Σαμαρά.
Έγινες και Παπαδημος, Παπανδρέου, Σαμαρας  και Πρωθυπουργός παντού καιρού. Ατιμότερο πράγμα είναι ο άνθρωπος που δεν έχει μπέσα.
Κατάγομαι από το Μεσολόγγι και ξέρεις πολύ καλά οι Προγονής μας για την τιμή  και την Αξιοπρέπεια των ιδίων και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ προτίμησαν το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ παρά παραδοθούν αμάχητη και να προδώσουν  την ΠΑΤΡΙΔΑ   όπως έκανες εσύ που είχες και το Λαό με το μέρος σου. Αυτό και αν δεν είναι ΔΕΙΛΙΑ αλλα σε καταλαβαίνω από πρόεδρος της 15πεναμελους να γίνεις Πρωθυπουργός δεν συγκρίνετε. 
Αν την ιστορία του Μεσολογγίου δεν την γνωρίζεις έχεις δυο Βουλευτές  από τον  Νομό μου που σε ακλουθούν στην προδοσία ο κ. Βαρεμένος και η κ. Μαρ. Τριανταφυλλου η οποία είναι και από το Μεσολόγγι που δεν της αξίζει ρώτησε τους,  απορώ με τι μούτρα θα αντικρύσει αυτούς που την ψήφησαν ο Μαμωνάς όμως διαβάλει συνειδήσεις.
Είναι αλήθεια ότι την Χωρά δεν την βρήκες σε καλή κατάσταση σε επέλεξαν όμως οι πέραν του ατλαντικού και οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι  για τον διαβλητό σου χαρακτήρα, θα σε χρησιμοποιήσουν ώσπου να βάλεις το κερασάκι στην τούρτα να  υλοποιήσουν το καταστρεπτικό τους έργο . Και μετά ξέρεις ποιο είναι το τέλος σου στα απόβλητα μαζί με τον Παπανδρεου Σαμαρα .Μεγάλο κρίμα

                                         Χρηστος ΝΤΙΝΟΣ   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου